بچه ها من فردا یا پس فردا احتمالا میخام برم تهران ps3 بخرم....به نظرتون برم همون توپخونه یا برم جای دیگه؟؟؟؟؟؟
یه جای مطمئن میخام برای خرید......
بچه ها من فردا یا پس فردا احتمالا میخام برم تهران ps3 بخرم....به نظرتون برم همون توپخونه یا برم جای دیگه؟؟؟؟؟؟
یه جای مطمئن میخام برای خرید......
به پست بالا توجه کنید
منظورتون از پلمب همون چسبیه که رو جعبه است؟؟؟؟؟ همونی کمه باید بکنیش تا در جعبه باز شه؟؟؟؟؟؟
آره همونه ولی حواست باشه چسب نواری نباشه که خودشون چسبونده باشن خواستی هم بفهمی به اون لبه های چسب دقت کن زیگزاگی نباشه چون تابلوه چسب نواریه کندن چسبوندن
شما که حرفه ای هستی و تجربت زیاده بگو چه بازی های رو بگیرم؟
بازی های انحصاری ps3 همه قشنگ هستن.شما که حرفه ای هستی و تجربت زیاده بگو چه بازی های رو بگیرم؟
KZ2
GOW 3
HR
LBP
جدا Little Big Planet قشنگه؟!! چند سالتونه شما؟!
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
عزیز من خواستی بازی بگیری بازیهای جدید و معروف بگیر که پس فردا خواستی عوضش کنی خوب ازت ور دارن
به غیر از اون بازیه آخر با دوستمون موافقم مخصوص با God Of War 3 و Heavy Rain
LBP به سن ربطی نداره
من که رو psp بازیش کردم بعضی از مراحلش واقعا فکریه.fun هم هست
من 24 سالمه و به نظرم بازی لیتل بیگ پلنت یک شاهکار بزرگه که حالا حالا چیزی رو دستش نمی آد! فراموش نکنید بازی به سن و سال نیست به سلیقه آدم هاست ... با کشیدن بحث سن و سال به دوستان خود توهین نکنید .
جدا Little Big Planet قشنگه؟!! چند سالتونه شما؟!
ای وای LBP اخر خنده هست مخصوصا ۲ نفرش. و اینکه همه سن میتونه بازی کنه و پیچیدگی نداره اصلا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)