از لحاظ گسترش یافتن که فکر نمیکنم اینطوری بشه.اگر خیلی اذیتت میکنه گوشی رو بفروش چون تعویض lcd حدودا 70 تومن میشه
از لحاظ گسترش یافتن که فکر نمیکنم اینطوری بشه.اگر خیلی اذیتت میکنه گوشی رو بفروش چون تعویض lcd حدودا 70 تومن میشه
ممنون دوست خوبم
از اذیتی که زیاد اذیت نمیکنه چون دقیقا زیر لوگوی اپراتوره
وقتی میری تو منو و وقتی یه صفحه سیاه میاد معلوم میشه.و وقتی نقطه رو میبینم مثل اینه که یکی رو اعصابم قدم میزنه
تا زیاد معلوم نشده بفروشمش بهتره ولی نمیدونم چی بگیرم که هم وایرلس داشته باشه و هم لمسی و هم سیمبین و ۵۸۰۰ و ۵۵۳۰ هم نباشه
بد جوری گیج شدم
سلام ...
این گوشی من بدجوری قاطی کرده...
چند روز پیش بعداز یه خاموش روشن کردن گوشی 1500 تا SMS در یک چشم بهم زدم پاک شد و با بکآپ هایی که داشتم هم برنگشتن !
الانم وقتی برام SMS میاد روی صفحه هیچ چیزی در مورد مسیج نمینویسه و فقط بقل این باکس یه ستاره میزنه ! مشکلش چیه ؟!
همچنین دلیوری شدن SMS ها رو نشون نمیده ( تنظیمات مشکلی نداره )
ممنون ...
گوشی من بعضی وقت ها صفحه نمایشش برفکی میشه و چیزی معلوم نیس به نظرتون مشکل چیه؟
امين جان به نتيجه رسيدي به منم خبر بده منم از خريد 5800 و 5530 منصرف شدم.
اقایون سلام ،، من یک گوشی 5800 گارانتی اصلی 2 روز پیش خریدم . همین الان با gps داشتم کار می کردم که یک دفعه رنگهای lcd به هم ریخت ! مجبور شدم با کلید بالاش گوشی رو خاموش کنم البته بعدش دیگه اینطوری نشد . بعدشم گوشی رو قفل و باز کردم و مشکلی نداشت !
مشکل قاطی شدن رنگ هنگام کار با GPS از چی می تونه باشه ؟؟
از ایرادات سیمبیانه یا خود گوشی؟
ورژن فریمور 31
Last edited by soheilsh; 07-01-2010 at 17:11.
دقیقا منم یادمه 3 ساعت از خرید گوشی بیشتر نمیگذشت داشتم آهنگ گوش میدادم اینطوری شد !
ولی دیگه تکرار نشد و هیچ مشکلی هم به وجود نیومد ! زیاد نگران نباش دیگه اتقاق نمیافته !
![]()
خدا از دهنت بشنوه
5800 شما هم رنگی رنگی شد ؟
تو بگو مال کی نشدهمال من هفته قبل تا برنامه نصب میکردم رنگی میشد و ریستارت.فرمتش کردم درست شد
مشکل با یه SOFT RESET حل شد !
آره اصلا برفکی شد ! هیچ نگران نباش ! فریم ورشم آپدیت کنی بهتر میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)