منم خمیر سیلیکون رو عوض کردم چند روز پیش ، با Blower هم گرد و خاک هارو زدودمو العان در حالت Idle روی 57~58 هست..البته به نظرم کلا بالاست بازم...چون یه سری لپ تاپ هارو دیدم تو نوت بوک چک زده 40 اینطورا ! البته احتمالا دمای خروجی و کی پد بوده..
![]()
منم خمیر سیلیکون رو عوض کردم چند روز پیش ، با Blower هم گرد و خاک هارو زدودمو العان در حالت Idle روی 57~58 هست..البته به نظرم کلا بالاست بازم...چون یه سری لپ تاپ هارو دیدم تو نوت بوک چک زده 40 اینطورا ! البته احتمالا دمای خروجی و کی پد بوده..
![]()
سلام
جدیدا یه مشکلی برای دکمه پاور لپتاب من پیش اومده ! بعضی وقتا با یه کوچولو فشار روی دکمه پاور روشن میشه اما بعضی وقتا هر چی پاورش رو میزنم ، نگه میدارم هررررکاری میکنم روشن نمیشه و مجبورم با اون دکمه سمت چپی که روشن خاموش مدیاش هست روشنش کنم و exit بزنم که بره توی ویندوز . یعنی چش شده ؟![]()
ممکنه سخت افزاری باشه!! اینم عکس بردش :
تقریبا کل لپ تاپ باید باز بشه![]()
باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم
خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه
دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن
دوست گرامی منم مشکل شما رو داشتم و در حالت عادی حدود 75 اینا بود باهاش که کار میکردم به 85 اینا میرسد بازی که میکردم که به 100 هم میرسید. همین جا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردند ، با این که قبلا خودم تجربه ای تو عوض کردن خمیر سیلیکون نداشتم براحتی عوض کردم. الان 4-5 ماهی میگذره و الان دما در حال کار حدود 66 -68 هستش. البته چون زیاد از لپ تاپ استفاده میکنم باید دوباره عوض کنم . برای من که خیلی تاثیر داشت راحت 12-10 درجه دما رو کم کرد.
دوست گرامی منم مثل شما تا 2 دقیقه نهایت عمر باطری دارم
قیمت پارسال من گرفتم حدود 260 تومن بود . الان نمیدونم. دوستانی که خبر دارن بگن لطفاً
ممنون
دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
ممنون
بله دوسته عزیز
اکثر عزیزان این تاپیک همین کارو کردن
توی همین تاپیک هم چندین بار توضیح داده شده و لینک دانلود هم گذاشته شده بود
شما باید یک نسخه اصل از ویندوز هفت هوم پریمیوم رو پیدا کنید و بعد نصب اون با همون پروداکت کی براحتی بصورت آنلاین میتونی ریجستر کنین
الان حقیقتش نمیتونم، ولی اگه نتونستین پیدا کنین اطلاع بدین حتما
برقرار باشین
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
می بینم که اکثر N61 دارها دست به سیلیکون شدن پس وقتش بود دیگه .... آقا ما هم امروز باز کردیم سیلیکون جدید زدیم فقط این ورقه های نارنجی رو شماهم برداشتید از روی cpu , gpu ؟ من که برداشتم و خمیر هم deep cool z5 زدم ، شما چی زدین؟ فن و دم تشکیلات هم خاک گیری کردم گرافیکم رو 70 تا 80 بود حالت وبگردی!فن هم همیشه رو سرعت بالا کار میکرد الان شده 60 صدا فن هم در نمیادcpu به 70 هم نمیرسه
خلاصه کلاً زنده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)