تبلیغات فارسی رو تو استادیوم های PES 2010 تجربه کنین
پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبلیغات فارسی رو تو استادیوم های PES 2010 تجربه کنین
پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
یه منوی خیلی زیبا
پسورد و منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد : PESMEHR.MIHANBLOG.COM
1
حسن جان مطمئني سپاس تو اين تاپيك نمياد دقيقا" ايرادايي كه من گرفتم جواب داده
مثلن من شيوه دفاعي چلسي براي مهار مسي رو مثال زدم اينجا هم اومده همين رو گفته
يا در مورد تمايل به توپ نه فضا كه دوباره جواب اونا داده
ولي كاملن اين اشتباهها هست شايد تعداد مدافعان زياد باشه ولي خوب جاگيري نميكنن مثلن همون تيلر كه از وينينگ اليون تو اين سايت گذاشتيد مسي تو تيم ملي آرژانتين هست نزديك به 5 مدافع اطرافشن ولي معلوم نيست ميخوان چكار كنند
در مورد اشتباه دروازه بانان تو بيرون اومدن تو همون تيلر هم هست وقتي كه پاس پشت مدافعين برايه تورس ميندازن دروازه بان مياد كنج محوطه جريمه و جا ميمونه
این ویدئو مربوط میشه به ریویو کد ( حدود 90 درصد ) .
متاسفانه Jon Champion وMark Lawrenson مثل نسخه قبل خیلی بد گزارشگری میکنن :
فکر میکنین این مطلف که یکی از دوستان در تاپیک های قبلی اشاره کرده بود بازی اصلی با دموی که الان ما داریم بازی میکنیم تفاوتهای زیادی داره ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه باز این اینیم که هست بهتر میشه و امیدواریها بشتر تر هم میشه .....
کاش همون گزارشگر پلی استیشن رو روی این فوتبال می گذاشتن ، واقعا زیبا گزارش می کرد
آره مخصوصا کلمات خاصی که استفاده میکرد.من با داییام و پسر خالم هر وقت خونه یکی جمع میشیم حداقل یکی دو دست wining Eleven 4 رو روی PC بازی میکنیم.
آفسایدوها ! نانانوکاتتا ...
هوتو اورال ماستا...
شووتو...
اورال کییپر...
رووبرتو کارلوووس...
عجب روزگاری بودا یادش بخیر.....
تو این ویدئو وقتی ابراهیموویج گل میزنه تور دروازه کم تکون میخوره انگار توره دروازه رو درست کردن![]()
اتوئو تو بارسلونا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)