تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 468 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام
    این لینک که گذاشتین برای گرفتن لایسنس 3 ماهه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگه not allowed
    باید با ای پی کشور خاص وارد شیم؟
    یا این پروموشن تموم شده؟
    با تشکر
    درود :
    نه دوست عزیز تموم نشده الان امتحان کردم...البته سعی کنید با گوگل کروم وارد بشین (با موزیلا نمیشه)و آی پی کشور خاصی نمیخواد البته شاید برای فعالسازی بخواد نه برای گرفتن سریال...
    مال کشور فرانسه هست.
    اینم شات فعال بودن پروموشن با تاریخ سیستم امروز
    Last edited by aylar6888; 13-10-2015 at 10:41.

2. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کسپر من یک فایل گرفته ! توی عکس زیر میتونین ببینین . میخوام بدونم کسی میدونه این چیه ؟ وافعا ویروسه . برنامه ی premiere من جدیدا همش کرش میکنه میخوام ببینم آیا این ربطی به کرک اون برنامه داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان کسپر من یک فایل گرفته ! توی عکس زیر میتونین ببینین . میخوام بدونم کسی میدونه این چیه ؟ وافعا ویروسه . برنامه ی premiere من جدیدا همش کرش میکنه میخوام ببینم آیا این ربطی به کرک اون برنامه داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توجه به امضاش ظاهرا یک ابزار کرک نرم افزار هستش . اما اگر فعالیت دیگه ای هم بکنه ، مشخص نیست . چون رفتار فایل باید بررسی بشه

- - - Updated - - -

با توجه به امضاش ظاهرا یک ابزار کرک نرم افزار هستش . اما اگر فعالیت دیگه ای هم بکنه ، مشخص نیست . چون رفتار فایل باید بررسی بشه

5. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه ماجرای دیگه توی بخش firewall توی قسمت network traffic جلوی برنامه ی premiere نوشته 1.13MB حالا سوال من این هست که من تمامی شبکه ها رو برای برنامه های شرکت adobe deny کردم پس چرا تبادل ترافیک شده ؟ دیروز کمتر از یک مگ بود ولی الان بیشتر شده . network برنامه ها رو از جمله premiere رو هم روی deny گذاشتم ولی با همون حال ترافیک جابه جا شده پس چرا ؟ یعنی firewall برنامه ی کسپر نتونسته جلوی ارتباط برنامه با اینترنت رو بگیره ؟

7. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

محصولات ادوبی برای آپدیت معمولا فایل جداگانه هم دارند اون رو هم بلاک کردین؟؟کلا پوشه اصلی ادوبی رو بلاک کنین یا بذارین روی پرسش که بفهمین کدوم فایل درخواست ارتباط میکنه
    Last edited by aylar6888; 13-10-2015 at 18:49.

9. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکل سبز نشدن kaspersky protection رو با فعال کردن جاوا اسکریپت در مرورگر فایرفاکس درست کردم . الان راه افتاده و سبز شده !

11. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان

من مدت هاست که به ناچار نتونستم از محصولات بی نظیر لابراتور کسپرسکی استفاده کنم ...

واسه همین در جریان نیستم که آیا در ورژن 2016 ، راهی هست که بشه بدون خرید لایسنس اورجینال از محصولاتش استفاده کرد؟

الان برای Total Security یا Internet Security کسپرسکی ، لایسنس رایگان پیدا میشه؟
    یا همشون بلاک شدن و جدید هاشون هم یک شبه بلاک میشن؟

تریال ریستر چطور؟
    کار میکنه براش؟

(البته واسه من که در هیچکدوم از ورژن هاش کار نمیکرد متاسفانه)

پ.ن:

دوستان؟
    از لایسنس اورجینالی که برای محصول 2014 یا 2015 باشه،میتونم رو محصولات 2016 ازش استفاده کنم یا خیر؟
    قاعدتا باید امکانپذیر باشه دیگه...
    نه؟

من یه لایسنس اورجینال 1 ساله کسپرسکی 2014 دارم (البته متاسفانه آنتی ویروس هست؛نه اینترنت سکوریتی)؛ میتونم با اون ورژن 2016 رو اکتیو کنم؟!
    Last edited by S0R3N4; 16-10-2015 at 01:22.

13. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من مدت هاست که به ناچار نتونستم از محصولات بی نظیر لابراتور کسپرسکی استفاده کنم ...

واسه همین در جریان نیستم که آیا در ورژن 2016 ، راهی هست که بشه بدون خرید لایسنس اورجینال از محصولاتش استفاده کرد؟

الان برای Total Security یا Internet Security کسپرسکی ، لایسنس رایگان پیدا میشه؟
    یا همشون بلاک شدن و جدید هاشون هم یک شبه بلاک میشن؟

تریال ریستر چطور؟
    کار میکنه براش؟

(البته واسه من که در هیچکدوم از ورژن هاش کار نمیکرد متاسفانه)

پ.ن:

دوستان؟
    از لایسنس اورجینالی که برای محصول 2014 یا 2015 باشه،میتونم رو محصولات 2016 ازش استفاده کنم یا خیر؟
    قاعدتا باید امکانپذیر باشه دیگه...
    نه؟

من یه لایسنس اورجینال 1 ساله کسپرسکی 2014 دارم (البته متاسفانه آنتی ویروس هست؛نه اینترنت سکوریتی)؛ میتونم با اون ورژن 2016 رو اکتیو کنم؟!
    سلام دوست عزیز
    اشکالی نداره. چندان هم حیاتی نیست
    متاسفانه باید و باید لایسنس اصل خرید
    شاید راهی برای دور زدن باشه ولی خب معمولا همین دور زدن ها باعث آسیب دیدن آنتی ویروس میشن
    لایسنس رایگان پیدا میشه ولی به شرطی که قانونی باشه. مثال کسپرسکی برای کشور فلان لایسنس رایگان نسخه آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی و یا توتال سکیوریتی بده

اگه لایسنس اصل از محصولات 2014 و 2015 دارید، بله همون لایسنس در 2016 نیز فعال میشه

15. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان هنوز که هنوزه کسپرسکی نتونسته از نظر فایروال من رو قانع کنه !!! آخه این چه فایروالی هست که نمیتونه جلوی ارتباط برنامه ها با اینترنت رو بگیره ؟!!!
    این عکس رو ببینین :

برنامه های شرکت adobe رو کلا deny کردم و حالا این وضع منه . تبادل حجم شده !!! الان دارم یه فیلم تدوین میکنم اگر از کار بیوفته مجبورم از اول نصب کنم !
    inbound و outbound رو روی تمامی شبکه ها چه local ،public ، و چه trusted، همه رو block کردم . نتیجه شده اینکه برنامه ها با کمال آرامش با اینترنت ارتباط برقرار کردن .
    Last edited by jimrako; 18-10-2015 at 01:10.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان هنوز که هنوزه کسپرسکی نتونسته از نظر فایروال من رو قانع کنه !!! آخه این چه فایروالی هست که نمیتونه جلوی ارتباط برنامه ها با اینترنت رو بگیره ؟!!!
    این عکس رو ببینین :

برنامه های شرکت adobe رو کلا deny کردم و حالا این وضع منه . تبادل حجم شده !!! الان دارم یه فیلم تدوین میکنم اگر از کار بیوفته مجبورم از اول نصب کنم !
    inbound و outbound رو روی تمامی شبکه ها چه local ،public ، و چه trusted، همه رو block کردم . نتیجه شده اینکه برنامه ها با کمال آرامش با اینترنت ارتباط برقرار کردن .
    سلام دوست عزیز
    شما قبل از کسپرسکی، چه سوئیت امنیتی داشتید؟ چندتا داشتین؟ چندتا نصب و عزل کردین؟

اگه فایروال مشکل میده، دقیقا شد مشکل امسی سافت در سیستم من!

من برای تست چند محصول امنیتی نصب و حذف کردم، در آخر که امسی سافت نصب کردم، فایروال نسبتا درست کار میکرد ولی سایت های مخرب و فیشینگ مسدود نمیشد.

با تعویض ویندوز و نصب اولین مرحله امسی سافت، مشکل برطرف شد که هیچ، با قدرت داره کار خودشو انجام میده

شما هم پیشنهاد میکنم اگر تعداد زیادی سوئیت امنیتی نصب کردین، حتی یکی! ویندوز تعویض کنید

موفق باشید

18. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •