احمد جون
ساکن کجایی؟ میشه اسم علفه رو بگی؟
نکنه مریم گلی (clary sage) رو می گی؟
اگه دوستان پایین پستشون رو با اسم کوچیکشون امضا بکنند بهتر می تونیم همدیگرو صدا کنیم.
شریف عطّار
احمد جون
ساکن کجایی؟ میشه اسم علفه رو بگی؟
نکنه مریم گلی (clary sage) رو می گی؟
اگه دوستان پایین پستشون رو با اسم کوچیکشون امضا بکنند بهتر می تونیم همدیگرو صدا کنیم.
شریف عطّار
Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:39.
[IMG][/IMG]عطر خوب لزوماً متعلّق به برند معروف نیست. مثلاً ممکنه یه عطّار سنّتی و بی سواد تو هند با ترکیب مواد سنّتی تو عطرش که فرمولشو از اجدادش به ارث برده عطری بسازه که بهترین عطّارهای فرانسوی هم نتونن بسازن. من دیدم عطّارهای اروپایی بعضی از عطرهای دست ساز هندی رو خیلی دوس دارن. عکس زیر یه عطّار هندیه و داره ظرف چرمی شو از عطر پر می کنه:
مثلاً یه نفر، عطری از سوریه خریده بود خیلی خوشبو بود. اسمشو پرسیدم گفت یه عطّار تو سوریه به صورت دستی ترکیبش کرده.
امّا معمولاً برندهای معروف سعی می کنن با واحد کنترل کیفیّت و قرار دادن عطّار ارشد بالای سر عطّاران عادّی، عطرهای با کیفیّتی به بازار عرضه کنند تا شهرتشون از بین نره. همچنین سعی می کنن از غلظت مواد اوّلیّه کم نکنن تا مشتریاشون نپرن. لذا خرید این برندها هرچند شما باید پول اسمشونو هم بدی مطمئن تره.
شریف عطّار
Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:37.
آره منم اینو زیاد شنیدم. فقط می خواستم هر کدوم از دوستان میدونه بگه از کجا میشه فهمید عطر کرید که داری می خری درجه یک هست یا دو یا سه؟
شریف خان عزیز
یه سوال این عطرهای گرمی که تو بازار هست میشه استفاده کرد میشه گفت عطاریهایی که شما بهشون اشاره کردین از این نوع عطر استفاده میکنن اصلاما تو ایران عطاری که تخصصی تو کار عطر باشه داریم؟ اگه هست کجا
ممنون
سلام جناب شريف عطار...ممنون از همه اطلاعات مفيد و جديدي كه ارائه ميديد...واقعا سطح غناي تاپيك رو بالا برديد...يك سوال درباره يكي از مواد شيميايي استفاده شده در عطر ها به اسم Tetrasodium EDTA داشتم....آيا اين ماده براي سلامتي بدن بي ضرره و يا مضره و جوز مواد ممنوعه در عطر هاي محسوب ميشه؟
چون اين طور كه فهميدم يك ماده نگه دارنده است كه ماندگاري عطر رو خيلي بالا ميبره اما من به جز در معدود مواردي نديدم كه اين ماده زياد در عطر هاي استفاده بشه.
ممنون
سلام کوچیکت حامد هستم بندرعباس هستم من نه بابا فکر نکنم حیف اسم به این قشنگی نیست رو این بزارن
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
الان سرچ کردم مریم گلی رو دیدم نه بابا این خیلی خوشکله اون علفی که من میگم برگاش یکم گوشتیه خودش بوته زشتی داره از پایین روی زمین پهن میشه
با درود و سلام ...
نمیدونم این چیزی که میخوام بگم جاش اینجا هست یا نه ولی من دنبال یه عطر یا ادکلن میگردم که بوش آرامش بخش باشه ( گرم هم نباشه)؛ خودم زیاد عطر یا ادکلن شناس نیستم واسه همین خواستم از شما راهنمایی بگیرم، ممنون میشم یه گزینه بهم معرفی کنید، البته با این شرایط:
همونطور که گفتم آرامش بخش باشه
گرم نباشه
از عطر یا ادکلنی که بوی تندی داشته باشه خوشم نمیاد
شکل ظاهری جاش هم برام مهم نیست
مردونه باشه
![]()
اترنتی سامر 2007
به نظر من این برای شما بهترین گزینه هست چون من قبلا ازش داشتم.
