حالا از این سایت هایی که دادینسریال اون بازی ها رو چجوری پیدا کنم چون کلی لینک اونجا بود.
حالا از این سایت هایی که دادینسریال اون بازی ها رو چجوری پیدا کنم چون کلی لینک اونجا بود.
شما ترینر میخواستید دیگه؟[IMG]file:///F:/DOCUME%7E1/PROSHA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]حالا از این سایت هایی که دادینسریال اون بازی ها رو چجوری پیدا کنم چون کلی لینک اونجا بود.
ctrl+f رو بزن و سرچ کن: trainer.
به عنوان مثال برای peggle:
زیر مطالب Backup & Installation Notes یک عنوان داره: Peggle Nights Deluxe v1.0 +1 TRAINER زیرش نوشته File Archive [1.0 MB] - Promo Trainer خب سمت چپش یه عکس داره روش کلیک کن.
حالا تو صفحه ای که باز شده روی یکی ازMIRROR ها کلیک کن و صبر کن تا dl شه....
ترینر بازی total war rome barbarian invasion
ٌصفحه اصلیش اینه(حدود یه 20 تا ترینر):
شما وقتی رفتی توصفحه بالا ctrl+f رو بزن و تایپ کن Trainer،حالا next رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برا دانلود روکلیک کن.)
و زمانی که رو لینک ترینر کلیک کردی تو صفحه جدید
Last edited by gap; 27-05-2009 at 17:47.
سلام:
من ترينر بازي قلعه 2 ورژن 1.2 (Stronghold 2 V1.2) رو ميخوام خيلي دنبالش گشتم فقط لينك زير را پيدا كردم كه اون هم خرابه:
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر
سلام:
من ترينر بازي قلعه 2 ورژن 1.2 (Stronghold 2 V1.2) رو ميخوام خيلي دنبالش گشتم فقط لينك زير را پيدا كردم كه اون هم خرابه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقای
gap
ممنون
Last edited by masoud3008; 28-05-2009 at 10:11.
سلام:
ممنون از راهنماييتون ولي من هر كار ميكنم جواب نميده هر كيليدي رو تو بازي ميزنم از توي كيس يك صداي بوق در مياد و هيچ كاري انجام نميده
ترينر ديگه ي نيست؟
با تشكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
سیو بازی هری پاتر 5 رو می خواستم.
با تشکر!
سیو حدودا 30%
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)