تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 1081 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حدودا نصف
    یعنی من در قسمت Network Monitor خود کسپر که نگاه می کنم کل استفاده 1 هفته پیش من رو 1.4 گیگ ریسیو و 195 مگابایت سند زده که استفاده خود کسپر 662 مگابایت ریسیو و 67.2 مگابایت سند هست!!!!!
    پژمان جان کسپرسکی همانند یک پر و کسی یا تونل عمل میکنه

همانطور که شما وقتی از یک پر و کسی استفاده میکنید ، تمام ورود و خروج ها از درگاه آن میگذرد

در کسپرسکی هم ورودی هایی ساخته میشوند تا اطلاعات کنترل شوند نه اینکه دانلود شوند

برای روشن شدن امر براتون مثالی میزنم

وقتی در کنترل وب مشاهده میکنید کسپرسکی مثلا 1 گیگ ورود اطلاعات داشته ، به معنی دانلود توسط کسپرسکی نیست

یعنی درواقع شما 1 گیگ دانلود کردید ( مثلا با Idm یا مرورگر خود .. ) که این 1 گیگ از درگاه کسپرسکی عبور کرده

پس این ورود اطلاعات هیچ ربطی به دانلود و محدودیت حجم شما نداره

معمولا فایلهایی از درگاه کسپرسکی گذر میکند که از سرورهای HTTP باشند در غیراینصورت توسط سایر بخش های کسپرسکی کنترل میشوند

2. 7 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا این کاپراسکای من 2009 ورژن 8 آپدیت نمیکنه.یعنی منظورم اینه که آپدیت نیمه کاره تموم میشه و دوباره warning میده؟یعنی مرتب هی باید کلید update رو بزنم!
    شما ابتدا تاریخ سیستم خود را چک کنید ... سپس با استفاده از فیلطر شکنی نظیر UltraSurf کسپرسکی را آپدیت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من قصد توهین به هیچ شرکتی رو ندارم ولیکن اگر قصد خرید آنتی ویروس یا اینترنت سکیورتی کسپر رو دارین ( به صورت اورجینال ) از شرکت آواژنگ خریداری نکنید ، چون من خریدم دیدم هیچی تو جعبش نیست به جز یک عدد دفترچه و یک عدد سی دی با یک کی کد رو جلد . این سی دیش هم کپی هست . ارزش خرید رو نداره . با مسئولاش صحبت کردم گفتند که مهم کی کد هست ولی من این مسئله رو قبول ندارم چون 45 هزار تومان پول برای نرم افزار ارجینال رفته نه برای کی کد چون در اون صورت 28 تومان می دادم یک کی کد ارجینال می خریدم...
    دوست عزیز 45 هزارتومان صرفا قیمت Key کسپرسکی است و آواژنگ جزو نمایندگی هایی است که به قیمت ارزان ارائه میدهد

در واقع در سایر کشورها ، Key کسپرسکی به قیمت 40 یورو ( برای آنتی ویروس ) و 60 یورو ( برای اینترنت سکیوریتی ) بفروش میرسه

البته از طرفی حق با شماست و دوست دارید محصول ارژینال رو بصورت شکیل و مناسب ارائه شوند که خب در ایران بسته بندی رعایت نمیشه
    Last edited by majid20; 18-02-2009 at 14:40.

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

معرفي برنامه Kaspersky Tweak Utility

دوستان محترم امروز قصد دارم ابزاري را خدمت شما معرفي كنم كه براي استفاده كنندگان از محصولات كاسپرسكي بسيار مفيد خواهد بود.اين ابزار در هر دو محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر در تمام ورژنها (2009 و 6 و7 ) قابل استفاده خواهد بود.
    قبل از استفاده از اين برنامه حتما به نكات مهم زير توجه نماييد:

نكات مهم:

1-اين ابزار توسط كمپاني رسمي كاسپرسكي توليد نشده است و كمپاني كاسپرسكي مسوليتي در قبال استفاده از آن برعهده ندارد.

2-با توجه به اينكه اين ابزار كارهاي خود را از طريق تغييرات در رجيستري انجام ميدهد قبل از هرگونه تغييري حتما از سيستم خود يك Backup تهيه كنيد تا در صورت بروز مشكل بتوانيد تغييرات را به شكل اول خود بازگردانيد.

3-براي استفاده از اين ابزار نياز به برنامه .Net.Framework 2.0 يا نسخه هاي بالاتر آن داريد كه از طريق سايت Microsoft.com قابل دسترسي و دانلود ميباشد.

4-اين برنامه در صورت استفاده غير اصولي و غير حرفه اي ميتوانيد سبب ناپايداري در محصول كاسپرسكي و نيز سيستم شما شود.

كاربران زيادي هستند كه وقتي محصولات كاسپرسكي بويژه Kaspersky Internet Security را در سيستم خود نصب ميكنند از كند شدن سيستم خود شكايت دارند و گاهي مجبور ميشوند برخي قسمتهاي اين محصول را غيرفعال كنند تا شايد قدري از كند شدن سيستم خود بكاهند بويژه اگر سيستم آنها از نظر سخت افزاري چندان قدرتمند نباشد يا دسترسي خيلي زيادي به اينترنت نداشته باشند..برخي نيز از تعداد زياد آلارمها و پيغامهاي هشدار شاكي هستند.
    اين ابزاري كه معرفي ميكنم به كمك اين دوستان آمده و با تغييراتي در محصول كاسپر كه بصورت گرافيگي در خود محصول قابل مشاهده نيستند قدري از دردسرهاي دوستان ميكاهد.

