واسه کشیدن فرمون یه تنظیم باد بزن اگر درست بودن بالانس و میزان فرمون رو انجام بده
واسه کشیدن فرمون یه تنظیم باد بزن اگر درست بودن بالانس و میزان فرمون رو انجام بده
اگه کیفیت میخایی که هیچکدمشون را نخر و نهایتا اگه با ریخت و آپشن ال90 کنار میای برو ال90 بخر،حداقل کیفیتش از اینها بهتر نباشه بدتر نیست و 2سال پات به تعمیرگاه باز نمیشه
ولی اگه بین این دوتا هست،همون سمنده بهتره،ماشین صفرهرچی هم آشغال باز یک گارانتی 5زاری داره که بازم اعصابت راخرد میکنه،ولی 206 اگه خرج باز کنه چی داره؟هم اعصابت را خرد میکنه هم پولت را میخره،ماشین دسته دو تمیز هم کسی ارزون نمیده
نیاز هست که ماشین ۲۵۰۰ کیلومتر ببرم روغن موتور و هیدرولیک فابربک عوض شه؟ برم گارانتی عوض میکنن رایگان؟ هر شهری واس سرویس میشه برد؟
رایگان انجام نمیدن. فرق هم نمیکنه کدوم شهر ببرید.
من فقط روغن موتور رو تعویض کردم که کپ ماشین تا حدودی برطرف شد و ماشین بهتر کار میکرد.
سلام،
من حدود 22 هزار با ماشینم تا حالا رفتم. مدل 93 سخنگو دوگانه. در مجموع راضی بودم. اما چند وقتیه متوجه شدم از زیر کارتل و نواحی اطراف روغن ریزی داره. بردم نمایندگی یه کارایی روش انجام دادند از جمله تعویض یک کاسه نمد روغن ریزی از بین رفت اما بعد چند هفته مجددا متوجه شدم روغن میده باز. البته در حد چند قطره به طوری که زیر کارتل روغنی میشه ولی روی زمین نمیریزه. می خواستم دوستان کمک کنند بگویند از چی میتونه باشه مشکل و راه حل چیه. تا حدود 3 ماه دیگه کارت طلایی منقضی میشه.
درود
فکر سمند رو از سرت بیرون کن، مفتش گرونه
فکر ماشین صفر رو هم از سرت بیرون کن، حدود صد هزاز تا ماشین صفر ایران فرغون تو انباراش داره خاک می خوره، ملت نمی خرن، همین آشغالائی هستش که روغن ریزی داره، موتور می سوزنه و هزار تا مشکل ریز و درشت داره
پیشنهاد دوستانه
اگر ماشین فعلیت اذیت نمیکنه دودستی نگهش دار، تو موقعیت فعلی بهترین گزینه همینه
اگر هم حتما میخای عوض کنی گزینه 206 مدل 90 اگر کم کارکرد تمیز پیدا کنی خیلی بهتره، ایرانی و چینی نیست
ولی من اگر سال 93 این همه درباره سمند و آشغالی به نام ef دانش داشتم اصلا سمند نمیخریدم، الانم کسی ازم نمیخره، من موندم و کلی ضرر و پشیمونی و اشکالات فنی
سه ماه تلاش کردم بفروشم، هرکی میفهمید موتور ماشین ef هستش راشو کج میکرد!!!
Last edited by وحید گودرزی; 23-10-2015 at 01:49.
سلام من پایه گازسوز سخنگو مدل 90 خریدم.چند تا سوال داشتم:
بهترین دور موتور برای تعویض دنده چنده؟ مثلا از 1 به 2- 2-3 وووو
و این مدلی که دارم دریچه برقیه یا سیمی؟
- - - Updated - - -
سلام من پایه گازسوز سخنگو مدل 90 خریدم.چند تا سوال داشتم:
بهترین دور موتور برای تعویض دنده چنده؟ مثلا از 1 به 2- 2-3 وووو
و این مدلی که دارم دریچه برقیه یا سیمی؟
سلام من تو یه مقاله خوندم که دور موتور مناسب برای تعویض دنده دور موتوریه که هنگام رفتن به دنده بالاتر دور موتور در محدوده گشتاور بیشینه قرار بگیره که روی گاز میشه حدود 4000 که بعدش دور موتور میاد روی 3200
اوایل به ابن صورت رانندگی میکردم که مصرف سوخت رو زیاد میکنه ولی ماشین جون دار میره که بیشتر به درد تو جاده میخوره. الان توی شهر روی 3000 دنده میدم.
با سلام
حرف شما رو تأیید می کنم واقعاً ماشین های صفر الان اشغال هستند. واقعاً مثه چی پشیمون از خرید این سمندم... جالب این جاست که معایبش همه جزء ویژگیهای ذاتی سمنده و ما نمیدونستیم! کپ موتور طبیعیه آخه همه سمندها اینجورین! فرمون قرقر میکنه! طبیعیه همه سمندها اینجورین! این نمایندگیها هم که یه مشت دزد از همه جا بی خبرن! پنجشنبه ماشین رو بردم سه تا نمایندگی واسه رفع معایبش! خدا شاهده اولی واسه سرویس اولیه 10 دقیقه وقت نذاشت و برگشت بهم گفت میخای روغنشو برات عوض کنیم اجرت هم نمیگیرم فقط پول جنس 70 تومن، گفتم نه ممنون رفتم بیرون اولین تعویض روغنی با 42 تومن هم روغن رو عوض کرد هم فیلتر هوا رو! بردم نمایندگی دوم واسه رفع معایبش فقط یاد گرفتن بپیچونن میگم فرمون میکشه یه ور میگه واسه لاستیکه! میگه نه عمو رفتن دو میلیون پول رینگ و لاستیک ژاپنی دادم عوض کردم ببین چه مرگشه واسه لاستیک نیست بعد نیم ساعت بدتر از اول تحویل داده بردم جلوبندی سازی! آژیر دزدگیرشم که همون روز اول سوخته بود کی بیاد خدا عالمه! بقیه معایبشم بماند که اشکتون در میاد! فقط خر بخرید سمند نخرید!!!
- - - Updated - - -
با سلام
حرف شما رو تأیید می کنم واقعاً ماشین های صفر الان اشغال هستند. واقعاً مثه چی پشیمون از خرید این سمند... جالب این جاست که معایبش همه جزء ویژگیهای ذاتی سمنده و ما نمیدونستیم! کپ موتور طبیعیه آخه همه سمندها اینجورین! فرمون قرقر میکنه! طبیعیه همه سمندها اینجورین! این نمایندگیها هم که یه مشت دزد از همه جا بی خبرن! پنجشنبه ماشین رو بردم سه تا نمایندگی واسه رفع معایبش! خدا شاهده اولی واسه سرویس اولیه 10 دقیقه وقت نداشت و برگشت بهم گفت میخای روغنشو برات عوض کنیم اجرت هم نمیگیرم فقط پول جنس 70 تومن، گفتم نه ممنون رفتیم بیرون اولین تعویض روغنی با 42 تومن هم روغن رو عوض کرد هم فیلتر هوا رو! بردم نمایندگی دوم واسه رفع معایبش فقط یاد گرفتن بپیچونن میگم فرمون میکشه یه ور میگه واسه لاستیکه! میگه نه عمو رفتن دو میلیون پول رینگ و لاستیک ژاپنی دادم عوض کردم ببین چه مرگشه بعد نیم ساعت بدتر از اول تحویل داده بردم جلوبندی سازی! آژیر دزدگیرشم که همون روز اول سوخته بود کی بیاد خدا عالمه! بقیه معایبشم بماند که اشکتون در میاد! فقط خر بخرید سمند نخرید!!!
Last edited by lovelykid; 25-10-2015 at 17:11.
سلام
روغن هیدرولیک را با توتال خارجی عوض کردم!!!لیتری 25 تومن!!
صداهای هووو هووو میشه گفت تا 90 درصد رفع شد.....
اما موقعی که موتور سرده دنده خیلی بد جا میره!!!می خواستم بدونم طبیعی هست!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)