تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 574 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه JOOOLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درود بر شما دوستان عزیز
    یکی از دوستان لینک اخرین ورژن Zmodeler اگه داره لطفا قرار بده
    من خودم با فتو شاپ بازی رو ادیت میکردم حالا میخوام ببینم این نرم افزار چه جوریه این قدر دوستان تعریف میکنن

باتشکر

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دارم بازی رو دانلود میکنم. گرافیک قوی میخواد؟ گرافیکم onborde مشکلی پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه Mos!em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه بابام!!!

داره خودمونی میشه Mos!em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه بابام!!!

پيش فرض

من خودم شخصا عاشق اسکانیا هستم

اسکانیای خودم که ادیتش کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

چیزی نفمیدم!!!

میشه یک لینک از زدمودلر 2 بزاری
    ترجیحا با کرک
    بیزحمت
    آگه میخوای باهاش مدل های یورو 2 رو باز کنی باید بگم عزیز نمیتونه ایمپورتشون کنه! اگه بازشون میکرد که دیگه سراغ 3 نمیرفتیم!

درود بر شما دوستان عزیز
    یکی از دوستان لینک اخرین ورژن Zmodeler اگه داره لطفا قرار بده
    من خودم با فتو شاپ بازی رو ادیت میکردم حالا میخوام ببینم این نرم افزار چه جوریه این قدر دوستان تعریف میکنن

باتشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لطفا حذف شود .
    Last edited by hamed30; 09-01-2013 at 06:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چیزی نفمیدم!!!

میشه یک لینک از زدمودلر 2 بزاری
    ترجیحا با کرک
    بیزحمت
    از راهنمای ساخت اکانت و رجیستر زدمودلر چیزی نفهمیدی ؟ خب بذار من بگم ؛
    واسه اين کار بايد اول يه اکانت تو سايت zmodeler3 به اين آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازي .
    ساخت اکانت :
    وقتي به اون آدرس بري يه صفحه باز ميشه که از سمت چپ Register رو ميزني فيلد ها رو پر ميکني و رو create account کليک ميکني .بعد دوباره صفحه login مياد ، يوزرنيم و پسوردي که دادي رو وارد ميکني و بصورت خودکار وارد صفحه تنظيمات کاربري ميشي اونجا گزينه settings رو انتخاب ميکني و سمت راست صفحه جاهاي خالي رو پر ميکني و submit رو ميزني بعد يه ايميل واسه اکتيو اکانتت مياد و اکانتت فعال ميشه مثل خیلی ثبت نام های اینترنتی دیگه.
    حالا ميمونه گرفتن تريال 15 روزه .
    بعد از فعال شدن اکانتت وارد صفحه تنظيمات کاربريت ميشي و از سمت چپ گزينه my computers رو انتخاب ميکني جلوش يه صفحه اي باز ميشه که يه گزينه داره بنام add new platform که بايد کد سيستمت رو اونجا بنويسي . کد رو از کجا بياري ؟ از اينجا : زدمودلر 3 رو باز ميکني و از menu bar رو آيکون علامت سوال يا همون about کليک ميکني و به تب license information ميري اونجا کد رو نوشته یه چیزی شبیه این : R8JKR-UQ
    بعد اينکه کد رو تو قسمت add new platform وارد کني و submit بزني یه پیغام میاد که

the platform was added sucessfully.you can assign license to this platform.

بعد ok میزنی . حالا از سمت چپ گزینه my license رو انتخاب میکنی ، تو صفحه ای که میاد سه تا پنجره هست
    available license , active(used) license , expired/blocked license که من در پنجره آخری به سر میبرم .

تو پنجره available license یه گزینه اضافه شده که وقتی روش کلیک کنی یه پنجره دیگه زیرش باز میشه که مشخصات لایسنس 15 روزه رو نوشته ، پایینش یه علامت سوال هست روش کلیک میکنی بعد OK و بعدش تیک اون مربع کوچیک (چک باکس ) رو میزنی و در آخر هم apply .

حالا یه سریال 25 رقمی ظاهر میشه که بهت توصیه میکنم حتما یه جا یادداشتش کن . سریال رو کپی و زدمودلر 3 رو اجرا میکنی رو آیکون علامت سوال از menu bar کلیک میکنی و به تب license information میری دکمه shift رو یه ثانیه نگه میداری تا سریالی که کپی کرده بودی ظاهر بشه .

تو همون صفحه license information خط آخر نوشته verification که جلوش می نویسه failed که اینجوری بازم zmod3 فعال نیست پس دوباره به اکانت زدمولرت میری و ازسربرگ my license و پنجره active license لایسنست رو روش کلیک میکنی تا دوباره پنجره مشخصات لایسنست نمایش داده بشه و رو گزینه validate کلیک میکنی تا یه سریال 13 رقمی بهت بده (اینم حتما یه جا یادداشتکن ) ، حالا اونم مثل قبلیه کپی میکنی و تو پنجره license information با نگه داشتن shift ثبت میکنی . حالا جلوی verification مینویسه passed today این یعنی نرم افزار شما رجیستر شده و میتونی ازش استفاده کنی البته تا 15 روز .

از این به بعد دیگه نباید بذاری نرم افزار به اینترنت وصل بشه و طبق گفته آقا رسول تاریخ کامپیوترت رو هم باید برگردونی به همین روزی که رجیسترش کردی و آپدیت ویندوزت رو خاموش کنی و ...... تا مثل من نشی .

حالا کلا کار با این نرم افزار رو بلدی یا تازه میخوای یاد بگیری ؟

8. 3 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آگه میخوای باهاش مدل های یورو 2 رو باز کنی باید بگم عزیز نمیتونه ایمپورتشون کنه! اگه بازشون میکرد که دیگه سراغ 3 نمیرفتیم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخرین نسخه نرم افزار تو سایت رسمی خود نرم افزار هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دارم بازی رو دانلود میکنم. گرافیک قوی میخواد؟ گرافیکم onborde مشکلی پیش نمیاد؟
    تقریبا . مطمئنا پیش میاد .

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. این کاربر از Mos!em بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •