ببخشید دوستان از بازی DIRT هست ؟
1یا2 فزقی نمیکنه کلا بازیش خیلی قشنگ بود![]()
ببخشید دوستان از بازی DIRT هست ؟
1یا2 فزقی نمیکنه کلا بازیش خیلی قشنگ بود![]()
دوستان من قبلا یه تاپیکی دیده بودم به اسمه cgwallpapers حالا هر چی میگردم لینکش رو پیدا نمیکنم.
کسی سراقی ازش نداره؟؟؟؟
دوست من فکرتون عالیه ولی نه برای تاپیکی که 400 صفحه است می دونید که خیلی سخته که 400 صفحه عکس رو توی یک پست قرار داد.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
شما می تونید عکسهای اون تاپیک رو توی سایت godcolor.com پیدا کنید.
DIRT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
Dragon Age
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect
http://www.4shared.com/file/226578459/ff1d3ba0/wallpaper-433266.html
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه دوست من ولی اینا که گزاشتی 20ساعت طول میکشه تا بیاد
تو
آپلود کن بعد لینکشو بزار گرفتی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این سایته خوبیه ولی تو اون تاپیک عکسای خاصی بود . آدرس اون تاپیک رو ندارید؟شما می تونید عکسهای اون تاپیک رو توی سایت godcolor.com پیدا کنید.
خدمت شما:
بود درخدمتیم OKکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اااا این چرا تو گالری فوتو شاپه؟
من تو گیم دنبالش میگشتم.
خلاصه تشکر
چون عکساش مربوط به بازی تا حدودی نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)