خب چه سودی برا صدا سیما داره؟
خب چه سودی برا صدا سیما داره؟
بحث سر اينه كه قرار بود ت 1.5 سال ديگه آنالوگ رو جمع كنن! چرا كه نگهداري و نعمير فرستنده ها هزينه بره!
اما اين ها دارند خيلي زود مردم رو مجبور مي كنن!!
اینجا که چنین چیزی نیست. مثل قبله.![]()
احتمالا اشکالی در فرستنده به وجود اومده.
آنالوگ رو هرچه زودتر جمع کنند بهتره.فکر نمی کنم تا دو - سه سال آینده آنالوگ جمع بشه.
در منطقه ما (غرب استان اصفهان) خبری نیست و هنوز آنالوگ به خوبی پخش میشه. با وجود اینکه دیجیتال اومده ولی هنوز 8 تا کانال رو از آنالوگ دریافت میکنیم. اگر همه شبکه ها روی دیجیتال بیاد دیگه عالیه و نیازی به آنالوگ نیست.
Last edited by isfadsl; 07-05-2012 at 10:25.
بحث سر اينه كه اينا دارن يه چيزي رو بهمون تخكيل مي كنن! حق انتخاب رو هم از پشت بوم ها جمع مي كنن و مي گن بايد 100 تومن پول بدي و اون چيزي رو كه ما مي خواهيم بخري!
خب همینه دیگه
با اشخاصی که تا الان یه دیش و ----- که با حداکثر هزینش 100 تومن میشه ردیف کرد نخریده و هنوز داره از آنالوگ استفاده میکنه باید اینجوری برخورد بشه و تو عمل انجام شده قرار بگیره تا حداقل شبکه های داخلی رو صاف بتونه بگیره![]()
اين اشخاص چيكار كنن اگه تا به حال 1000 بار چيز هاي همسايه هاشون رو جمع كرده اند و خونشون هم نزديك كلانتريه!!؟؟
__________________________________________________ _______________
چه محدودیتی !!! این تحمیل نیست
هر کشوری وظیفه داره شبکه های خودشو از طریق پخش زمینی توسعه بده تا همه مردم تلویزیون خودشون رو با کیفیت بالا مشاهده کنند. الان تو اروپا یا مثلا ژاپن هم شما نگاه کنید همه جا پخش زمینی دیجیتال رو دارند توسعه میدن.
ببخشیدا ! ولی اون که شما میفرمایین حق انتخاب نیست.دلیل منع ..... هم فقط جلوگیری از ترویج و دسترسی به محتوای مبتذله و گرنه هیچ کس با تکنولوژی مخالف نیست و کسی هم دنبال گرفتن حق انتخاب نیست!
حق انتخاب اونیه که بتونی به شبکه های تلویزیون کشور خودت با کیفیت بالا دسترسی داشته باشی و شبکه های سالم و متنوع هم در دسترست باشه. صدا و سیما هم داره تو این زمینه خوب پیش میره(البته خیلی باید بیشتر کار کنه)
شبکه ورزش که راه اندازی آزمایشی شده و به زودی تو شهرستانها هم میاد و بقیه شبکه ها هم (انیمیشن یا همون نمایش 2 ، کودک ، نمایش3 ، نوا و موسیقی و ....) هم که توراهه.
Last edited by dvbt; 07-05-2012 at 17:23.
من هم بحث ابتذال چیز و لزوم کنترل خانواده ها بر فرزندان رو قبول دارم. البته از طرف خانواده ها!!! و کار حکومت باید آگاه سازی خانواده ها باشه! (حداقل پکیج های خوب رو معرفی کنه و بد ها رو هم چنین ) به هر حال بگذریم از این مسئله که پارازیت ها روی شبکه های سیاسی هست و نه روی مبتذل ها!! این رو تجربه 9 ماهه من توی خونه ای در زمان دانشجویی می گه
داغون شدن شبکه های آنالوگ پس از ورود دیجیتال از یک طرف و داغون بودن و سطحی بودن محتوای برنامه های سیما از طرف دیگه یه جوری لج آدم رو در میاره!
من خودم گیرنده دیجیتال روی لپ تاپ داشتم نه حالا بلکه ازخیلی وقت پیش که در خوابگاه استفاده می کردم! و به غیر از 90 هیچ برنامه ای رو پیگیر نبودم! این رو هم اضافه کنم که اصلا آدم اپوزیسیونی هم نیستم! اما به نظر من محتوای صدا و سیما چیزی نیست که بخواهیم 100 تومن رو براش خرج کنیم و همین آنالوگ برای تماشای سریال ها و ... بسه! من ترجیح می دم این 100 تومن رو پول کارت بدم تا بیتونم فوتبال هام رو با کیفیت بیشتر از ماهواره ببینم! یا این که تلویزیون مملکتم حداقل مراسم اسکار فرهادی رو یه پوششی بده و یا حداقل امکان ایجاد شبکه های خصوصی فراهم شه!!
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
این رو هم اضافه کنم که سریال های اول انقلاب و یا حداقل کودکی من خیلی خوش ساخت تر از سریال های فعلی و سیروس مقدمی حال حاضر هستند! و سیما در این زمینه افت محسوسی داشته!!
البته جناب DVBT اینها نظرات منه و شما می تونین نظر مخالف این رو داشته باشین!
من که گفتم ببخشید اصلا هم برچسب فلان و ... نزدم. درسته خانواده ها .اما شما قبول بفرمایید که حکومت اسلامی نباید زمینه ترویج فساد و ... رو فراهم کنه به خصوص الان که این همه هجمه تبلیغاتی و ... هست. شما نگاه کنید این شبکه هایی که فارسین همشون سردمداراشون بهائی و سلطنت طلب و ضد اسلامی هستند. اینا دیگه معلوم الحالن. دیدن نداره!
حالا اگر از نظر فنی امکانی فراهم بشه که گیرنده و دیش هایی تولید بشه که فقط بتونه کانالهای خاص (صدا و سیما) رو بگیره که الان چنین امکانی نیست. الان میتونن این سیستم دیجیتال رو توسعه بدن و در صورت تامین هزینه ها همه شبکه ها رو (حدود 50 تا) روی این سیستم قرار بدن.
حالا چرا شما اینقدر آنالوگ رو علاقه داری؟
البته اینکه تو منطقه شما آنالوگ خراب شده اینو بدونید که عمدی نیست. ممکنه وقتی که دیجیتال رو نصب میکردن اشکالی در فرستنده ها به وجود اومده باشه. میتونید زنگ بزنید درست میکنن.
با وجودی که نگهداری همزمان دیجیتال و آنالوگ هزینه داره ولی به این زودیا آنالوگ خاموش نمیشه تا همه بتونن سیستم دیجیتال رو داشته باشن. اما کار آنالوگ دیگه تمومه و آخرش باید خاموش بشه. ژاپن رسما آنالوگ رو خاموش کرد.
خوب مثلا شما که به ورزش خیلی علاقه داری و اکثر مردم هم همینطورن .شبکه ورزش قراره همه مسابقات رو از جمله لندن رو پخش کنه با کیفیت HD. حق پخش بازیهای لندن رو هم خریده. با فتتحاح رسمی هم کیفیتش فول HD میشه. حالا یا 1080i یا 1080p. البته هنوز تو شهرستانها نیومده و تا پایان بهار یا شاید زودتر میاد.به خصوص تو مراکز استانها که دارن فرستنده سوم (بسته سوم ) رو هم نصب میکنن.
-----
بله در مورد سریالها هم موافقم . سریالهای اول انقلاب خیلی جالب تر بودن. اما تو این سریالهای الان هم فیلم خوب هست. اینکه انتظار داشته باشیم صدا و سیما کیفیت کارهاشو بیشتر کنه درسته. ما هم میخوایم خوبتر باشه نه ضعیفتر.
با احترام . بنده هم نظراتم را بیان کردم.
یا علی
Last edited by dvbt; 07-05-2012 at 18:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)