لایزر خوبه ولی سپنتا هم هست , قیمت های سپنتا مناسب تره یه سر هم به سپنتا بزن:
[HTML]http://sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp[/HTML]
لایزر خوبه ولی سپنتا هم هست , قیمت های سپنتا مناسب تره یه سر هم به سپنتا بزن:
[HTML]http://sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp[/HTML]
من موندم بین شهراد و سپنتا ! کودوم رو بگیرم ! می خواستم بدونم اگه الان من از شهراد بگیرم می تونم بعدش برم سپنتا اگه خواستم ؟؟؟ منظورم اینه که مودمشو قبول می کنن ؟؟
به نظر من زنگ بزن شهراد ببین Asus Am 602 رو ساپورت می کنه , خودت بو یکی بخر!
اکثر شرکتها ایسوس رو قبول می کنند!
من نميدونم چرا از اينترنت ما خبري نيست ؟؟؟؟!!!!!!ديروز زنگ زدم لايزر گفتن مداركت رو فرستاديم مخابرات محلتون جواب ميدن الان يك هفته شده .
معمولا چقدر طول ميكشه تا مخابرات لطف كنه و وصل كنه ؟؟؟؟؟!!!!!
ماکسیمم 10 تا 12 روز.
فقط این چند هست ؟؟؟؟ چه امکاناتی داره ؟به نظر من زنگ بزن شهراد ببین Asus Am 602 رو ساپورت می کنه , خودت بو یکی بخر!
اکثر شرکتها ایسوس رو قبول می کنند!
در ضمن این شهرزاد خوبه یا نه ؟؟؟
مودم رو خودم امروز 41 تومن گرفتم با گارانتی دالای!
شهراد اصلا معروف نیست بنده از سرویس دهیش اطلاع ندارم.
سایتشو بده تا واست مقایسه انجام بدم!
Last edited by Sajad2006; 05-07-2009 at 13:48.
رفتم تو سایتشون قیمتها نزدیک 3 تومن از بقیه کمتر بود ولی تو توضیحاتش داشت از ثابت بودن سرعت در می رفت و نوشته سر عتهای داده شده حداکثر سرعت در اغلب ساعتهای روزه!فک کنم سرویسشون کیفیت نداشته باشه.
حالا میخوای محدود بگیری یا نا محدود ؟ 64 یا 128؟
در مورد شهراد چون فقط توی منطقه ی غرب تهران سرویس می ده فک کنم این جوری باشه و معروف نباشه !
من می خوام ساعتی بگیرم ! چون نمی تونم زیاد پای اینترنت باشم امسال ( برای کنکور ) و به خاطر همین می خوام ساعتیش رو بگیرم ! و چون شب هاش هم مجانیه شب هم می زارم واسه دانلود ( توی سپنتا نداشت اینو ) ..رفتم تو سایتشون قیمتها نزدیک 3 تومن از بقیه کمتر بود ولی تو توضیحاتش داشت از ثابت بودن سرعت در می رفت و نوشته سر عتهای داده شده حداکثر سرعت در اغلب ساعتهای روزه!فک کنم سرویسشون کیفیت نداشته باشه.
حالا میخوای محدود بگیری یا نا محدود ؟ 64 یا 128؟
راستی Asus Am 602
adsl2 + هم جواب می ده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)