تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 439 از 923 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما لغات انگلیسی رو چه جوری یاد میگیرین؟
    به نظرتون بهترین راه چیه؟ فلش کارت؟ آیا استفاده از دیکشنری انگلیسی به فارسی اشکال داره؟

تجربه شخصی خودم رو میگم من به شخصه وقتی که متن های مختلف میخونم و یا هروقت که با لغت جدیدی مواجه میشم بلافاصله اون رو تو دیکشنری موبایلم وارد میکنم و بعد در قسمت لغات جدید ذخیره میکنم و از اونجایی که موبایل همیشه دمه دستمه هر وقت که بی کار میشم اون لغات رو مرور میکنم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تجربه شخصی خودم رو میگم من به شخصه وقتی که متن های مختلف میخونم و یا هروقت که با لغت جدیدی مواجه میشم بلافاصله اون رو تو دیکشنری موبایلم وارد میکنم و بعد در قسمت لغات جدید ذخیره میکنم و از اونجایی که موبایل همیشه دمه دستمه هر وقت که بی کار میشم اون لغات رو مرور میکنم
    سجاد جان از چه نرم افزاری استفاده می‌کنی؟!

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سجاد جان از چه نرم افزاری استفاده می‌کنی؟!

کورش جان یه دیکشنریه که مال سنجش تکمیلی هست چیزجالبیه- میشه توش لغت ذخیره کرد وبعد از لغات ذخیره شده از خودت تست بگیری

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کورش جان یه دیکشنریه که مال سنجش تکمیلی هست چیزجالبیه- میشه توش لغت ذخیره کرد وبعد از لغات ذخیره شده از خودت تست بگیری
    ممنون سجاد جان ...

واسه دوستان می‌ذارم که دیگه سرچش وقتشون رو نگیره :

این لینک دانلود برنامه (جاوا هست و اغلب گوشی های سونی اریکسون و نوکیا ساپورتش می کنن)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم راهنمای نصب:
      محتوای مخفی: How To Install 
    راهنماي مراحل انتقال :

ابتدا رايانه خود را از طريق کابل ارتباطي ، درگاه مادون قرمز يا سيستم بلوتوث به تلفن همراه خود متصل نماييد سپس با رجوع به آدرس زير فايل هاي .jar و .jad را به گوشي منتقل کنيد.
    CD\ sanjesh takmili \ M-Dictionary \ M-Dictionary.jar & M-Dictionary.jad

راهنماي مراحل نصب:

با انتقال نرم افزار در منوي گوشي و در بخش مربوطه فايلي تحت عنوان M-Dictionary ظاهر مي گردد با انتخاب اين فايل نرم افزار به طور خودکار بر روي سيستم نصب گرديده و آماده استفاده خواهد بود.
    با انتخاب فايل اجرايي نرم افزار راه اندازي گرديده و پس از خوش آمد گويي مطابق تصوير بر روي فهرست اصلي متوقف مي گرد

رمز گشايي و راه اندازي :

در اولين اجراي نرم افزار با ورود به هر يک از بخش هاي منوي اصلي به جز About us مطابق تصوير زير قفل امنيتي نرم افزار نمايش داده مي شود.
    با مشاهده اين صفحه شماره سريال مندرج در بخش زير را در بخش مربوط به شماره سريال وارد نموده و کليد OK را فشار دهيد :

با وارد نمودن شماره سريال کد امنيتي گوشي در بخش مربوط به آن ظاهر مي گردد در اين مرحله کاربر مي بايست با ارائه کدامنيتي به تلفن گوياي 8250 يا سايت www.sanjesh.net رمز عبور دائمي خود را دريافت نمايد.
    تذکر : رمز عبور دريافتي از سوي تلفن گويا يا پايگاه اينترنتي سنجش تکميلي رمز عبور دائمي کاربر مي باشد و در تکرار نصب بر روي يک گوشي نيازي به رمز گشايي مجدد نخواهد بود.
    پس از دريافت رمز عبور در صفحه Registry دوباره کليد OK را فشار داده و در صفحه Password رمز عبور دريافت شده را وارد نماييد.

تذکر : با انجام اين مراحل نرم افزار به طورکامل رمزگشايي شده آماده استفاده خواهد شد.

راهنماي استفده از نرم افزار :

منوي اصلي نرم افزار شامل موارد زير است که در ادامه همه آنها به تفضيل توضيح داده خواهد شد:
    کد:
    1- فرهنگ لغت جامع انگليسي به فارسي ( English to Persian ) :
    با انتخاب اين گزينه نرم وارد فرهنگ لغت انگليسي به فارسي گرديده و مطابق تصوير بر روي ليست لغات انگليسي متوقف مي گردد

اين صفحه از نرم افزار داراي امکان جستجو کلمات انگليسي باقابليت حدس کلمه (T9) مي باشد .
    روش عملکرد اين قابليت به صورتي است که با وارد نمودن هر حرف بلافاصله تمامي لغاتي که با آن حرف آغاز مي گردند نمايش داده مي شوند و با اضافه کردن هر حرف به آن از تعداد لغات ليست شده کاسته مي شود تا لغت مورد نظر کاربر يافت گردد.
    تذکر : در صحفه لغت نامه و در پايين محل جستجو بخشي تعبيه گرديده که کاربر در آن يکي از ترجمه هاي کاربردي لغت انتخابي خود را مشاهده مي نمايد.

کاربرد کليد More:
    در صفحه لغت نامه ، کليدي تحت عنوان More تعبيه گرديده است که با فشار آن مطابق تصوير فهرست کوچکي در سمت راست صفحه ظاهر مي شود که شامل موارد زير است
    کد:
    گزينه Translate:
    با انتخاب اين گزينه مطابق شکل ترجمه کامل کلمه مورد نظر کاربر نمايش داده مي شود و همچنين کاربر مي تواند با انتخاب گزينه Save کلمه در حال نمايش را در بخش مربوط به علاقه مندي ها ذخيره نمايد.

تذکر : در اين صفحه مي توانيد با انتخاب گزينه Back به ليست لغات انگليسي موجود در صفحه اصلي فرهنگ لغات انگليسي به فارسي بازگرديد;
    گزينه Search to All :
    با انتخاب اين گزينه مطابق تصوير موتور جستجوي کلي نرم افزار فعال گرديده و کاربر مي بايست املاي کامل لغت مورد نظرش را وارد و منبع جستجو را انتخاب نمايد ، با انتخاب اين گزينه کلمه وارد شده جستجو گرديده و در صورت موفقيت نمايش داده خواهد شد.

تذکر : درصورت عدم وجود لغت در بخش تعيين شده توسط کاربر پيغامي مبني بر عدم وجود لغت بر روي نمايشگر ظاهر خواهد شد.
    2- فرهنگ لغت جامع فارسي به انگليسي ( Persian to English ) :
    با انتخاب اين گزينه نرم وارد فرهنگ لغت فارسي به انگليسي گرديده و مطابق تصوير بر روي ليست لغات فارسي متوقف مي گردد .

کاربري اين بخش از نرم افزار کاملا شبيه بخش English to Persian است با اين تفاوت که کليه امور بر روي لغات فارسي انجام مي گيرد و صفحه کليد ورودي نرم افزار بر روي نماشيگر گوشي ظاهر مي شود.

3- بخش علا قه مندي ها ( Favorite ) :
    با انتخاب اين گزينه نرم افزار وارد بخش علاقه مندي ها شده و چنانچه بيش از انتخاب اين گزينه کلمه اي به اين بخش اضافه نگرديده باشد صفحه اي همانند تصوير زير بر روي گوشي تلفن همراه نمايش داده خواهد شد.

تذکر : همان طور که در بخش هاي گذشته توضيح داده شد کاربر با انتخاب گزينه Save در زمان نمايش ترجمه کامل هر لغت مي تواند آن لغت را به بخش علاقه مندي ها اضافه نمايد.با انجام اين کار در هنگام ورود به بخش علاقه مندي ها لغات اضافه شده نيز رويت مي گردد.

جستجو در علاقه مندي ها :
    در صفحه مربوط به علاقه مندي ها لغات انگليسي و فارسي در کنار هم به نمايش در مي آيند لذا در اين صفحه موتور جستجوي دوزبانه تعبيه گرديده و کاربر مي تواند با فشردن کليد هاي ستاره و مربع زبان جستجو را به ترتيب به فارسي و انگليسي تغيير دهد.

تذکر : زبان پيش فرض جستجو در صفحه مربوط به علا قه مندي ها انگليسي مي باشد.
    با انتخاب گزينه More در صفحه مربوط به علاقه مندي ها همانند تصوير منوي کوچکي در سمت راست صفحه باز مي گردد که شامل موارد زير است :
    کد:
    گزينه Translate :
    اين گزينه همانند صفحات فرهنگ لغت عمل مي کند و با انتخاب آن معني کامل لغت نمايش داده خواهد شد.
    گزينه Add a Word :
    اين گزينه براي افزايش منبع نرم افزار طراحي گرديده است و با انتخاب آن همانند شکل صفحه اي براي وارد کردن املا لغت مورد نظر نمايش داده مي شود. در اين صفحه نيز کابر مي تواند با فشردن کليد ستاره يا مربع زبان ورودي را تغيير داده و لغت مورد نظر خود را وارد نمايد.

پس از وارد نمودن لغت با انتخاب گزينه OK نرم افزار وارد بخش ورود معناي لغت مي گردد و کاربر مي تواند معناي لغت مورد نظرش را وارد نمايد. در اين صفحه نيز کاربر مي تواند با استفاده از کليد هاي ستاره و مربع زبان ورودي راتغيير دهد پس از پايان اين مراحل با انتخاب گزينه Save لغت مورد نظر در بخش علاقه مندي هاذخيره شده و قابل استفاده مي باشد.
    گزينه Delete :
    انتخاب اين گزينه باعث مي شود تاهمانند شکل لغت معين شده توسط نشانه گر نرم افزار از بخش علاقه مندي ها حذف گردد .

گزينه Quiz :
    اين گزينه به شما کمک خواهد کرد تا با برگزاري آزموني کوچک از لغات موجود در علاقه مندي ها اطلاعات خود را محک بزنيد با انتخاب اين گزينه نرم افزار مطابق شکل از شما مي خواهد تا کلما ت مورد نظرتان را براي برگزاري آزمون انتخاب کنيد.

با انتخاب گزينه تاييد مي توانيد مطابق تصوير کلمات مورد نظرتان را از ميان کلمات موجود در علاقه مندي ها انتخاب نماييد.
    پس از گزينش کلمات با انتخاب گزينه Quiz آموزن آغاز خواهد شد.
    تذکر : زمان پاسخگويي به هر سوال 30 ثانيه در نظرگرفته شده است.

گزينه Answer :
    با انتخاب اين گزينه زمان سوال متوقف شده و پاسخ آن بر روي صفحه نمايشگر نقش مي بندد در اين مرحله لازم است تا کاربر با توجه پاسخي که به سوال داده است يک از گزينه هاي True يا False يا Next را به وسيله کليد هاي 1 يا 2 يا راست انتخاب نمايد تا با ثبت نتايج با پايان آزمون و انتخاب گزينه End نتيجه آزمون نمايش داده شود.

با انتخاب گزينه تاييد نرم افزار به صفحه علاقه مندي ها باز مي گردد و روند عادي نرم افزار پيگيري خواهد شد.
    4- بخش آزمون ( Quiz ) :
    اين بخش از نرم افزار به شما امکان خواهد داد که با انتخاب خود از بخش هاي مختلف نرم افزار به صورت نامحدود آزمون بسازيد. با انتخاب گزينه Quiz از روي فهرست اصلي مطابق تصوير از کاربر درخواست خواهد شد تا منبع برگزاري آزمون را تعيين نمايد. پس از انتخاب منبع وفشردن دکمه Select نرم افزار تعداد سوالات آزمون را از کاربر درخواست مي کند با تاييد تعداد سوالات توسط کاربر آزمون آغاز گرديده و تمامي مراحل همانند آزمون موجود در بخش علاقه مندي ها پيش خواهد رفت و نتيجه آزمون با انتخاب گزينه End ارائه خواهد گرديد.

5. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

جالبه، منظورتون اینه که مثلا توی کلاس زبانین و دارین با استادتون صحبت میکنین یکهو نمیدونین که اینجا چی باید بگین بعد میرین دنبال پیدا کردن اون کلمه. درسته؟
    خیر منظورم دقیقا این این نبود
    منظور من این بود که شما یک واژه ی جدید یادمیگیری، از ان واژه به راحتی نگذرید، بلکه باهاش مثال بسازید... استفاده از لغت جدید در جمله مطمئنا" کمک خواهد کرد که واژه در ذهنتون بمونه و از طرفی اگر مثالی که میزنید، مربوط به خودتون و واقعیت اطرافتون باشه میتونه کمک بیشتری هم بکنه...
    مثلا" شما با واژه ی emotional آشنا شدین.. و خیلی راحت میتونین این واژه را در یکی از اطرافیانتون پیدا کنید و به اون شخص ربط بدین... بگین : My sister is an emotional girl ! ... در واقع بر اساس واقعیت اطراف و اطرافیانتون مثال میزنید و کمکی خواهد بود به موندگاری واژه ها در ذهنتون...

7. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

ممنون دوست عزیز، پس شما در حال حاضر چه جوری لغات جدید رو یاد میگیرین؟
    همونطور که عرض کردم من دیگه یاد نمیگیرم.
    (ولی اگه بخوام یاد بگیرم همون کارهایی را میکنم که گفتم)

:-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همونطور که عرض کردم من دیگه یاد نمیگیرم.
    (ولی اگه بخوام یاد بگیرم همون کارهایی را میکنم که گفتم)

:-)
    یعنی شما تمام لغات رو بلدین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض سلاممیخواستم بپرسم بهترین موسسه زبان که کلاس های فشرده برگزار میکنه برا اونایی که میخوان برن امتحان ielts بدن که بد بتونن برن خارج چیه؟

میخواستم بپرسم بهترین موسسه زبان که کلاس های فشرده برگزار میکنه برا اونایی که میخوان برن امتحان ielts بدن که بد بتونن برن خارج چیه؟

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

یعنی شما تمام لغات رو بلدین؟
    نــــــــــــه .....
    اتفاقا خیلی کم بلدم! من در حال حاظر مطالعه زبان را کامل گذاشتم کنار! فقط کارم ترجمس (برای خودم نه کس دیگه) که بنا بر کمبود وقت و اینجور مسائل، دیگه وقتی برای یادگیری و حفظ لغات برام نمونده و اجبارا دارم از دیکشنری انگلیسی استفاده می کنم.
    ولی شما قدر وقتی که دارید را بدونید و دانش لغویتون را گسترش بدید!
    موفق باشید

12. این کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در جمله داده بشه البته به عنوان قید last سلام ممکنه به من توضیحاتی راجع به محل قرارگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •