3 دقیقه چرا مگه؟؟؟؟
اگر توی محیط باز باشم، 5 دقیقه طول می کشه. اما اگه توی ساختمون باشم، بین 8 تا 20 دقیقه متغیر هست
چطور مگه؟
آخه يه دوستي دارم كه تازه ان 82 گرفته وقتي به gps وصل ميشه كمتر از 30 ثانيه طول ميكشه
خاستم ببينم:
1- شايد گوشي من مشكل داره
2- gps گوشيهاي جديد قوي تره
3- ورژن جديد اومده كه من بيخبرم
4- گوشي دوستمو كارخونه اتفاقي اينجوري ساخته
حالا كدوم يكيشه من نميدونم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد![]()
Last edited by mahdi1360; 07-09-2009 at 17:25.
با gprs حدود 30 ثانیه . معمولی من حدودا" 10 دقیقه ای وصل میشم ولی باز به مکان بستگی دارهبا سلام. دوستان گوشي شما وقتي ميخاين به gps وصل شين چه قدر طول ميكشه تا وصل بشه مي دونم وصل شدنش به خيلي چيزا بستگي داره اما در كل چقدر طول ميكشه. البته زماني كه مثلا دو سه روزه وصل نشدين براي اولين بار ميخاين وصل شين با تشكر%
بخاطر برنامش هست.
همیشه بار نخست همین جوریه... وقتی برای بار نخست گارمین رو روی گوشیم ریختم یه ساعت منتظر موندم؛ آخرش هم کار نکرد!
اما اسمارت کام GPS رو که ریختم، 45 دقیق طول کشید که وصل بشه به ماهواره ( دقیقا یادمه؛ چون رفتم بانک مسکن قسط خونه رو دادم و از اون طرف رفتم بانک ملی ولی یادم نیست چی کار داشتم!توی برگشت که سوار اتوبوس شدم که برم آریا شهر، وسط بلوار شهران و روبروی فرهنگسرای معرفت وصل شد!
) نمی دونی چه حالی داد! کشتم خودمو !
پس از اون بود که به تدریج مدت زمان اتصال کمتر شد. تا جایی که توی محیط باز ماکزیمم 5 دقیقه به ماهواره ها وصل می شه. البته الآن گوشیم رو مستر ریست کردم و احتمال می دم دوباره طول بکشه وصل بشه؛ چون برنامه باس از نو نصب بشه
منظور بکارگیری GPS داخلی گوشی بود ها!!! استفاده از اینترنت GPRS برای دیدن نقشه ها خیلی خفن گرون تموم می شه!!!![]()
نه gprs تاثیر بسزایی در وصل شدن به GPS داره
خوب آره! ولی به نظر من پولش بیشتر تاثیر گذاره!![]()
همش دو سه کیلو بایت رد و بدل میشه فقط برای نزدیک شدن به موقعیت کلی
منظورم دانلود نقشه نیست !
راستی... من توی تنظیمات اسمارت کام جی پی اس ندیدم که گزینه اتصال به اینترنت داشته باشه، چطوریه؟
برای اولین بار میپرسه
اگه نپرسید تیک Net work Based در
setting /general /psitioning /positioning metods
رو بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)