تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 649 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام،
    متاسفانه به فروشنده های مشهد تو رده ی موبایل خیلی نمیشه اعتماد کرد (کمترین کارشون تعویض باتری اصل با قلابیه) حالا سوالم اینه که x1 آک بند بدون گارانتی (اگه نیست! با گارانتی) چه ویژگی داره؟ از کجا بفهمیم که تا از خود سونی اریکسون به دست ما برسه باز نشده و گوشه و متعلقات (مخصوصاَ باتری و مموری) اصله؟
    اون گارانتی داراش توسط ایرانیا دست کاری نمی شه ؟ یا همینطور اونایی که از مثلا دوبی وارد می شه قبلا دستکاری نشده؟
    دیگه اینکه این گوشی چینی هم داره یا همش تایوانه؟ اگه آره کیفیتش خیلی فرق داره؟
    یه سوال دیگه مموری که همراه گوشی (جدا از مموری داخلی) هست حجمش چقدره (512 یا 4 گیگ!) ؟
    سوالات آخر! من خودم به رنگ مشکی علاقه دارم اما میگن دره باتریش رنگش میره ، این مهم نیست اما جنس دور LCD هم مثل دره باتریه، اون اگه رنگش بره فاجعست ، آیا همینطوره؟ تو تاپیک خوندم قضیه ترک در تو مدل های جدید x1 منتفیه، این جدید از کی به بعده؟ تاریخ ساختو رو جعبه می زنن؟ اگه قضیه ترک هنوز باقیه، کدوم رنگ بیشتر ترک می خوره؟
    راستی رنج قیمت تو تهران چنده؟
    ببخشید اگه سوالاتم زیاده یا تکراریه، تا ص 250 تاپیک رو خوندم واقعا خسته شدم و خیلی جواب منسجمی نگرفتم شما به بزرگواری منو ببخشید.
    راستی هر عزیزی که منو راهنمایی کنه قول میدم برم حرم دعاش کنم!! با تشکر.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

11

سلام،
    متاسفانه به فروشنده های مشهد تو رده ی موبایل خیلی نمیشه اعتماد کرد (کمترین کارشون تعویض باتری اصل با قلابیه) حالا سوالم اینه که x1 آک بند بدون گارانتی (اگه نیست! با گارانتی) چه ویژگی داره؟ از کجا بفهمیم که تا از خود سونی اریکسون به دست ما برسه باز نشده و گوشه و متعلقات (مخصوصاَ باتری و مموری) اصله؟
    اون گارانتی داراش توسط ایرانیا دست کاری نمی شه ؟ یا همینطور اونایی که از مثلا دوبی وارد می شه قبلا دستکاری نشده؟
    یه سوال دیگه مموری که همراه گوشی (جدا از مموری داخلی) هست حجمش چقدره (512 یا 4 گیگ!) ؟
    سوالات آخر! من خودم به رنگ مشکی علاقه دارم اما میگن دره باتریش رنگش میره ، این مهم نیست اما جنس دور LCD هم مثل دره باتریه، اون اگه رنگش بره فاجعست ، آیا همینطوره؟ تو تاپیک خوندم قضیه ترک در تو مدل های جدید x1 منتفیه، این جدید از کی به بعده؟ تاریخ ساختو رو جعبه می زنن؟ اگه قضیه ترک هنوز باقیه، کدوم رنگ بیشتر ترک می خوره؟
    ببخشید اگه سوالاتم زیاده یا تکراریه، تا ص 250 تاپیک رو خوندم واقعا خسته شدم و خیلی جواب منسجمی نگرفتم شما به بزرگواری منو ببخشید.
    باطری که هنوز تقلبی ش جایی یافت نمیشه و عکس نمونه اصلیش تو چند 7 - 8 صفحه قبل هست !
    ولی مموری کارت رو میتونن عوض کنن
    گارانتی دارها هم فقط سیتادل رو قبول دارم که واقعا کارش حرف نداره و تنها نماینده رسمی سونی اریکسون امارات هست تو ایران
    مدل چینی و ....... هم قیافش از 2 کیلومتری داد میزنه و کیبردش شکلش فرق میکنه
    مموری های همراه گوشی هم بسته به کشوری که سفارش خورده فرق میکنه که سفارش هندش مموری 4 گیگ داره که اینجا بیشتر پیدا میشه ولی مدل 8 گیگ هم داره درضمن روی بسته بندی هم عکس و سایز مموری با یه برچسب گرد زده شده ( تو سایت سونی اریکسون نوشته مموری 4 گیگ همراه گوشی هست )
    رنگ کنار ال سی دی هم مثل رنگ پشت هست من نقره ای دارم رنگ کنار ال سی دیم رفته ولی معلوم نیست باید خیلی دقت کنی ( دلیلشم برخورد زیادش با گوش هنگام صحبت و عرق کردن و ....... هست ) البته به نگهداری خود طرف هم بستگی داره
    داستان ترک هارو هم خیلی زیادی بزرگ کردن و کاربرا رو ترسوندن که اصلا چیز خاصی نیست به اون صورت و اونم به نحوه استفاده و نگهداری کار داره -- در ضمن سیتادل قاب رو با هزینه خوبی عوض میکنه
    زیاد خودتو درگیر ترک نکن - بزار از گوشی لذت ببری و حال کنی
    رنج قیمت تو تهران :
    با گارانتی سیتادل : 580
    متفرقه : 440 الی 500

بازم اگه سوالی بود در خدمتم

3. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان این مشکل ساعت اس ام اس چطور حل میشه؟ واسه من اصلاً تنظیم نمیشه... بعضی وقتا اصلاً ساعت رو نمایش نمیده مثلاً میزنه 8/12!!!!

من 3 ماهه این گوشیو دارم... هیچ ترکی نداره ولی کیبوردم یکم مشکل پیدا کرده... بعضی وقتا حرف M رو با یک بار فشار دادن 3بار تایپ میکنه و بعضی وقتا Space رو با 1بار فشار دادن 2 تا حساب میکنه که نارحتم میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این مشکل ساعت اس ام اس چطور حل میشه؟ واسه من اصلاً تنظیم نمیشه... بعضی وقتا اصلاً ساعت رو نمایش نمیده مثلاً میزنه 8/12!!!!

من 3 ماهه این گوشیو دارم... هیچ ترکی نداره ولی کیبوردم یکم مشکل پیدا کرده... بعضی وقتا حرف M رو با یک بار فشار دادن 3بار تایپ میکنه و بعضی وقتا Space رو با 1بار فشار دادن 2 تا حساب میکنه که نارحتم میکنه.
    دوست عزیز یکی از دوستان یه برنامه 1کیلوبایتی(تعجب نکن)معرفی کرد که باور نکردنی این ساعت نامرتب رو درست کرد،اگر یه سرچی تو همین تاپیک بکنی پیداش میکنی،من که خیلی لذت بردم!!!

6. 2 کاربر از derakhshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

دوست عزیز یکی از دوستان یه برنامه 1کیلوبایتی(تعجب نکن)معرفی کرد که باور نکردنی این ساعت نامرتب رو درست کرد،اگر یه سرچی تو همین تاپیک بکنی پیداش میکنی،من که خیلی لذت بردم!!!
    حداقل یک اسمی از برنامه بگو تا راحت بشه پیداش کرد

8. این کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    بیکار شدم رام اصلی R3A رو ریختم !
    همونطور که حدس می زدم مشکل برنامه های بلوتوث با رام انرژی بود. الان بدون مشکل کار می کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان واقعاً سخته در بین این صفحات برنامه ای رو پیدا کرد... کمک لطفاً

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام،
    تا اونجايي كه من ميدونم باطري غير اصل نداريم
    بخاطر اينكه فعلا باطري يدك وجود نداره
    پس باطري گوشي حتما اصل هست
    و بقيه چيزها هم همشون اصل هستند
    كلا xperia تا الان همهچيزش اصل هست و فعلا غير اصل ديده نشده
    شما اگه با گارانتي بخري هيچ مشكلي پيش نمياد
    و نيازي نيست انقدر حساسيت نشون بديد
    بعد مموري هم هيچي نپرسي بهتره
    چون مموري كلا قيمتي نداره كه بهش حساسيت نشون بدي
    در بعضي پكها 4 گيگ و بعضيها 8 گيگ مموري روشه
    قيمت مموري 8 گيگ هم 20 تا 22 تومنه با گارانتي
    حتي من يه مموري 8 گيگ اوايل كه xperia را خريده بودم گرفتم
    بعد الان سوخته
    و دادم گارانتي
    قراره تعويض بدند
    بعضي وقتها گارانتي خودش حال ميده
    الانم با مموري خود x1كار ميكنم كه دير بدستم رسيده بود
    قضيه شكستگي قاب هم الان فكر كنم منتفي شده
    بايد منتظر ماند تا دوستاني كه در 3 و 2 ماه اخير گرفته اند نظر بدند
    ولي در كل چيزي نيست كه به خاطر از قيد گوشي گذشت
    در ضمن بعدا هم ميشه عوضش كرد توسط سيتادل(كاري كه خودم كردم)
    رنج قیمت تو تهران :
    با گارانتی سیتادل : 580
    متفرقه : 440 الی 500
    شما به قيمتها شك نداريد ؟
    يعني قيمت گوشي با گارانتي اصلي سيتادل 580 هست ؟

تمامي مشكلات شما با پاديت حل ميشه
    بايد ويندوز جديدتري بريزيد
    البته اگه توانشون داريد
    سلام ...
    بیکار شدم رام اصلی R3A رو ریختم !
    همونطور که حدس می زدم مشکل برنامه های بلوتوث با رام انرژی بود. الان بدون مشکل کار می کنه .
    اي بابا علي آقا ....
    پس بگو
    خب نظرت در مورد برنامه ها چيه ؟

12. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حداقل یک اسمی از برنامه بگو تا راحت بشه پیداش کرد
    اونجوری که دارم تو موبایلم میبینم :df_timestamp_fix_sms_time_fix_final

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

دوستان من فردا دارم میرم این گوشی رو بخرم.نکته خاصی،موضوعی ،چیزی نیست که باید موقع خرید بهش توجه داشته باشم.در ضمن این گوشی ها کجایی هستند؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •