مسیر من رفته رو ایتالیا
قبلا آذربایجان بود
قبلا پینگم با 8.8.8.8 حدود 145 بود
ولی الان شده 165
مسیر من رفته رو ایتالیا
قبلا آذربایجان بود
قبلا پینگم با 8.8.8.8 حدود 145 بود
ولی الان شده 165
مسیر منم امروز روسیه شد.ولی پیشنگش مثل قبل 130 نیست:
![]()
مهدی جان و دوستان دیگه شما فقط ۴.۲.۲.۴ رو trace می گیرید فکر می کنید مسیر فقط همونه!؟ الان ۱ ماهی هست حداقل ۳ تا مسیر مختلف داره های وب! برای تست کردن تمام گیت های خارجی شما باید تمام آی پی های 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 رو بگیرید. الان گیت وی خارج از کشور های وب هم روسیه هست هم ایتالیا هم آذربایجان هم آمریکا و...! حالا با ریستارت مودم اینکه کدوم آی پی از کدوم مسیر بره تغییر می کنه
Last edited by Aryaeiboy; 08-10-2013 at 10:54.
سلام . من جدیدا از های وب سرویس طرح دینامیت ماهیانه 3 گیگ خریداری کردم . اگر من یکماه کمتر از 3 گیگ دانلود کنم حجم باقیمانده به ماه بعد میره و در ضمن کدام سرویس کل حجم 3 ماه رو یکجا میده؟
سلام. در مورد انتقال حجم اگر پیش از اتمام زمان سرویس فعلی٬ اقدام به تمدید کنید بله انتقال پیدا می کنه ولی اگر زمان سرویس تموم بشه حجمتون از بین می ره. در مورد سوال دومتون هم برای سرویس های ۳ ماه و 6 ماهه و ۱ ساله سر هر ماه مقدار مشخص شده ی حجم به سرویستون اضافه می شه و به صورت یک باره و در ابتدای سرویس اضافه نمی شه حجم مورد نظر. به عنوان مثال سرویس 3 ماهه ۹ گیگ اگر بگیرید سر هر ماه ۳ گیگ اضافه می شه و در ابتدا ۹ گیگ بهتون تعلق نمی گیره
اره رامین جان.
الان چک کردم همه مسیر ها رو داریم.کم مونده عمان و سوپر انلاین ترکیه رو هم بهمون بدن
توجه کردی پینگ 4.2.2.4 دیگه یر 160 نمیاد؟!با هر مسیری همین بود.
برای من جالب اینه که هر چند دقیقه بدون عوض شدن
گیت وی پینگ از 140 تا 270 تغییر میکنه
البته بیشتر وقتها هم گیت وی هم به صورت خودکار عوض میشه
این آخری طبیعیه ؟
نه علی جان.
برای ما اینطوری نیست...
یه مدت طولانیه اصلا حال و روز خوشی نداره کل نت. ttl ها اشتباه حتی دیروز برای 4.2.2.3 ttl expire می شد!! پینگ ها داغون. پیج هم بعضی ساعات حتی به زور باز می شه. حتی وقتی پینگ خوبه پکت لاس خیلی خیلی خیلی بالائه! اینم نمونش:
97٪ پکت لاس!!!یعنی می شه گفت تمامی پکت های ارسالی من به جای اینکه به خودم برگرده رفته توی باقالی ها!!
مسیر ها هم که عجیب غریب از هر جا که دلش بخواد می ره. من توی این ۷ سالی که نت دارم خیلی زیاد دیدم وضع نت خراب بشه ولی مدت زمانش به این طولانی ای هیچ وقت نشده بود. بعضی وقت ها خوب شد ولی در مجموع امسال به راحتی بدترین سال برای اینترنت بود که تا حالا دیده بودم!
اینم های وب همین الان با گیت وی داخلی ۸:
![]()
Last edited by Aryaeiboy; 08-10-2013 at 13:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)