به عنوان مثال اگر شما فردي باشيد كه زياد به اينترنت وارد نميشويد و از نسخه هاي جديد كاسپر نيز استفاده ميكنيد و قاعدتا كاسپر را مرتب آپديت نميكنيد با پيغامهاي مكرر و بعضا اعصاب خوردكني از سوي كاسپر مواجه ميشويد كه DataBase شما آپديت نيست(همان پيغام signature obsolete).بخصوص اگر اين زمان به 2 روز رسيده باشد.حال شما با استفاده از اين ابزار ميتوانيد اين قسمت را مطابق تصوير زير زير به گونه اي تنظيم كنيد كه اگر شما براي مدت 7 روز كاسپر را آپديت نكرديد به شما پيغام signature obsolete را بدهد.

ساير تنظيمات نيز در هنگام استفاده از برنامه كاملا گويا خواهد بود.

نكته مهم:

حتما قبل از استفاده از اين برنامه بايد مطابق شكلهاي زير بخش Self-Defense كاسپر را غيرفعال كرده و پس از استفاده از اين ابزار حتما مجدد آنرا فعال كنيد چرا كه اين بخش جزء يكي از بخشهاي مهم دفاعي كاسپر ميباشد.براي اين منظور در نسخه هاي جديد و قديمي كاسپر مطابق تصاوير زير اقدام نماييد:

دانلود KIS Tweak Util2 (1.999.64.346)eng

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان جهت كسب اطلاع از آخرين نسخه منتشر شده اين برنامه ميتوانند به سايت سازنده آن به آدرس زير مراجعه نمايند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين مطلب آموزشي براي اولين بار در بين فرومهاي ايراني و خارجي و فقط براي كاربران سايت P30world ارايه ميگردد.
    اميدوارم دوستان از اين برنامه مفيد حداكثر استفاده را ببرند.
    Last edited by hamilton; 18-02-2009 at 17:55.

6. 4 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من نسخه انتي ويروس 2009 كسپر را دارم ولي كليدهايي كه از سايت kavkiskey دانلود ميكنم جواب نميدهد ولي كليدهاي ورژن kav7 جواب ميدهد.مشكل از دسته بندي اون سايت است يا ورژن انتي ويروس من ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من نسخه انتي ويروس 2009 كسپر را دارم ولي كليدهايي كه از سايت kavkiskey دانلود ميكنم جواب نميدهد ولي كليدهاي ورژن kav7 جواب ميدهد.مشكل از دسته بندي اون سايت است يا ورژن انتي ويروس من ؟
    pedram_ashena عزيز ميتونيد پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر را مطالعه نموده و نسبت به دريافت سريال 6 ماهه آزمايشي طبق دستورالعمل ذكر شده اقدام نماييد.

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان من قصد توهین به هیچ شرکتی رو ندارم ولیکن اگر قصد خرید آنتی ویروس یا اینترنت سکیورتی کسپر رو دارین ( به صورت اورجینال ) از شرکت آواژنگ خریداری نکنید ، چون من خریدم دیدم هیچی تو جعبش نیست به جز یک عدد دفترچه و یک عدد سی دی با یک کی کد رو جلد . این سی دیش هم کپی هست . ارزش خرید رو نداره . با مسئولاش صحبت کردم گفتند که مهم کی کد هست ولی من این مسئله رو قبول ندارم چون 45 هزار تومان پول برای نرم افزار ارجینال رفته نه برای کی کد چون در اون صورت 28 تومان می دادم یک کی کد ارجینال می خریدم...
    دوست عزیز شما اشتباه کردید. بهترین راه این بود که آن لاین کلید رو میخریدید. درسته که اونها کار خوبی نکردند و سی دی کپی به شما دادن ولی شما فکر میکنی سی دی اورجینال مگه چیه؟ یه چاپ خورده پشت سی دی همین. ولی مهم کلیدی بوده که شما داری . البته مشخصه که اون شرکت وجدان کاری نداره.

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یکسری نرم افزار توی سی دی کسپر من بود . کار این نرم افزار ها چیست ؟ :
    Anti malware
    Autorun fixer
    kav_remover
    remove-antivirus-xp-2008_files
    RRT
    سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکسری نرم افزار توی سی دی کسپر من بود . کار این نرم افزار ها چیست ؟ :
    Anti malware
    Autorun fixer
    kav_remover
    remove-antivirus-xp-2008_files
    RRT
    سپاس
    Anti malware برنامه ای برای پاکسازی و نابودی برخی مخرب هاست که از دید آنتی ویروس ها ، پنهان می مانند

Autorun fixer برای نابودی ویروس مخرب اتوران ( که در بین ایرانیان بسیار شایع است ) بکار می رود

kav_remover در صورتیکه نتوانید بطور عادی کسپرسکی را پاک کنید ، می توانید از این برنامه استفاده نمایید

remove-antivirus-xp-2008_files برای از بین بردن جاسوس مخرب Antivirus XP 2008 کاربرد دارد

RRT فایلی است برای تعمییر رجیستری در مواقیکه ویروس برخی قسمت های رجیستری را آسیب زده

14. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام
    من نمیتونم آپدیت کنم کسپر سکی رو چون تموم نمیشه عصابمو خورد کرده با کد ارجینال هم فعالش کردم
    نمیشه دستی آپدیت کنم یعنی از جای دیگه دانلود کنم بعد وارد برنامه کنم؟
    version:8.0.0454

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من نمیتونم آپدیت کنم کسپر سکی رو چون تموم نمیشه عصابمو خورد کرده با کد ارجینال هم فعالش کردم
    نمیشه دستی آپدیت کنم یعنی از جای دیگه دانلود کنم بعد وارد برنامه کنم؟
    version:8.0.0454
    چرا نشه ، اپدیت ها رو از هر جا گیر اوردی راهنمای اپدیت دستی تو پست اول هست.

Last edited by nirvana.12345; 26-02-2009 at 16:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •