دوستان امشب باید موهارو بزنیم برا میدون سپاه یا مهم نیست؟
دوستان امشب باید موهارو بزنیم برا میدون سپاه یا مهم نیست؟
شما لباس نظامی بپوش محض احتیاط سردوشی هم با خودت ببر
خواب دوستان ما هم رفتنی شدیم . شتریه که در خونه ما پسرا میخوابه اما شاید تا چند سال پیش باورم نمیشد یه روزی خودمم باید برم .. همیشه از تجربیات همه تو اینجا استفاده کردم از فردا تجربیات خودم رو مثل اکثر دوستان بامرام اینجا یادداشت میکنم تا سر فرصت تو پیسی بنویسم
سلامتی سه کس :
سرباز و زندانی و بی کس
(الانم سرور پیسی هنگ کرده میخوام اینو ویرایش کنم)
بدرود
Last edited by Gilopa; 22-08-2011 at 23:45.
میلاد جان برو داداش.منم میام انزلی میبینمت.
پادگان شهید نامجو نبود؟![]()
چرا دیگه منم شهید نامجو افتادم میبینمت داداش
سلام به همه دوستان...
من يه سوال داشتم!
من برادرم 10 سال پيش رفته سربازي الان پدرم و مادر هر دو 60 رو رد كردن ميتونم من برم كفالتشون روبگيرم و معاف شم ( انشالله!) يا چون برادرم هست بايد برم سربازي؟
البته من كه امسال بايد برم دانشگاه ! راستي من براي اينكه معافيت تحصيلي بگيرم بايد اقدام خاصي بكنم يا همين كه ميرم دانشگاه ثبت نام مي كنم كافيه؟
ممنون!![]()
سلام مجدد
پیام جان خیلی خیلی خیلی ممنون از لطف و محبتت![]()
خیلی مفید و به دردبخور بود مطالبت و این تجربیات حتما به کار میاد![]()
باز اگر مطلب مفیدی به نظرتون اومد بگید که استفاده کنیم![]()
ارادتمند : مصطفی عشقی![]()
در مورد مسئله اول صرفا وجود برادر در هر شرایطی گرفتن معافیت کفالت را منتفی میکنه (تا اونجایی که من مطالعه کردم ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم توضیح بدید)
در مورد مسئله دوم نیاز به اقدام خاصی نیست دانشگاه پس از تایید ثبت نام شما برای سازمان نظام وظیفه معافیت تحصیلی را اعلام میکنه![]()
جدي!!!!!!!!زرشك!!!!
گفتم شايد خدا بخواد و ثواب خدمت ما به اين مملكت برسه به جووناي ديگه!!!مثلي كه بايد خودمون ثواب كنيم!
![]()
آقا یک سوال.
من نیرو هوایی ارتش، پادگان خضرایی افتادم و میدونم که فردا از میدون سپاه اعزام نمیشم به پادگان.
میخوام ببینم خود میدون سپاه چقدر کار داره فردا؟ بعد تو خود نظام وظیفه میتونم موبایل ببرم؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)