توی صفحه 436 zende تاریخ همه سیمز ها رو گفتن!
توی صفحه 436 zende تاریخ همه سیمز ها رو گفتن!
Last edited by camry; 20-08-2010 at 09:17.
روش آپدیت بازی به پست اول تاپیک منتقل شد :
فقط در صورتی که مشکلی توی آپدیت کردنش داشتید سوال کنید وگرنه پستتون پاک میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز بازی The sims 3 ambitions رو گرفتم وقتی نصب رو تموم می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم:
لطفا کمک کنید باید چی کار کنم؟
من این مشکل رو داشتم ، کرک خود امبیشن رو ریختم درست شد.
اما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
Last edited by konami-pes; 22-08-2010 at 09:29.
سلام. می شه بگید که چجوری می شه تو این بازی دیوار های ساخته شده را خراب کرد؟ من اصلا چنین گزینه ای ندیدم
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
برو توی قسمت ساخت دیوار ، کنترل رو بچسب و روی دیوار بکش:
ctrl + left mouse click
آپدیت کن شاید درست بشه ، آخه سیمز خیلی مشکل داره کلا! از اون بازیایی هست که خیلی با کرک مبارزه م کنن!
فایل آبدیت خرابه لطفا اصلاحش کنید تا دانلود کنم. ضمنا یه نفر کرک پک ambitionرو بذاره ممنونم
من تاریخ ها رو اشتباه نوشته بودم لطفا به صفحه 436 نگاهی بیندازید
دوستان موقتا به جای لینک صفحه اول از این لینک استفاده کنند تا مرضیه جان لینک رو تصحیح کنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه Expansion نصب بشه یعنی پچ بازی نصب بودهاما واسه من نمیشه !! من کرک امبیشن رو هم می ریزم اما بازم همین پیام رو میده. شایدم کرک خراب باشه اگر ممکنه کرک رو آپلود کنید و بهم بدین. ضمنا به نظر شما علت این نیست که آبدیت نکردم؟؟ باید آبدیت کنم؟ ولی اینو بگم من دیروز رفتم سیمز 3 امبیشن رو خریدم که 3 تا دی وی دی هست دو دی وی دی واسه نصب سیمز 3 و یک دی وی دی هم امبیشن است.
ضمنا لینک آبدیت اول صفحه خراب شده و کار نمی کنه همونی که راپیدبازش رو گذاشتید لطفا بررسی شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)