سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کردکمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک
![]()
سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کردکمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک
![]()
نه مشکل از رم نیست، 1 گیگ هم کردمش همین بود. من قبلا رو سیستم ضعیف تر از این هم سون رو نصب و باهاش کار کردم!
ویندوز هم سالمه. رو سیستم خودم و چند تا سیستم دیگه نصب کردم.
نمیدونم با چه قطعه ای مشکل داره که وقتی میخواد لود کنه میپره!
سلام
سورنا جون کامل تر بگو چی شده؟ چه جور فارسی سازی نصبیده؟ فارسی ساز آفیس 2007؟
شاد و پیروز باشین
نورزتان هم پیروز![]()
من ویندوز سون داشتم روی درایور d با easy transfer یه فایل انتقال ویندوز توی c درست کردم تا ویندوز عوض کنم
حالا که ویندوز رو نصب کردم درایور c بکلی غیب شده و درایور ویندوز شده c و کلا کل پارتیشن هام یه حرف عقب تر رفتن مٍثلا g شده f حالا چجوری میتونم اون درایورو به ویندوز بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
گرافیکت سالمه؟
ظرفیت هاشون هم تغییری کرده؟
شاد و پیروز باشین
نورزتان هم پیروز
نه در واقع 30گیگ ارهاردم کم شدهولی هست وقتی از dvd نصب ویندوز استفاده میکنم هست
Last edited by مهدي.ف; 26-03-2010 at 19:07.
فکر کنم فایل سیستم موجود در درایو دچار نقص شده. با برنامه پارتیشن مجیک و یا برنامه مشابه یه بررسی بکن. احتمالا بتونی یه درایو مانند اون درست کنی یا این که حجمش میان درایو های باقیمونده ات تقسیم کنی.
شاد و پیروز باشین
نوروزتان هم پیروز![]()
حالا اون فایل هیچی اخه تقریبا هر چیز مهمی داشتم ریخته بودم تو این درایور ولی حالا نمیتونم هیچ کاریش کنم
فکر کنم درست توضیح ندادم دایور کلا نیست یعنی یه پارتیشن کم شده
Last edited by مهدي.ف; 26-03-2010 at 19:21.
سلام دوستان من میخوام فردا ویندوزمو از ویستا به 7 تغییر بدم
اخرین ورژن ویندوز 7 چیه که سیدیشو بخرم ؟
komak konin dg/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)