تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 451 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خمیر سیلیکون رو عوض کردم چند روز پیش ، با Blower هم گرد و خاک هارو زدودم و العان در حالت Idle روی 57~58 هست..البته به نظرم کلا بالاست بازم...چون یه سری لپ تاپ هارو دیدم تو نوت بوک چک زده 40 اینطورا ! البته احتمالا دمای خروجی و کی پد بوده..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    جدیدا یه مشکلی برای دکمه پاور لپتاب من پیش اومده ! بعضی وقتا با یه کوچولو فشار روی دکمه پاور روشن میشه اما بعضی وقتا هر چی پاورش رو میزنم ، نگه میدارم هررررکاری میکنم روشن نمیشه و مجبورم با اون دکمه سمت چپی که روشن خاموش مدیاش هست روشنش کنم و exit بزنم که بره توی ویندوز . یعنی چش شده ؟

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه سخت افزاری باشه!! اینم عکس بردش :

تقریبا کل لپ تاپ باید باز بشه

4. 2 کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم

داره خودمونی میشه intel_gigabit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

9

باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم
    خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه
    دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در حالت عادی دما رئی 85 ایناست! بعضی وقتا یکم کمترم میشه! cpu هم الکی یهو لودش میره بالا! هیچ نرم افزار خاصیم نیست که لودش رو ببره بالا!
    الان تصویر زیر حالتیه که فقط کروم بازه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیشب سره فیفا دما به 100 هم رسید که سابقه نداشت!
    دوست گرامی منم مشکل شما رو داشتم و در حالت عادی حدود 75 اینا بود باهاش که کار میکردم به 85 اینا میرسد بازی که میکردم که به 100 هم میرسید. همین جا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردند ، با این که قبلا خودم تجربه ای تو عوض کردن خمیر سیلیکون نداشتم براحتی عوض کردم. الان 4-5 ماهی میگذره و الان دما در حال کار حدود 66 -68 هستش. البته چون زیاد از لپ تاپ استفاده میکنم باید دوباره عوض کنم . برای من که خیلی تاثیر داشت راحت 12-10 درجه دما رو کم کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه
    دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن
    دوست گرامی منم مثل شما تا 2 دقیقه نهایت عمر باطری دارم
    قیمت پارسال من گرفتم حدود 260 تومن بود . الان نمیدونم. دوستانی که خبر دارن بگن لطفاً
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
    از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
    ممنون

10. این کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
    از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
    ممنون
    بله دوسته عزیز
    اکثر عزیزان این تاپیک همین کارو کردن
    توی همین تاپیک هم چندین بار توضیح داده شده و لینک دانلود هم گذاشته شده بود
    شما باید یک نسخه اصل از ویندوز هفت هوم پریمیوم رو پیدا کنید و بعد نصب اون با همون پروداکت کی براحتی بصورت آنلاین میتونی ریجستر کنین
    الان حقیقتش نمیتونم، ولی اگه نتونستین پیدا کنین اطلاع بدین حتما
    برقرار باشین

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

12. این کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

می بینم که اکثر N61 دارها دست به سیلیکون شدن پس وقتش بود دیگه .... آقا ما هم امروز باز کردیم سیلیکون جدید زدیم فقط این ورقه های نارنجی رو شماهم برداشتید از روی cpu , gpu ؟ من که برداشتم و خمیر هم deep cool z5 زدم ، شما چی زدین؟ فن و دم تشکیلات هم خاک گیری کردم گرافیکم رو 70 تا 80 بود حالت وبگردی!فن هم همیشه رو سرعت بالا کار میکرد الان شده 60 صدا فن هم در نمیاد cpu به 70 هم نمیرسه خلاصه کلاً زنده شد

14. 2 کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •