درود بر شما دوستان عزیز
یکی از دوستان لینک اخرین ورژن Zmodeler اگه داره لطفا قرار بده
من خودم با فتو شاپ بازی رو ادیت میکردم حالا میخوام ببینم این نرم افزار چه جوریه این قدر دوستان تعریف میکنن
باتشکر
درود بر شما دوستان عزیز
یکی از دوستان لینک اخرین ورژن Zmodeler اگه داره لطفا قرار بده
من خودم با فتو شاپ بازی رو ادیت میکردم حالا میخوام ببینم این نرم افزار چه جوریه این قدر دوستان تعریف میکنن
باتشکر
دارم بازی رو دانلود میکنم. گرافیک قوی میخواد؟ گرافیکم onborde مشکلی پیش نمیاد؟
دوستانی که با اسکانیا حال میکنند پیشنهاد میکنم این مد رو دان کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم شخصا عاشق اسکانیا هستم
اسکانیای خودم که ادیتش کردم
آگه میخوای باهاش مدل های یورو 2 رو باز کنی باید بگم عزیز نمیتونه ایمپورتشون کنه! اگه بازشون میکرد که دیگه سراغ 3 نمیرفتیم!
لطفا حذف شود .
Last edited by hamed30; 09-01-2013 at 06:58.
از راهنمای ساخت اکانت و رجیستر زدمودلر چیزی نفهمیدی ؟ خب بذار من بگم ؛
واسه اين کار بايد اول يه اکانت تو سايت zmodeler3 به اين آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازي .
ساخت اکانت :
وقتي به اون آدرس بري يه صفحه باز ميشه که از سمت چپ Register رو ميزني فيلد ها رو پر ميکني و رو create account کليک ميکني .بعد دوباره صفحه login مياد ، يوزرنيم و پسوردي که دادي رو وارد ميکني و بصورت خودکار وارد صفحه تنظيمات کاربري ميشي اونجا گزينه settings رو انتخاب ميکني و سمت راست صفحه جاهاي خالي رو پر ميکني و submit رو ميزني بعد يه ايميل واسه اکتيو اکانتت مياد و اکانتت فعال ميشه مثل خیلی ثبت نام های اینترنتی دیگه.
حالا ميمونه گرفتن تريال 15 روزه .
بعد از فعال شدن اکانتت وارد صفحه تنظيمات کاربريت ميشي و از سمت چپ گزينه my computers رو انتخاب ميکني جلوش يه صفحه اي باز ميشه که يه گزينه داره بنام add new platform که بايد کد سيستمت رو اونجا بنويسي . کد رو از کجا بياري ؟ از اينجا : زدمودلر 3 رو باز ميکني و از menu bar رو آيکون علامت سوال يا همون about کليک ميکني و به تب license information ميري اونجا کد رو نوشته یه چیزی شبیه این : R8JKR-UQ
بعد اينکه کد رو تو قسمت add new platform وارد کني و submit بزني یه پیغام میاد که
the platform was added sucessfully.you can assign license to this platform.
بعد ok میزنی . حالا از سمت چپ گزینه my license رو انتخاب میکنی ، تو صفحه ای که میاد سه تا پنجره هست
available license , active(used) license , expired/blocked license که من در پنجره آخری به سر میبرم.
تو پنجره available license یه گزینه اضافه شده که وقتی روش کلیک کنی یه پنجره دیگه زیرش باز میشه که مشخصات لایسنس 15 روزه رو نوشته ، پایینش یه علامت سوال هست روش کلیک میکنی بعد OK و بعدش تیک اون مربع کوچیک (چک باکس ) رو میزنی و در آخر هم apply .
حالا یه سریال 25 رقمی ظاهر میشه که بهت توصیه میکنم حتما یه جا یادداشتش کن . سریال رو کپی و زدمودلر 3 رو اجرا میکنی رو آیکون علامت سوال از menu bar کلیک میکنی و به تب license information میری دکمه shift رو یه ثانیه نگه میداری تا سریالی که کپی کرده بودی ظاهر بشه .
تو همون صفحه license information خط آخر نوشته verification که جلوش می نویسه failed که اینجوری بازم zmod3 فعال نیست پس دوباره به اکانت زدمولرت میری و ازسربرگ my license و پنجره active license لایسنست رو روش کلیک میکنی تا دوباره پنجره مشخصات لایسنست نمایش داده بشه و رو گزینه validate کلیک میکنی تا یه سریال 13 رقمی بهت بده (اینم حتما یه جا یادداشتکن ) ، حالا اونم مثل قبلیه کپی میکنی و تو پنجره license information با نگه داشتن shift ثبت میکنی . حالا جلوی verification مینویسه passed today این یعنی نرم افزار شما رجیستر شده و میتونی ازش استفاده کنی البته تا 15 روز .
از این به بعد دیگه نباید بذاری نرم افزار به اینترنت وصل بشه و طبق گفته آقا رسول تاریخ کامپیوترت رو هم باید برگردونی به همین روزی که رجیسترش کردی و آپدیت ویندوزت رو خاموش کنی و ...... تا مثل من نشی .
حالا کلا کار با این نرم افزار رو بلدی یا تازه میخوای یاد بگیری ؟
آخرین نسخه نرم افزار تو سایت رسمی خود نرم افزار هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا . مطمئنا پیش میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)