خب الان کجایی ؟
خب الان کجایی ؟
سلام. من خطم تا 6 مگ میکشه. با توجه به اینکه داتک سرویس 4 و 8 مگ داره آیا خط منو روی 4 میبندن یا 6 یا 8؟!!! با این کشش خط کدوم سرویسو بگیرم؟ این شرکت بهتره یا صبانت؟ از نظر پینگ و سرعت. ممنون.
با توجه به اینکه تجهیزات هر شرکتی با شرکت دیگه فرق میکنه ، ممکنه تو داتک خط شما بالای 6 مگو بکشه یا شایدم کمتر ؛ پس بهتره که اول 4مگو بگیری و اگه دیدی که خطت بیشتر میکشه ، سرویستو از ماه بعد تغییر بدی و بالاتر بگیری.
این شرکت از نظر سرعت بسیار عاااااالیه و هیچ مشکلی نداره ، منتها پینگش جنیه و بعضی موقعا خیلی خوبه و بعضی موقعا جالب نیست .
در کل از صبانت خیلی بهتره...
دوستان کسی اینجا سرویس بالای 1 مپ نامحدود داره مارو راهنمایی کنه که بعد از حجم نوشته شده سرعت اسمی میشه یا سرعت رو خیلی میارن پایین ؟
سلام
در بازه رایگان از ساعت ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ روی سرویس ۱۰۲۴۰ Kbps حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟
سلام
اولا که رایگان نیست و 10% حجمی که مصرف کردیو حساب میکنن...
با سرویس 1 مگ ، میتونی حدود 18گیگ در 4 ساعت دانلود کنی.
اینجوری که خیلی عالیه بازم می ارزه مثلا پارس انلاین هر 3گیگ که میگیری 1 گیگ از روزانه کم میکنه
ولی این مثلا 100 گیگ حجم بگیری 500گیگ دانلود کنی فقط 50 گیگ از حجمت کم میشه
خیلی شرایط عالیه تازه اینطور که تو سایت زده 25% هدیه میده روی حجم خریداری شد
فکر کنم بهترین شرکت تو این وضع خراب اینترنت شبانه هاش که از حالت رایگان دراومده همین داتک
دوستان میخوام از این شرکت سرویس بگیرم دانلود شبا نه ام زیاد نیست شاید ماهی 30 الی25 گیگ نیاز داشته باشم- این شرکت برای من به صرفه هستش؟؟ چه سرویس پیشنهاد میکنید که بخرم ؟؟خطم بیشتر از 4 مگ کشش نداره.
Last edited by armin4; 14-06-2015 at 17:44.
25 % حجم اضافه موقع خرید میده ولی آپلود رو حساب میکنه ؛ بعضی از شرکتا آپلود رو رایگان میکنن و 25 % حجم اضافی رو نمیدن و بعضی بالعکس...
اگه مشکلی با پرداخت هزینه بابت شبانه ندارید ، شرکته خوبیه.
با توجه به خطتتون ، سرویس 256 کیلوبایت رو بگیرید که رو 4مگ میبندن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)