تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 439 از 1635 اولاول ... 3393894294354364374384394404414424434494895399391439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من به فیلمش اهمیت میدم چون اگر بخوام با این پول یک دوربین فیلمبرداری بخرم ، ممکنه که فیلمبردایش خوب باشه ولی مطمئننا عکسبرداریش افتضاح خواهد بود .
    خب این هم همینه دیگه! شما اگه با این پول دوربین فیلمبرداری بخری، عکاسیش افتضاحه! این قاعدشه! حالا اگه یه دوربین عکاسی بخری، فیلمبرداریش افتضاحه! که خب اینم قاعدشه! شما نمیتونی انتظار داشته باشی از وسیله ای که وظیفش عکاسیه، بخوای فیلمبرداری هم برات بکنه ، اونم با کیفیت خوب!
    کلا شما با این پول دوربین فیلمبرداری هم که بخری بازم کیفیتش خوب نیست! کلا با این پول چیز خاصی نمیشه خرید. این مقداری که شما برای خرید دوربین در نظر گرفتی، برای دوربین های آماتوری و به اصطلاح "عکسهای یادگاری" هست!
    چرا! شما پول بزار و برو فایودی کنن رو بخر، فیلمبرداری هم برات میکنه با کیفیتی که دلت میخواد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام
    قبل از همه بگم که من هیچی نمی دونم و اینا نتیجه گیری های یک فرد مبتدی هست نه نظر کارشناسی
    منظورم اینه که دوستان در حد یک نظر مبتدی روش حساب کنن

من یک دوربین دیجیتال حدود 350 تومن میخوام بخرم . و میخوام فیلمبرداریش خوب باشه . Canon IXUS 200 به نظرتون چطوره ؟ فیلم 720p هم میگیره.
    SONY T900 هم به نظرم بد نیست. شما بین ایندوتا نظرتون روی کدوم هست ؟من کنون رو بیشتر میپسندم.
    سلام
    دوست من
    من موقع تحقیقاتم متوجه شدم که سونی سری T بدجوری مشکل باطری داره و از طرفی اگر اشتباه نکنم وایدش هم اصلا جالب نیست . اگرچه امکانات بامزه ای هم داره که میشه بهشون فکر کرد .
    اگر اندازه اش برات مهم نیست به sx200 هم فکر کن . تقریبا هم قیمت ixus200 هست و هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن که باید بگردی ببینی کدومش بیشتر به کارت میاد

دوست من شما که تجربه دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید آخه چند صفحه قبل با دیدن عکسهایی کهpmax عزیز گذاشتن به این نتیجه رسیدم .شما خودتون لطف کنید و نظرتون رو در مورد ایندوتا بدین .البته گفتم من انتظار خاصی ندارم برا استفاده خانوادگی در حد متوسط نه حرفه ای

Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS
    Canon PowerShot SX200 IS
    این دوتا دوربین نزدیک 100 هزارتومن اختلاف قیمت دارند و در یک جنس 300 تومنی ، 100 تومن اختلاف خیلیه
    مشخصات sx200 - بجز ابعاد و نداشتن منظره یاب - از sd780 بالاتره

SD880
    نکته ی اول این که شرایط محیط خیلی روی عکس تاثیر داره. مثلا همین قضیه ی رنگ ها فکر نمیکنم اینطور باشه که میگین. زیر نور چراغ آدم اگه از تنظیمات وایت بالانس درست استفاده کنه و تنظیمات دیگه ی دوربین رو در بهترین حالت بذاره این مشکلات پیش نمیاد. حتی دوربین های حرفه ای گرون قیمت هم در محیط های داخلی وایت بالانس اتوماتیک دقیقی ندارند.
    1-2 ساعت دیگه dsl م وصل میشه براتون نمونه عکس می ذارم
    توی روز از گل ها گرفتم . سبزی که در مود awb و vivid می گیره بشدت مصنوعیه . حتی در مود نچرال هم سبزها کاملا طبیعی نیستند . البته این اتفاق در مورد آسمان هم می افته اما اونجا معمولا بیننده کیف می کنه از دیدن رنگ آسمون
    این مشکل طبیعی نبودن رنگها رو 2-3 جا توی dpreview هم دیدم در موردش بحث شده
    اصلا توی همون عکس عروسکها که قبلا نمی دونم اینجا یا توی تاپیک دیگه گذاشتمم . رنگ نارنجی لباس عروسکه اونقدر پررنگ و جیغ نیست
    و البته یک قسمت تنظیم وایت بلنس مبسوط هم داره که تابحال بهش دست نزدم
    ولی حالتهای پیشفرضش خیلی رنگهای طبیعی تولید نمی کنه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خب این هم همینه دیگه! شما اگه با این پول دوربین فیلمبرداری بخری، عکاسیش افتضاحه! این قاعدشه! حالا اگه یه دوربین عکاسی بخری، فیلمبرداریش افتضاحه! که خب اینم قاعدشه! شما نمیتونی انتظار داشته باشی از وسیله ای که وظیفش عکاسیه، بخوای فیلمبرداری هم برات بکنه ، اونم با کیفیت خوب!
    کلا شما با این پول دوربین فیلمبرداری هم که بخری بازم کیفیتش خوب نیست! کلا با این پول چیز خاصی نمیشه خرید. این مقداری که شما برای خرید دوربین در نظر گرفتی، برای دوربین های آماتوری و به اصطلاح "عکسهای یادگاری" هست!
    چرا! شما پول بزار و برو فایودی کنن رو بخر، فیلمبرداری هم برات میکنه با کیفیتی که دلت میخواد!
    نه دیگه ! نکته اش همینجاست. شما با همین پول میتونی دوربین عکاسی ای بخری که فیلمبرداریش در حد معقولی باشه ولی بر عکسش صادق نیست . (شما به فیلمبرداری 720p با 30 فریم نمیتونی افتضاح بگی)
    در حالی که وقتی شما یک دوربین فیلمبرداری 350 تومنی میخری نه فیلم برداری عالی داره و عکسبرداریش هم 2 مگاپیکسل هست که افتضاح ! محسوب میشه.

4. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه دیگه ! نکته اش همینجاست. شما با همین پول میتونی دوربین عکاسی ای بخری که فیلمبرداریش در حد معقولی باشه ولی بر عکسش صادق نیست . (شما به فیلمبرداری 720p با 30 فریم نمیتونی افتضاح بگی)
    در حالی که وقتی شما یک دوربین فیلمبرداری 350 تومنی میخری نه فیلم برداری عالی داره و عکسبرداریش هم 2 مگاپیکسل هست که افتضاح ! محسوب میشه.
    حق با شماست . در حال حاضر دوربينهاي عكاسي زيادي هست كه مي تونه با رزولوشن و كيفيت بالا فيلمبرداري كنه .
    اما عكس اين قضيه امكان نداره .
    Last edited by Samin_System; 20-12-2009 at 19:18.

6. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

راستشو بخواین من از اصول عکاسی چیزی نیمدونم ولی عکس های بدی نمی گیرم، حالا می خوام یه دوربین بگیرم بیشتر برای مصارف خانگی ولی از محیط و طبیعت اگه برخورد داشته باشم هم دوست دارم عکس بگیرم (البته من با سخت بودن کار با دوربین زیاد مشکل ندارم البته اگر دستورات و راهنماییاش موجود باشه)
    سقف هم زیاد مهم نیست ولی بهتره ماکزیموم تا۱.۵ میلیون در نظر بگیرید
    فیلمبرداریش خوب باشه حالا فول اچ دی نباشه مهم نیست
    کیفیت عکس مخصوصا در محیط بسته خیلی مهمه
    یه چیزایی درباره گرد گیر و …. شنیدم ولی چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم مانور بدم
    این مدل هارو هم بد ندیدم:
    sony r1
    canon g10,g11
    canon sx1
    canon sx20
    canon g10
    olympus sp-570
    olympus e-520 compact,slr-like,d-slr بودن برام زیاد فرق نمیکنه چون کیفیت عکس و بهترین کارایی واسم مهمتره
    ولی مابقیش دیگه دست شما اساتیدو میبوسه که بنده نادان رو راهنمایی کنید
    چون اطلاعاتم زیاد نیست نیمتونم زیاد چیزی بگم و از شما ها کمک خواستم
    دوربین رو برای حرفه ام نمیخوام چون اصلا کارم نیست
    فکر نکنم بخوام واسش لنر بگیرم
    زوم هم اگر زیاد باشه مثل sx1 که ۲۰x هست چه بهتر
    بازم ممنونم
    پ.ن:بعضی افراد از G11 تعریف میکنن ولی به نظر زومش کم است(5x)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستشو بخواین من از اصول عکاسی چیزی نیمدونم ولی عکس های بدی نمی گیرم، حالا می خوام یه دوربین بگیرم بیشتر برای مصارف خانگی ولی از محیط و طبیعت اگه برخورد داشته باشم هم دوست دارم عکس بگیرم (البته من با سخت بودن کار با دوربین زیاد مشکل ندارم البته اگر دستورات و راهنماییاش موجود باشه)
    sony r1
    canon g10,g11
    canon sx1
    canon sx20
    canon g10
    olympus sp-570
    olympus e-520 compact,slr-like,d-slr بودن برام زیاد فرق نمیکنه چون کیفیت عکس و بهترین کارایی واسم مهمتره
    بازم ممنونم
    دوست عزیز اینایی که میگی هیچکدوم تو این رنج قیمت نیست! با 1.5 میتونی یک دوربین SLR خیلی خوب بخری. اینهایی که میگی لنز نمیخورند و کامپکت هستند. دوربینهای حرفه ای لنزهاشون تعویض میشه.
    اگه مشکلی با حرفه ای بودن دوربینی که میخواید بخرید ندارید، یه چندتایی رو معرفی میکنم با این مشخصاتی که خواستید.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان شرمنده من دیر به دیر سر میزنم به اینجا. سرمون شلوغ شده جدیدا
    دوست من شما که تجربه دارید لطف کنید و راهنمایی بفرمایید آخه چند صفحه قبل با دیدن عکسهایی کهpmax عزیز گذاشتن به این نتیجه رسیدم .شما خودتون لطف کنید و نظرتون رو در مورد ایندوتا بدین .البته گفتم من انتظار خاصی ندارم برا استفاده خانوادگی در حد متوسط نه حرفه ای

Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS
    Canon PowerShot SX200 IS
    البته این دو مورد که گفتید از دو رده ی متفاوت هستند. یکی کامپکت و اون یکی کامپکت سوپرزوم. ولی خب SX200 بدون در نظر گرفتن این قضیه بهتره.
    من یک دوربین دیجیتال حدود 350 تومن میخوام بخرم . و میخوام فیلمبرداریش خوب باشه . Canon IXUS 200 به نظرتون چطوره ؟ فیلم 720p هم میگیره.
    SONY T900 هم به نظرم بد نیست. شما بین ایندوتا نظرتون روی کدوم هست ؟من کنون رو بیشتر میپسندم.
    مسلما IXUS 200 بهتره. از همه نظر.
    واللا ما یه استاد داشتیم ( که هنوز هم داریم البته ) که بر این عقیده بود که : "سونی تو رو چه به بازی؟ برو آفتابه سازی"! میگفتش که شما کمپانیها رو در نظر بگیر. سونی در مقابل کنن. کار این دو تا چیه؟ سونی چند ساله داره دوربین میسازه و کنون چند ساله؟
    بیشتر مردم بین نیکون و کنن با هم بحث میکنن که اون از این یا این از اون بهتره. سلیقه ای هست. اما خب بین کنن و سونی اینطور نیست! یعنی بحث سلیقه نیست! حقیقتش اینه که یکی از اینا از اون یکی بهتره! که اونم طبیعتا کنن هست.
    نظر من این هست که کنن بخرید.
    اگر توضیحاتی درباره ی مقایسه ی این دو خواستید در خدمتم.
    تا حدودی موافقم. ولی باید مواظب بود بی انصافی هم نشه. توجه داشته باشید که سنسور دوربین های نیکون ساخت سونیه. دوربین هاش هم همیشه یه رقیب جدی برای کنان بوده اند. حتی با این که خودم چندان از دوربین های SLR سونی خوشم نمیاد اونام نقاط قوت خودشون رو دارند.
    نظر من اینه که در کل اگه بخوایم یه میانگین بگیریم کیفیت دوربین های کنان بهتر از سونیه. ولی این قضیه در مورد همه ی دوربیناش صدق نمیکنه.
    sony r1
    canon g10,g11
    canon sx1
    canon sx20
    canon g10
    olympus sp-570
    بازم ممنونم
    به نظر من با توجه به این که شما عکاسی حرفه ای نمیکنید نیازی نیست این همه خرج کنید برای دوربین. البته اگه بودجه ش رو دارید و از پس تنظیمات دوربین برمیاین خب پیشنهاد من پاناسونیک GH1 هست که بهترین فیلمبرداری رو بین تمام دوربین های عکاسی داره. ولی بازم میگم با یه بودجه ی کمتر (مثلا تا 500 تومن) دوربین بگیرین بهتره. کنان SX20 و پاناسونیک FZ35 مدل های خوبی هستند. بین کامپکت ها هم G11
    Last edited by prowler88; 22-12-2009 at 23:04.

10. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    به نظر شما بین دو دوربین sony h20 و sx120 کدوم بهتره بگیرم؟
    پیشنهاد دیگری هم دارید در این رنج قیمت؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به نظر شما بین دو دوربین sony h20 و sx120 کدوم بهتره بگیرم؟
    پیشنهاد دیگری هم دارید در این رنج قیمت؟
    اگه ویدئو واسه ات مهمه:h20 فیلمبرداری HD داره و قابلیت زوم هنگام فیلمبرداری

ضمنا: h20 فلاش قوی تر داره (معنی اش این نیست که فلاش sx120 ضعیفه)

از نظر مدهای عکاسی:sx120 فوکوس دستی داره و اصولاً دست بالاتر رو داره.

تفاوت های دیگه: کانون باتری قلمی می خوره و اون یکی شارژیه .. ضمناً کانون کارت حافظه معمولی می خوره و سونی مخصوص سونی .. اتصال کانون به PC معمولی (usb) هستش و مال سونی مخصوصه ..

تصمیم گیری با شماست.. با توجه به نیاز و ترجیحاتت.

گزینه های دیگه:ZS3 و SX200 .

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

از نظر کیفیت عکس، مخصوصا در شب بدون فلاش کدوم بهتره؟
    1 سوال دیگه: چرا تو سایت ها قیمت sx120 تقریبا 230-240 هست در حالی که به نمایندگی مراجعه کردم گفت 306000 تومن؟
    ولی sony h20 در همه جا همون قیمت 320000هست!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •