کافی وقتی شوا همون اول بهش تیراندازی می کنه قلبش از کمرش بیرون میزنه دقیق به اون با راکت لانچر شلیک کنی! در عرض سیم ثانیه مرده و دیگه لازم به نجات شوا و .. نیست.![]()
کافی وقتی شوا همون اول بهش تیراندازی می کنه قلبش از کمرش بیرون میزنه دقیق به اون با راکت لانچر شلیک کنی! در عرض سیم ثانیه مرده و دیگه لازم به نجات شوا و .. نیست.![]()
من مشکلم اینه که وقتی پروفایل منو میاره سریال نامبر می خواد که من ندارم نه واسه بتمن نه اویل
سوالمم اینه که قبل از این که کرک جدید بتمن (همون که شما گفتی) رو بریزم اصلا ویندوز لایو رو کلا نمیاورد و لازم نبود (البته باید رو سیستم نصب باشه) چرا الان اینجوریه
بازم ممنون![]()
تو همون قسمت Live پروفايلت رو انتخاب كن برو به قسمت تنظيمات Setting و گزينه Auto Load يا همچين چيزي بود
دقيق نگاه مي كنم بهت ميگم اون رو انتخاب كن و در حالت On قرار بده
دفعه بعد كه ميخواي بري داخل خودكار لود ميكنه و ميره تو بازي
سلام دوستان. من یک موشکلی داشتم.Language این بازی کجاست. من که نصب میکنم زبانش زاپنیه فقط رزولیشنشو میفهمم کدومه ولی دیگه نمیدونم جی نوشته راهنماییم کونین.
چون شما Aotu sgin رو غير فعال كردي برو تو سيتينگ فعالش كن البته قبلش بايد تو xlive يه پروفايل جديد بسازي![]()
دوست من نميتونم با لانچر بكشمش چون
1 پول ندارم بابا واسه آپگيريد كردن لازم دارم از ترينر هم نميخام استفاده كنم
2 ميخام تموم قسمت هاي تركوندن وسكرو ببينم![]()
مگه در بازی چند بار می خوای با وسکر بجنگی یه راکت بخر..بزن بهشدوست من نميتونم با لانچر بكشمش چون
1 پول ندارم بابا واسه آپگيريد كردن لازم دارم از ترينر هم نميخام استفاده كنم
2 ميخام تموم قسمت هاي تركوندن وسكرو ببينم![]()
10 تومن چیزی از اپ کردن کم نمی کنه.
من بدون ترینر همه چیو باز کردم و 8 تا لانچر خریده بودم.
دمه شما گرم بابا 8 تا لانچر
بابا من مبگم جز لانچر راحي نداره ميخام حرفه اي تمومش كنم فقط با كلت![]()
با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدوسكرو كشتم مثل جك دست در آورد اون قسمت چه جوريه قلق نداره من شيوارو نجات ميدم سنگرو ميندازم ديگه از اينجاش نميدونم بايد چيكار كرد![]()
اکثر بچه های این تاپیک, حرفه ای هستند اما زدن غول آخر بازی, اونم با کلت...بابا من مبگم جز لانچر راحي نداره ميخام حرفه اي تمومش كنم فقط با كلت![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 24-12-2009 at 08:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)