فرقي نداره! 8ام شارژ كني ميشه اعتبار رزرو و 9ام شارژ كني كه ديگه معلومه!
فرقي نداره! 8ام شارژ كني ميشه اعتبار رزرو و 9ام شارژ كني كه ديگه معلومه!
فرقي نداره! 8ام شارژ كني ميشه اعتبار رزرو و 9ام شارژ كني كه ديگه معلومه!راستي هر سرعتي گرفتي،سرعت دانلودشو بگو
به جان خودم تو بالاخره از دست اینا محتاد میشی ... بابا درسته وقتی باهاشون چه تلفنی چه حضوری حرف میزنی جوش میاریم اما باید کنترل خودمان را حفظ کنیم ... به قول اون دوستمون بگو خداحافس
دوستان با همه این صحبت ها خب من حداکثر مقدار نویز رو دارم اما تا حالا هر اینترنتی رو تست کردم ماکزیمم سرعت دانلود رو داشتم. این نویز روی چی تاثیر میزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل کابل کشی من توی دو تا خرطومیه کنار همه.یه خرطومی برق ها جدا یه خرطومی تلفن جدا. آیا این کنار هم بودن خرطومی توی دیوار باز نویز میندازه؟
من 2 مگ حجمیم هنوز شبها 256 کیلوبایتم. کسی 2مگ هست بالاتر بگیره؟ 1مگ چی؟
اون استعداد عزیز اونجا نبود.فقط دخترها بودن.بعدا فشارش میدم
فقط برای جریان آیلار که کلی خندیدم سیگار کشیدم از دست اون پشتیبان عزیز.کاش فامیلمون میبود که هر روز میشد ببینمش.ولی این جریان سیگار کشیدن امروز رو شوخی کردم.
ولی خداییش 99 درصدشون هیچی نمیدونن. کلمه هیچی هم براشون زیاده . اصلا مگه میشه یه سرویس مزخرف 512 رو به چند تا اسم بفروشی.اگه خود من هم این سرویس های یک به ده ها رو اختراع میکردم محال بود یه روز بگم این سرویسها رو من گذاشتم.
Last edited by .s.a.e.e.d; 27-11-2012 at 00:08.
بعضی از افراد دوست دارن همه چیزو امتحان کنن
به طرف میگی این بادام هایی که داریم میفروشیم هزار تومن مفت هم گرونه، چون همش تلخه و دهنت و اعصابت سرویس میشه
این باید جز اجناسمون باشه چون صاحب مغازه گفته
گوش نمیکنن، میخرن و میخورن بعد میگن چرا فروشندهه بادامو تلخ کرده بود!
خب صاحب مغازه چرا نباید گوش کنه : دی
ما خودمون دکان داریم عزیزم کاملا درست فرمایش میکنی شما.
بادام تلخ میزاری هزارتومن و هرکیم میگه این چیه میگی اینا تلخه هزار هم هست نخر اقا ولی از اونور بادام شیرین رو که 2هزار ارزش داره میدی 20هزار هرکیم که تلخ بخره برگرده میگی من گفتم تلخه باید 20هزاری بخری.
کسی نخواد سر ملت شیره بماله بادام تلخ رو میریزه تو اشغالا نه قالب کنه به ملت.
قضیه این جشنواره چیه؟
این سرویسها که همه حجمین فرقی با سرویسای فعلی در کیفیت و ساعات رایگان داره؟
یعنی سرویس 2M با 8 گیگ حجم میشه 21 تومن همون 2 مگیه که الان اراده میشه و سرعت شبانش 300 به بالاست....
یا یه مگ همین یه مگ فعلیه ؟
کلاً چطوریه این سرویسها؟ و ایا میشه از پنل کاربری تغییر داد اونا رو؟
خودم جواب بعضیاش رو فهمیدم...
1- کاربرای فعلی تو پنلشون میتونن سرویسای پاییزی رو انتخاب کنند
2-سرویسا همه یه ساله هستند
3- قیمت سرویسا کمی بالاتر از اون جدوله (شاید ابونمان بهش اضافه شده باشه)
مثلاً یه مگ تو جدول 17 تومنه تو پنل زده 18 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)