به نظرم اگر میخواید صرف هزینه کنید سمند از سایر هم امکانات خوبی داره ، هم بازار مناسب و هم قیمت .
بعد از اون 405 و سپس پارس و L90 در آخر ( چون به نسبت قیمتش ارزش ندارد )
به نظرم اگر میخواید صرف هزینه کنید سمند از سایر هم امکانات خوبی داره ، هم بازار مناسب و هم قیمت .
بعد از اون 405 و سپس پارس و L90 در آخر ( چون به نسبت قیمتش ارزش ندارد )
ماهی چهار پنج هزار کیلومتر فقط میطلبه 405 مدل 87 دوگانه فابریک
206 تیپ پنج که میگید ممکنه با این کارکرد کنار بیاد البته به شرطی که فشاربه ماشین نیارید و معقول برونید. پرایدتون هرچقدر تمیز باشه وقتی بعد یکسال 60000 تا رفت چیزی ازش باقی نمیمونه
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
البته سمند کارکرده بگیرن بهتره چون افت قیمت غیر منطقی اش رو نسبت به سایرین کرده
سلام دوستان.
اقا من یه ویتارا میخام بخرم.کلاس 5 دنده ای.مدل 87.بیمه تا برج 8.همشم تخفیف بیمه خورده.سالمه سالمم هس.قرار شده سی تومنشو نقد بدم.47 تومنشم چک برا اخر برج 4.ینی کلا 77.این قیمت میارزه یا نه؟اگه نقد بخام بخرم چند قیمت میخوره این ماشین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به بودجه محدودی که واسه خرید 206 تیپ 5 دارم ( 20 تومن ) تا به حال گزینه مناسبی پیدا نکردم. ایا دوستان شرکت لیزینگ معتبری واسه خرید محصولات ایران خودرو سراغ دارن؟ خرید به صورت لیزینگ رو توصیه می فرمائید؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
دوستان قیمت 405glx معمولی مدل 89 و 405slx مدل 88 و سمند lx مدل 88 رو اگه میشه بفرمایید....راستی بین اینا کدوم یکی واسه خرید بهتره؟؟
تقریبا ماشینای مشابهی هستن ولی 405 معمولی بهتره تا اون دوتای دیگه.
قیمتش هم حدودا 21-22
یه سمند ال ایکس دیدم تک سوز مدل شهریور 90 .
کارکردش 35000 تا هست ( واقعی هست چون ماشین برای یکی از آشناهامونه ) و ظاهرشم تمیزه ، بدنه کاملا سالمه به جز یکی دو جا که در حده مثلا یه سکه کوچیک آسیب دیده که قابل ترمیمه .
موتوری هم میگه تا حالا تعمیر اساسی نشده فقط بردتش سرویس و کاملا سالمه .
به نظرتون چند میارزه ؟
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)