تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 966 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

شما تو حذف و اضافه واحد های بیشتری میتونی برداری.سعی کنید ریاضی 1 فیزیک 1 مبانی کامپیوتر رو حتما بردارید و پاس کنید
    حذف و اضافه کی هست؟اینا رو بر داشتم
    کلا یه فرم آماده می دادن که اسم درسارو نوشته بود و فقط می تونستی ساعت و روز درسارو خودت انتخاب کنی
    بعد به ما نگفتن کلاسا از کی شروع میشه.تو سایتشم نزده
    من نرم افزار تهران مرکزم 20 واحد دادن پیش نیازم فقط ریاضی بود
    پس چطور به ما کم دادن؟
    Last edited by Mr Unknown; 15-09-2010 at 09:55.

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مگه اونا انتخاب واحد نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ساعتشو ما باید تعیین کنیم؟

ثبت نام واحدای ازاد تا چه ساعتیهههههه

من اونروز باید یه جا دیگه هم برم

بعد اگه موقع ثبت نام رشته های دیگه بریم چیزی میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من هم خونه گرفتم...
    روزه اول رفتم برا ثبت نام ولي خيليم شلوغ نبود!
    داداش قيمتا چجورياست؟ رهن كامل چند ميشه گرفت؟ الان شما چند نفريد؟ چند گرفتيد ؟ خونه چجورياست؟(چند خوابه؟برق؟گاز؟تلفن؟!!!) از خونه تا دانشگاه چند دقيقه راهه؟ راستي خود دانشگاه به پسرا خوابگاه نميده؟ من ميخوام اين مسير برم بيام به نظرت خيلي سخته چون خودم ديروز وقت گرفتم با ماشين خودمون يك ساعته از دانشگاه رسيديم كرج تازه پليس هم 20 تومن جريمه كرد چند دقيقه الاف شديم!!
    شرمنده سوالات خيلي زياد شد...

4. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.حذف و اضافه کی هست؟؟
    میگه ترم یک هم حذف و اضافه دارن؟به من که گفتن حذف و اضافه ای وجود نداره.پس قضیه چیه؟؟
    اگه هست به من برنامه سازی کامپیوتر ندادن(2واحدی)برم بگیرم

الان 18 واحد بهم دادن میخوام اینم بگیرم20واحدی بشم.
    یه توضیح میدین؟؟

داره خودمونی میشه jadoogar5422's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آره دیگه.رئیس کل دانشگاههای آزاد ایران هستشا.مثلا رئیس ما آزادیاست.

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

حالا دوستان من این برگ انصراف از دانشگاه قبلیمو کجا باید بدم؟تورو خدا کمک کنید.صبح ساعت 6 میرم ثبت نام.تا 6.5 میرسم.
    از دوستانی که شرایط منو داشتن و انصراف از دانشگاه قبلی داده بودن بگن چیکار کردند؟
    متاسفانه اينقدر با استبداد رشد کرديم که ديگه جزئي از وجودمون شده.ايشون به طور اتوماتيک و بدون اينکه زوري بالاي سرشون باشه فکر ميکنن رئيس يک نهاد خصوصي جزو مقاماته و بايد بهش احترام گذاشت!!! تاسف همه اون چيزي نيست که تو دلمه.
    Last edited by jadoogar5422; 15-09-2010 at 10:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

معاون آموزشی دانشگاه آزاد شرایط میهمان شدن دانشجویان در واحدهای مختلف این دانشگاه و انتقال دانشجو از یک واحد دانشگاهی به واحد دیگر در سال تحصیلی جدید را تشریح کرد و گفت: "غیر از تهران، انتقالی و میهمان شدن در دانشگاه آزاد خیلی ساده است." حسن احدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال جدید تحصیلی در زمینه میهمان شدن دانشجویان در واحدهای مختلف این دانشگاه گفت: دانشجویانی که درخواست میهمانی می کنند سریعا می تواند با طی مراحل ضروری طبق آیین نامه ها اقدام به اخذ&nbsp11 واحد درسی در دانشگاهی کنند که درخواست میهمان شدن در آن را دارند و البته چند واحد نیز در واحد دانشگاهی محل قبولی شان اخذ کنند.
    وی افزود: غیر از تهران، انتقالی و میهمان شدن در دانشگاه آزاد خیلی ساده است. همه را نمی توانیم میهمان کنیم یا از یک واحد به واحد دیگر منتقل کنیم چون در این صورت واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد در تمام شهرستانها خالی می شوند اما برای انتقال از واحد دانشگاهی یک شهرستان به واحدهای مستقر در شهرستانهای دیگر خیلی سریع با نظر مساعد اقدام می کنیم.
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با انتقال دانشجو از شهرستان به تهران در صورتی که مشکل دانشجو محرز شده باشد موافقت می شود. با انتقال دانشجویانی نیز که نیمسال اول تحصیلی خود را در دانشگاه آزاد شروع کرده اند فقط در صورتی موافقت می شود که مشکل داشته باشند و مشکل محرز شده باشد.
    احدی درذکر نمونه هایی گفت: به عنوان مثال اگر دانشجو تک فرزند باشد و والدینش درصورت تحصیل فرزندشان در شهری دیگر دچار اضطرار شوند و همچنین اگر دانشجو مبتلا به بیماری صرع یا افسردگی باشد با انتقالش در همان نیمسال اول تحصیلی موافقت می شود.
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از تفویض تمام اختیارات معاونت آموزشی در تمام زمینه ها به روسای مناطق و واحدهای دانشگاه آزاد خبر داد و به مهر گفت: در عمل دیگر معاون آموزشی دانشگاه عملا اختیاری به اندازه روسای واحدها هم ندارد.
    حسن احدی ادامه داد: با تفویض اختیارات معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به روسای واحدها و مناطق به سمتی رفتیم تا آرمان استقلال دانشگاهها در حوزه آموزشی در این دانشگاه تحقق حداکثری پیدا کند.
    وی درباره کیفیت واگذاری اختیارات معاونت آموزشی دانشگاه آزاد به روسای مناطق و واحدهای این دانشگاه به مهر گفت: تقریبا تمام اختیارات معاون آموزشی را به طور کلی حذف کردیم و همه آنها طی بخشنامه ای به روسای مناطق و واحدها اعطا شد. از این پس معاون آموزشی دانشگاه فقط بر عملکرد مناطق و واحدها در امور مرتبط با مسائل آموزشی نظارت می کند.
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد با بیان اینکه اختیارات در تمام موارد را به واحدها و مناطق واگذار کردم گفت: دیگر مناطق و واحدها هستند که باید خودشان درخواست ها و امور دانشجویان را تسهیل کنند و معاونت آموزشی دانشگاه از این پس به عنوان یک مرکز سیاستگذاری ایفای نقش می کند. به اندازه ای اختیاراتم را واگذار کردم که خودم در عمل اختیاری به اندازه روسای واحدها هم ندارم.
    وی تمرکز زدایی در ارائه خدمات را منجر به قطع رفت و آمد دانشجویان دانشگاه آزاد از شهرهای مختلف به تهران جهت دریافت خدمات آموزشی دانست وبه مهر گفت: به این ترتیب تعداد مراجعه کنندگان معاونت آموزشی از روزانه 400 نفر به حداقل خیلی کمی می رسد.
    احدی در تشریح مزایای تفویض اختیارات معاونت آموزشی به واحدهای دانشگاهی گفت: رئیس و معاون آموزشی واحد بهتر از معاون آموزشی دانشگاه با وضعیت دانشجوی خود آشنایی دارد لذا بهتر می تواند درخواست دانشجو را تشخیص دهد و درباره آن تصمیم گیری کند.
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد افزود: هر قدر بیشتر غیرمتمرکز کار کنیم پیشرفتمان بیشتر خواهد بود. البته تفویض اختیارات به این معنا نیست که معاونت آموزشی دانشگاه به اعتراض دانشجویان نسبت به عملکرد واحدها و تصمیمات آنها رسیدگی نکند چرا که در سازمان مرکزی دانشگاه ناظر بر این هستیم که کارها به دقت انجام گیرد.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم دانشگاه
    از ساعت 9 تا 10.5 طول کشید

الان که اومدم میبینم از سه صفحه کپی شناسنامه صفحه اولش نیست!اون 2 تایی که هست روش مهر خورده که کپی با اصل برابر است.
    اونو گم کردم یا اونا برداشتن؟

بعد الان حس میکنم بهم کم کاغذ ماغذ دادن. الان چی باید داشته باشم؟

یه نصیحتم دارم . اگه میخواید کاتون سریع تموم شه. با کارت بانک برید. (بانک ملت)

9. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ای نامردا پسته من حذف شده

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم دانشگاه
    از ساعت 9 تا 10.5 طول کشید

الان که اومدم میبینم از سه صفحه کپی شناسنامه صفحه اولش نیست!اون 2 تایی که هست روش مهر خورده که کپی با اصل برابر است.
    اونو گم کردم یا اونا برداشتن؟

بعد الان حس میکنم بهم کم کاغذ ماغذ دادن. الان چی باید داشته باشم؟

یه نصیحتم دارم . اگه میخواید کاتون سریع تموم شه. با کارت بانک برید. (بانک ملت)

فرمهای که دادن پر کنی چی بود؟

تو سایت دانشگا ما فرم قوانین عفاف بود فرم مشمولین
    فرم فعالیت فرهنگی

اون یکی فرم رو نتونستم ببین

راستی چقدر پول دادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پست های منم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •