تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 1185 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان حالا که بحث درمورد مواد طبیعی هست یه مدل علف هست که تو بیابون های اینجا رشد میکنه و بو شوری عادت داره لامصب اگه لباست بخوره بهش بدون اغراق تا 5 روز تمام بوی گندش خفت میکنه حتی با یکی دوبار شستن لباس با ماشین لباسشویی هم جواب نمیده حتما باید با دست اونم اینقد بسابی که دستت پوستش کنده شه تازه بعدش که لباست تمیز شده باید یه فکری به حال بوی دستت کنی کاش میشد یه عطر با این پخش بو و موندگاری ساخت
    احمد جون
    ساکن کجایی؟ میشه اسم علفه رو بگی؟
    نکنه مریم گلی (clary sage) رو می گی؟
    اگه دوستان پایین پستشون رو با اسم کوچیکشون امضا بکنند بهتر می تونیم همدیگرو صدا کنیم.

شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:39.

2. 3 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[IMG][/IMG]
    تو ایران فقط تعدادی از برند ها معروف هستن بقیه کارها حتی اگه خیلی هم قوی باشن دیده نمیشن و کارهای برندهای معروفی مثل دیور و شنل و .. هر قدر هم ضعیف باشن اصلا ضعفشون دیده نمیشه واسه همین هست که اکثر فروشنده های ما همین چند برند معروف رو دارن و معدود مغازه ها هستن که برند های دیگه رو هم دارن . در مورد کرید و کیفیتش و در جواب دوست عزیزم J SALEH باید بگم تقریبا اکثر عطر فروشی های اینجا محصولات کرید رو دارنو قیمت هم نهایت 230 هست البته بجز اونتوس و اوود و این 2011 ها این بنده خدا که من گفتم مثلا امپریال رو میداد 220 قبل از گرونی جالب اینجاست که تو همون مجتمع 6 تا مغازه دیگه بودن که همین عطر رو میدادن 130 . من تابارم رو سوال کردم به من گفت نمیخوام بخری ازم فقط تست کن تا بفهمی عطر یعنی چی تا دوروز رو لباسم بوش بود اما همه فروشنده ها میگن کرید موندگاری نداره . مثل این جنسای چینی هست که با 4 کیفیت یک جنس عرضه میشه تو همون فروشگاه بهت میگه که درجه چنده خب بازرگان عزیز کشور ما جنس درجه 4 رو سفارش میده و با قیمت درجه 1 در ایران میفروشه ( به گفته یکی از اقوام که تو قشم لباس زنونه میفروشه)
    عطر خوب لزوماً متعلّق به برند معروف نیست. مثلاً ممکنه یه عطّار سنّتی و بی سواد تو هند با ترکیب مواد سنّتی تو عطرش که فرمولشو از اجدادش به ارث برده عطری بسازه که بهترین عطّارهای فرانسوی هم نتونن بسازن. من دیدم عطّارهای اروپایی بعضی از عطرهای دست ساز هندی رو خیلی دوس دارن. عکس زیر یه عطّار هندیه و داره ظرف چرمی شو از عطر پر می کنه:

مثلاً یه نفر، عطری از سوریه خریده بود خیلی خوشبو بود. اسمشو پرسیدم گفت یه عطّار تو سوریه به صورت دستی ترکیبش کرده.

امّا معمولاً برندهای معروف سعی می کنن با واحد کنترل کیفیّت و قرار دادن عطّار ارشد بالای سر عطّاران عادّی، عطرهای با کیفیّتی به بازار عرضه کنند تا شهرتشون از بین نره. همچنین سعی می کنن از غلظت مواد اوّلیّه کم نکنن تا مشتریاشون نپرن. لذا خرید این برندها هرچند شما باید پول اسمشونو هم بدی مطمئن تره.

شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 22:37.

4. 5 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

تو ایران فقط تعدادی از برند ها معروف هستن بقیه کارها حتی اگه خیلی هم قوی باشن دیده نمیشن و کارهای برندهای معروفی مثل دیور و شنل و .. هر قدر هم ضعیف باشن اصلا ضعفشون دیده نمیشه واسه همین هست که اکثر فروشنده های ما همین چند برند معروف رو دارن و معدود مغازه ها هستن که برند های دیگه رو هم دارن . در مورد کرید و کیفیتش و در جواب دوست عزیزم J SALEH باید بگم تقریبا اکثر عطر فروشی های اینجا محصولات کرید رو دارنو قیمت هم نهایت 230 هست البته بجز اونتوس و اوود و این 2011 ها این بنده خدا که من گفتم مثلا امپریال رو میداد 220 قبل از گرونی جالب اینجاست که تو همون مجتمع 6 تا مغازه دیگه بودن که همین عطر رو میدادن 130 . من تابارم رو سوال کردم به من گفت نمیخوام بخری ازم فقط تست کن تا بفهمی عطر یعنی چی تا دوروز رو لباسم بوش بود اما همه فروشنده ها میگن کرید موندگاری نداره . مثل این جنسای چینی هست که با 4 کیفیت یک جنس عرضه میشه تو همون فروشگاه بهت میگه که درجه چنده خب بازرگان عزیز کشور ما جنس درجه 4 رو سفارش میده و با قیمت درجه 1 در ایران میفروشه ( به گفته یکی از اقوام که تو قشم لباس زنونه میفروشه)
    آره منم اینو زیاد شنیدم. فقط می خواستم هر کدوم از دوستان میدونه بگه از کجا میشه فهمید عطر کرید که داری می خری درجه یک هست یا دو یا سه؟

6. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

شریف خان عزیز
    یه سوال این عطرهای گرمی که تو بازار هست میشه استفاده کرد میشه گفت عطاریهایی که شما بهشون اشاره کردین از این نوع عطر استفاده میکنن اصلاما تو ایران عطاری که تخصصی تو کار عطر باشه داریم؟ اگه هست کجا
    ممنون

8. 2 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام جناب شريف عطار...ممنون از همه اطلاعات مفيد و جديدي كه ارائه ميديد...واقعا سطح غناي تاپيك رو بالا برديد...يك سوال درباره يكي از مواد شيميايي استفاده شده در عطر ها به اسم Tetrasodium EDTA داشتم....آيا اين ماده براي سلامتي بدن بي ضرره و يا مضره و جوز مواد ممنوعه در عطر هاي محسوب ميشه؟
    چون اين طور كه فهميدم يك ماده نگه دارنده است كه ماندگاري عطر رو خيلي بالا ميبره اما من به جز در معدود مواردي نديدم كه اين ماده زياد در عطر هاي استفاده بشه.
    ممنون

10. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

احمد جون
    ساکن کجایی؟ میشه اسم علفه رو بگی؟
    نکنه مریم گلی (clary sage) رو می گی؟
    اگه دوستان پایین پستشون رو با اسم کوچیکشون امضا بکنند بهتر می تونیم همدیگرو صدا کنیم.

شریف عطّار
    سلام کوچیکت حامد هستم بندرعباس هستم من نه بابا فکر نکنم حیف اسم به این قشنگی نیست رو این بزارن

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

الان سرچ کردم مریم گلی رو دیدم نه بابا این خیلی خوشکله اون علفی که من میگم برگاش یکم گوشتیه خودش بوته زشتی داره از پایین روی زمین پهن میشه

12. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود و سلام ...
    نمیدونم این چیزی که میخوام بگم جاش اینجا هست یا نه ولی من دنبال یه عطر یا ادکلن میگردم که بوش آرامش بخش باشه ( گرم هم نباشه)؛ خودم زیاد عطر یا ادکلن شناس نیستم واسه همین خواستم از شما راهنمایی بگیرم، ممنون میشم یه گزینه بهم معرفی کنید، البته با این شرایط:
    همونطور که گفتم آرامش بخش باشه
    گرم نباشه
    از عطر یا ادکلنی که بوی تندی داشته باشه خوشم نمیاد
    شکل ظاهری جاش هم برام مهم نیست
    مردونه باشه

14. 3 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با درود و سلام ...
    نمیدونم این چیزی که میخوام بگم جاش اینجا هست یا نه ولی من دنبال یه عطر یا ادکلن میگردم که بوش آرامش بخش باشه ( گرم هم نباشه)؛ خودم زیاد عطر یا ادکلن شناس نیستم واسه همین خواستم از شما راهنمایی بگیرم، ممنون میشم یه گزینه بهم معرفی کنید، البته با این شرایط:
    گرم نباشه
    مردونه باشه
    اترنتی سامر 2007
    به نظر من این برای شما بهترین گزینه هست چون من قبلا ازش داشتم.
    اینا هم خوب هستد و مثل استامینوفن عمل میکنن
    دیاموند امپریو آرمانی
    ck in 2 u
    Last edited by f.t.g; 18-02-2012 at 15:04.

16. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

با درود و سلام ...
    گرم نباشه
    مردونه باشه
    به پیشنهادای فرید من CK1 رو هم اضافه کنم همه پسند با پخش بو و موندگاری خیلی خوب

18. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شریف خان عزیز
    یه سوال این عطرهای گرمی که تو بازار هست میشه استفاده کرد میشه گفت عطاریهایی که شما بهشون اشاره کردین از این نوع عطر استفاده میکنن اصلاما تو ایران عطاری که تخصصی تو کار عطر باشه داریم؟ اگه هست کجا
    ممنون
    اگه سوالتون رو درست فهمیده باشم عطرهای باز، پایه روغنی موجود در بازار اگر متعلّق به شرکت های معتبر اروپایی، آمریکایی و ژاپنی از قبیل جیوودان، آی.اف.اف.، دراگوکو، پی اف دبلیو، هنکِل، فرمینیچ و ... باشه و فروشنده اونو با چیز دیگه ای مخلوط نکرده باشه برای استفاده مناسبه و ماندگاریشون به دلیل پایه روغنی بودن (روغن مورد استفاده معمولاً DPG که یک ثابت کننده ی (Fixative) عطر است می باشد) از عطرهای پایه الکلی بیشتره.
    اونچه خرید و استفادش خوب نیست آروما کمیکال (aroma chemical، مواد شیمیایی معطّر) فرگرنس اویل ها (روی برچسب ظرف های آلمینیومی این کلمه نوشته شده Fragrance oil، روغن عطر) که جز مواد اوّلیّه هستند و برای کاهش وزن مرسوله و در نتیجه قیمت ارسال، توسّط کارخانه به صورت غلیظ و رقیق نشده (undiluted) فروخته می شن، است.
    این مواد به عنوان مواد اوّلیّه برای ساخت عطر استفاده می شن و می بایست ابتدا رقیق شده و بعداً استفاده شوند. استفاده از این مواد به صورت مستقیم روی پوست می تونه به پوست آسیب برسونه.
    پس از دوستان می خام که برچسب رو بخونن و اگه واژه های undiluted، Fragrance oil رو دیدن یا به شکلی مطمئن شدن که رقیق نشده استفاده نکنن و اگر می خان استفاده کنن اونو تا 20 درصد رقیق کنن. یعنی 8 واحد الکل طبّی سفید رنگ 90 درصد به بالا (اتیل الکل) و 2 واحد عطر غلیظ رو با هم مخلوط بعداً استفاده کنن.
    در مورد سوال دوّم شما باید بگم علی رغم اینکه ابو سینا دستگاه تقطیر که برای گرفتن اسانس روغنی گیاهان معطّر استفاده می شه رو اختراع کرده، لکن عطّاران ایرانی که قبلاً به ساخت و فروش عطر می پرداختند (مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطّار بگوید) امروزه دیگه فقط فروشنده ی گیاهان دارویی هستند و رغبتی به ساخت و فروش عطر نشون نمی دن.
    امیدوارم روزی افرادی امثال شما که دنبال یادگرفتن علم عطّاری هستید بتونید این کار رو (طرّاحی و تولید عطر جدید) انجام بدید. لازمه ی این کار یادگیری زبان انگلیسی، تحقیق در زمینه ی تولید عطر و علم (هنر) عطّاری و تهیّه ی مواد اوّلیه هست.
    دیدم بعضی عطرفروشایی که عطرهای روغنی می فروشن با ترکیب دو عطر کامل، مثلاً فیجی و کلوهه عطر جدیدی می سازن که نمی شه به این کار طرّاحی و تولید عطر گفت.
    من عطّاری که تو ایران به صورت تخصّصی تو کار عطر باشه ندیدم. فکر می کنم شرکت هایی مثل بیک هم عطر کامل رقیق نشده رو در ظرف های بزرگ از خارج وارد و در کشور رقیق و ضمن بسته بندی در ظروف کوچک به بازار عرضه می کنن.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 18-02-2012 at 22:06.

20. 5 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •