منم هجرت هستم اگه بخواد سرعتش اینجوری باشه که نیام پارس بهتره!!!
البته من میخوام ترافیک 14 گیگ بگیرم نمیدونم حالا ترافیک بالاتر بگیرم سرعتش هم بالاتر هست یا نه![]()
منم هجرت هستم اگه بخواد سرعتش اینجوری باشه که نیام پارس بهتره!!!
البته من میخوام ترافیک 14 گیگ بگیرم نمیدونم حالا ترافیک بالاتر بگیرم سرعتش هم بالاتر هست یا نه![]()
نتيجه اينكه نرم افزار شما نسخه اورجينال نبوده و نسخه كرك شده هست و پهناي باند رو به درستي نشون نمي ده
من 2 شب پيش كه بيدار بودم تا ساعت 4 حدود 800 مگ گرفته بود تا 6 شد 1600 و توي يك ساعت 6-7 هم 600 تا ديگه گرفت
نه به جون ممد![]()
درست نشون میده
الان خیلی وقته ازش استفاده میکنم ،
فقط موندم چرا سرعتم اینقد کم شده از 3 به بعد ، کمتر از 1 کیلوبایت در ثانیه![]()
![]()
واسه ما دقیقا بر عکسه البته دیگه نه انقدر سرعت پایین
از ساعت 1 تا 3 سرعت حدود 60 هست و از 3 تا 5:30 سرعت میرسه به مرز 90 و از 5:30 تا 7 با سرعت 190 دانلود میکنیم
این روند دیگه همیشگی شده و چند هفته ای هست که اوضاع همینه
دوستان. مگه 6 تا 7 هم رایگانه؟؟؟
اره ولی به کسی نگو![]()
تا 7 بزاری از آخرین باری که دسکانکت کردید بعد ساعت 6 هرچی دانلود کرده باشی پای ترافیک شما حساب میشه و از ترافیکتون کم میشه ولی تا 6:55 بزارید و حتما دیسکانکت کنید قبل از اینکه بخواد بره تو ساعت 7 که مشکلی پیش نیاد
دوستان لطفا مرا هم راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدی حدی اینجوریه؟ من نمی دونستم.
من الان تنطیم کردم تا ساعت 5:55 دانلود کنه بعد کامپیوتر خاموش بشه. اما مودم رو pppoe تنظیم کردم و دیسکاکت نمیشه. اگه بخوام تا 6:55 دانلود کنم حتما باید مودم سر ساعت 6:55 دیسکانکت بشه یا خاموش شدن سیستم کافیه؟
باید حتما dc بشه
مودم رو به صورت bridge تنظیم کنید
پارس آنلاین پیشنهاد منه ، اگه امتحان کردی و دیدی پارس هم سرعتش کمه
پس مشکل یا از مرکز مخابراتیته ( یا شلوغه یا اشکال فنی داره) و یا اینکه سیم کشی تلفنت مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)