بله میشه.
عزیز من خودم 6170 دارم و بسیار راضیم. شک نکن اچ پی بگیر.
بله میشه.
عزیز من خودم 6170 دارم و بسیار راضیم. شک نکن اچ پی بگیر.
متشکر دوست عزیز:ولی شما یک نگاه به قیمتش بنداز!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آمار HP ENVY 15-3040NR رو کسی نداره؟ بدون شک فوق العاده ترین لپ تاپیه که من تاحالا از اچ پی دیدم! دیزاین عالی,کانفیگ عالی،گرافیک جدید ATI 7590،و باطری تا 2برابر قوی تر از سری پاویلیون! من شیفته ی این مدلم! فقط موندم
چطور تهیه کنم! از کجا؟
آقا من یه چن وقتیه یه 6180 گرفتم، بعد مانیتورش جوریه که مثلا یه کم که زاویه دید عوض میشه کنتراست تصویر هم تغییر میکنه، خواستم ببینم شما هم همچین مشکلی دارین؟ عادیه؟ چه جوریاست داستان؟
یک سوال.
من 6080 دارم .میخوام تنظیمات گرافیک 6770 روی عکسهام اثر کنه اما نمیشه.
کنتراست ،رنگ،همه چی کار میکنه اما روی ویدیوها اثر میکنه روی عکس یا مثلا برنامه فتوشاپ تغییر تنظیمات اثر نمیکنه.
چیکار کنم؟
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
من 6080 دارم و همینجوریه.
نگران نباش تقریبا تمام ال ای دی ها اینجوریه
DV6-6B13TX چطور در اومده؟ اونایی که باهاش کار کردن توضیح بدن چطور لبتابی چون تنها مشکل 6120 همون وزنش که 2900 گرم هست رو نداره.
طراحیش فوق العادست
دوستان عزیر که قصد خرید هر کدوم از مدل های سری Pavilion Dv6 رو دارن باید دست نگه دارن ...
به دلیل این که به زودی مدل های 2012 این سری وارد بازار جهانی و ایران می شه ....تقریبا با همون قیمت سابق که مدل های سری Dv6 دارن ...
از همه لحاظ فوق العاده تر شده ....
اینا دیگه نوت بوک نیستن شما با هیولا روبرو هستین پس دست نگه دارین و به چیزی غیر از اچ پی هم کوچکترین فکری نکنین ....
ویدیو زیر رو می تونین با چیز پی ان ببینین ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند تا سوال در مورد (hp 4530 (core i5-8gb ram - 750 gb hdd - vga 1 gb داشتم
از اونجايي كه كار روزانه من حدود 7 تا 8 ساعته و كارم بيشتر با نرم افزار هاي محاسباتي عمران و معماري . كارهاي سه بعدي 3dmax هستش و ميخوام حداقل 4 . 5 سالي كارم رو راه بندازه
به نظرتون مناسبه ؟ دماي دستگاه چطوره خيلي زياد نيست ؟ مشكل خاصي نداره ؟
گارانتي معتبري داره ؟ (اينجا با گارانتي سيلور لند و پاژنگ دارن به نظرتون خوبه؟) خواهشا بدون تعصب جواب بدين.
دوست عزیز من مدل شما رو ندارم اما 6080 دارم ،که گرافیکش 6770 و 6گیگ رم و cori 7 و بیشتر داغ میکنه نصبت به cori5 اما هیچ مشکلی ندارم وقتی با 3dmax کار میکنم.
شما باید مدل گرافیکت رو مقایسه کنی ببینی سریعتر هست یا نه؟
دما لبتاپ من نهایتا به 75 میرسه که با تنظیم سرعت فن ظرف 10 دقیقه به 62 میرسه.
اما اینم بگم که باطری لبتاپم ضعیف هست و فکر کنم سالی یک بار مجبور به خرید باطری بشم.
خوب كي ميادش امكانتشون چي هستن
خوب حتما قيمتشون هم بيشتر از سريه قديمي هستن
معلوم هستش كي ميان ؟؟؟ و در چه قيمتي ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)