اینا هم خوب هستد و مثل استامینوفن عمل میکنن
دیاموند امپریو آرمانی
ck in 2 u
Last edited by f.t.g; 18-02-2012 at 15:04.
به پیشنهادای فرید من CK1 رو هم اضافه کنم همه پسند با پخش بو و موندگاری خیلی خوب
اگه سوالتون رو درست فهمیده باشم عطرهای باز، پایه روغنی موجود در بازار اگر متعلّق به شرکت های معتبر اروپایی، آمریکایی و ژاپنی از قبیل جیوودان، آی.اف.اف.، دراگوکو، پی اف دبلیو، هنکِل، فرمینیچ و ... باشه و فروشنده اونو با چیز دیگه ای مخلوط نکرده باشه برای استفاده مناسبه و ماندگاریشون به دلیل پایه روغنی بودن (روغن مورد استفاده معمولاً DPG که یک ثابت کننده ی (Fixative) عطر است می باشد) از عطرهای پایه الکلی بیشتره.
اونچه خرید و استفادش خوب نیست آروما کمیکال (aroma chemical، مواد شیمیایی معطّر) فرگرنس اویل ها (روی برچسب ظرف های آلمینیومی این کلمه نوشته شده Fragrance oil، روغن عطر) که جز مواد اوّلیّه هستند و برای کاهش وزن مرسوله و در نتیجه قیمت ارسال، توسّط کارخانه به صورت غلیظ و رقیق نشده (undiluted) فروخته می شن، است.
این مواد به عنوان مواد اوّلیّه برای ساخت عطر استفاده می شن و می بایست ابتدا رقیق شده و بعداً استفاده شوند. استفاده از این مواد به صورت مستقیم روی پوست می تونه به پوست آسیب برسونه.
پس از دوستان می خام که برچسب رو بخونن و اگه واژه های undiluted، Fragrance oil رو دیدن یا به شکلی مطمئن شدن که رقیق نشده استفاده نکنن و اگر می خان استفاده کنن اونو تا 20 درصد رقیق کنن. یعنی 8 واحد الکل طبّی سفید رنگ 90 درصد به بالا (اتیل الکل) و 2 واحد عطر غلیظ رو با هم مخلوط بعداً استفاده کنن.
در مورد سوال دوّم شما باید بگم علی رغم اینکه ابو سینا دستگاه تقطیر که برای گرفتن اسانس روغنی گیاهان معطّر استفاده می شه رو اختراع کرده، لکن عطّاران ایرانی که قبلاً به ساخت و فروش عطر می پرداختند (مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطّار بگوید) امروزه دیگه فقط فروشنده ی گیاهان دارویی هستند و رغبتی به ساخت و فروش عطر نشون نمی دن.
امیدوارم روزی افرادی امثال شما که دنبال یادگرفتن علم عطّاری هستید بتونید این کار رو (طرّاحی و تولید عطر جدید) انجام بدید. لازمه ی این کار یادگیری زبان انگلیسی، تحقیق در زمینه ی تولید عطر و علم (هنر) عطّاری و تهیّه ی مواد اوّلیه هست.
دیدم بعضی عطرفروشایی که عطرهای روغنی می فروشن با ترکیب دو عطر کامل، مثلاً فیجی و کلوهه عطر جدیدی می سازن که نمی شه به این کار طرّاحی و تولید عطر گفت.
من عطّاری که تو ایران به صورت تخصّصی تو کار عطر باشه ندیدم. فکر می کنم شرکت هایی مثل بیک هم عطر کامل رقیق نشده رو در ظرف های بزرگ از خارج وارد و در کشور رقیق و ضمن بسته بندی در ظروف کوچک به بازار عرضه می کنن.
شریف عطّار
Last edited by hamed121hamed; 18-02-2012 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)