دوستان خیال شما رو از این چمن ( نه علف ) راحت کنم که این چمن ها وقتی که کاشتید ، رشتشون بینهایته ، یعنی دائم الرشداون علفی که میکارید در سال بعدم در میاد نکنه برا من با شما فرق داره؟
شاید دلیلش اینه که برا شما علفا به هم چسبیده نیستند برا من چسبیده اندرشد هر چمن چهار مرحله داره ، مرحله 1 که دانه ها همین جوری دیده می شن تا یه هفته ( دقیق مدتشو نمیدنم ) بعد مرحله 2 چمن ها رشد کردن و به رنگ سبز روشن درمیان که نمیتونید اونا رو با داس درو کند ، مرحله 3 هم سبز پر رنگ تر از مرحلهی قبله و آخرین مرحله نیز سبز پر رنگترین
... در این مرحله میتونید با داس اونارو درو کنید . که به صورت خودکار علوفهی حاصله از درو در قمست انبار علوفه در تویله جمع میشه . البته هنگام درو به صورت راندوم قورباغه ها سبز ( جونور سبز ) از بین چمن ها بیرون میان .
چمن ها را که کاشتید ، از بین نمرن ، حتی اگر برف بیاد ( فصل زمستان ) چمن ها زیر برف مخفی مشن در بهار سال بعد این چمن ها به مرحلهی 2 باز میگردند ، یعنی رنگشون سبز روشن میشه و باید تا مرحله 4 صبر کنید بعد درو .
برای نابودی مکان چمن از پتک ، کلنگ یا سنگ یا تختهی چوب در مکان چوب نزدیک خانهی اسب استفاده کنید که از بین میرن و جاشون هم بعد از این کار کلنگ خورده ظاهر میشه . ( علت اینکه من از 4 وسیله برای نابودی چمن معرفی کردم ، به خاطر اینه که این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم ، حالا هم که دارم از اول بازی میکنم ، چمن نکاشتم و شرایط رو دقیق آزمایش نکردم تا گزارش درست رو در اختیار شما بذارم . ولی مطمئن بشید چمن ها از بین میروند ) . کلنگ احتمال زیادی در نابودی چمن داره .
اینو بنویسم که در مرحله ی پاشیدن دانه ی چمن ، بلافاصله میتونید جاشونو با کلنگ یک طرفه از بین ببرید .
البته اینو بگم که HM : FoMT مخفف : Friends of Mineral Town ( دوستان شهر مينرال ) برای کنسول GameBoy هست . که بازیش و مکان هاش خیلی شبیه به همین بازی Back to Nature ه .