تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 1137 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه ها یه فروشگاه اینترنتی معرفی کردین که توش کتاب می داد می شه آدرسشو دوباره بدین ؟؟؟آخه من بعضیاشو گیر نیووردم.

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

فيزيك1 انديشه سازان
    فيزيك2 گشتم نبود نگرد نيست!
    هندسه هم اگه اينطوره كه ميگي برو بگير مبتكران
    هندسه 1 و 2 دوستان گفتن خیلی سبز حالا شما این کتاب اندیشه سازان رو خوندی ؟؟؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

یه سوال. کتاب هندسه پایه رمزینه خوبه؟ نوسندش کیه؟ کلا برای هندسه 1 و 2 اگه یه کتاب خوب سراغ دارین، معرفی کنید ، لطفا.
    برای قرابت معنایی ، کلک بهتره یا تناسب مفهومی هامون سبطی؟ اصلا ارزش داره کسی که کلک داره بره تناسب مفهومی هامون سبطی رو بخره؟
    بهترین کتاب لغات انگلیسی کدومه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عجب بازار شامیه اینجا.....
    سیاهه ای از اسم کتاب های مختلف.....
    و میدونم که بعد از دیدن این همه اسم کتاب چه وسوسه و حالی دارید
    خودم اگر بودم دیوونه می شدم!!

اصلا خیالتونو راحت کنم برای تابستان یک کتاب جدا بگیرید برای زمان مدرسه هم یه کتاب دیگه

مطمئنا میشه هر تمام کتاب های پایه رو تو تابستون تموم کرد به شرط اینکه کمتر بیایین اینجا و پست بزنید و بخونید و دچار اون احساساتی بشید که خودتون میدونید منظورم چیه

یه توصیه اگه زبانتون خوب نیست حتما یک سریال زیر نویس نگاه کنید خیلی تاثیر داره ( خودم حدود 150 قسمت سریال نگاه کردم و واقعا مفید بود خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو می کنید ) میشه گفت درکتون و آمادگی برای یادگرفتن واژگان رو بالا می بره مخصوصا اینکه وقتی لغات رو می خونید و توی فیلم هم می شنوید اون لغات رو دیگه یادتون میره و حافظتون بهتر پذیرای اون مطلب میشه

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

رمزینه کتاب کلاس فقط هندسه 1 داره نویسندش شجاعی.اصلا کتاب خوبی نیست.چون مباحث زیاد خارج از سطح کتاب داره دیگه بهش اجازه چاپ ندادند.
    کتاب تستش به نظر خوب میاد.نویسنشد کاک سوندیه وسوالتش چند درجه بالاتر از سطح کنکوره

بهترین کتاب هندسه در حال حاضر کتاب مبتکران فرهاد ابولقاسمی.معین فلاحتگر وسجاد فولادی هم همین رو خوندند.اکثر بچه های فروم همین رو تایید می کنند.هم هندسه 1 داره هم هندسه2

حتما سبطی رو بخر ارزشش رو داره.حتی اگه تمام کتاب قرابت های موجود در بازار را داشته باشی.

خیلی سبز
    به نظر من اگه بچه ها برن تو تاپيك خلاصه درس ها و... اونجا خوب گفته شده كه كدوم كتاب هارو بايد خريد . حرف هاي شما رو هم اونجا من ديدم ،اون پسره تاييد كرده بود

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب بازار شامیه اینجا.....
    سیاهه ای از اسم کتاب های مختلف.....
    و میدونم که بعد از دیدن این همه اسم کتاب چه وسوسه و حالی دارید
    خودم اگر بودم دیوونه می شدم!!

اصلا خیالتونو راحت کنم برای تابستان یک کتاب جدا بگیرید برای زمان مدرسه هم یه کتاب دیگه

مطمئنا میشه هر تمام کتاب های پایه رو تو تابستون تموم کرد به شرط اینکه کمتر بیایین اینجا و پست بزنید و بخونید و دچار اون احساساتی بشید که خودتون میدونید منظورم چیه

یه توصیه اگه زبانتون خوب نیست حتما یک سریال زیر نویس نگاه کنید خیلی تاثیر داره ( خودم حدود 150 قسمت سریال نگاه کردم و واقعا مفید بود خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو می کنید ) میشه گفت درکتون و آمادگی برای یادگرفتن واژگان رو بالا می بره مخصوصا اینکه وقتی لغات رو می خونید و توی فیلم هم می شنوید اون لغات رو دیگه یادتون میره و حافظتون بهتر پذیرای اون مطلب میشه

واقعا حس جالبی هست ! نمیدونم روانشاس ها به این حس چی میگن !!! .. کسی اینجا روان شناسی نمیخونه ؟!

من که تو این چند سال اخیر به اندازه کافی سریال غربی دیدم ! ... الان زدیم تو کار انیمه ( ژاپن ! ) ...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بهترین کتاب هندسه در حال حاضر کتاب مبتکران فرهاد ابولقاسمی.معین فلاحتگر وسجاد فولادی هم همین رو خوندند.اکثر بچه های فروم همین رو تایید می کنند.هم هندسه 1 داره هم هندسه2
    ای کاش یه کتاب بود هندسه 1 و هندسه 2 رو یه جا داشت. کتابشو دیدم ، خیلی کت و کلفته. باشه پس فکر کنم آخرش مجبور شیم، همینو بخونیم. ( باید بیشتر اطلاعات در موردش بدست بیارم ) راستی لینکی ندارین یه کم بیشتر در موردش توضیح داده باشه؟ راستی تو وبلاگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کتاب هندسه اندیشه فائق پیشنهاد داده بود . اون چطوره؟
    حتما سبطی رو بخر ارزشش رو داره.حتی اگه تمام کتاب قرابت های موجود در بازار را داشته باشی.
    یعنی اینقدر کتاب اوکییه ؟؟؟
    خیلی سبز
    منظورت اندِ ردینگه؟ اون لغات داره یا درک مطلب؟ راستی این تیک 8 اندازه لغات سطر به سطر زبان، کلمه داره؟ اصلا نمی دونم چرا تو کنکور کلمات بیرون از کتاب هم می اد
    Last edited by vahid-p; 25-06-2010 at 20:47.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اصلا نمی دونم چرا تو کنکور کلمات بیرون از کتاب هم می اد
    تو پیش فکر کنم یه مبحث به اسم حدس معنی داریم ! ... به همین دلیل لغات جدید میدن که بشه حدس زد ! + دیگه اگر همین لغات 4 سال رو بدن که همه بالای 90 میزنن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تو پیش فکر کنم یه مبحث به اسم حدس معنی داریم ! ... به همین دلیل لغات جدید میدن که بشه حدس زد ! + دیگه اگر همین لغات 4 سال رو بدن که همه بالای 90 میزنن
    مگه بده بالای 90 بزنیم؟؟؟
    نظرتون رو در مورد تیک 8 بگین لطفا. کامله؟ اندازه لغات سطر به سطر؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا وحيد كجاي وبلاگ گفته هندسه فائق؟!!
    من تا جايي كه يادمه،نوشته گاج سفيد+مبتكران !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این کتابای انتشارات گامارو کسی ندیده فکر کنم سبکش مثله رمزینه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •