تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 524 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    دوست خوبم از توجه و راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم.عذرخواهی میکنم که سوالم واضح نبود.
    به طور خلاصه خدمت شما عرض کنم یک سری تاریخ انقضای کالیبراسیون دستگاههاست که بر حسب سال میلادی هست که هرکدام رو جداگانه درون هر سلول وارد میکنیم.قصدم اینه که در اکسل به صورتی تعریف کنم که یک الی دو هفته قبل از اینکه این تاریخ ها به سر برسن و موئد کالیبره کردن مجدد دستگاهها بشه به عنوان یک هشدار، سلوله مربوطه به صورت هایلایت دربیاد.چون تعداد این تاریخ ها خیلی زیاد هستن چک کردن روزانه اونها خیلی وقتگیره . که اگه اکسل چنین امکانی رو داشته باشه بتونم ازش استفاده کنم.
    انشالله که منظورم رو رسونده باشم
    از توجه و عنایت شما متشکرم
    پس تقریبا درست متوجه شدم ...
    اگه نمیتونید از فایل نمونه استفاده کنید فایل خودتونو بذارید تا اگه شد مطابق فرم فایل شما انجام بشه ...

2. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سوال : با کمک چه فرمولی میتوان مجموع اعداد زیر صفر را در یک بازه از خانه ها مثلا از خانه a1 تا z1 بدست آورد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از L͠øneWolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این فرمول رو قبول نمیکنه شاید اشتباهه

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

برای من که کار می کنه. کاملا هم درسته فرمول. شاید یه جا دیگه رو اشتباه کردین. می تونین یه نمونه از فایل Excel رو قرار بدین؟

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

این فرمول رو قبول نمیکنه شاید اشتباهه
    دربعضی از سیستم ها : رو نمی خونهئ و باید به جای اون از ; استفاده کرد

9. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    همکار من ادم مسنی بوده و بازنشست شده و تازه کارشو دادن به من.اطلاعاتش همه رو کاغذه و من میخوام اطلاعاتو اکسلیش کنم.من توضیحاتو میدم تو طراحی جدول لطفا کمکم کنید (حتما جدول اخر مطلبو همراه با خوندن باز کنید که متوجه بشین من چی میگم) ما 1 طرح داریم که حتما 1 شماره طرح مخصوص به خودش داره و هر طرح میتونه از چندین پروژه تشکیل بشه(تعدادش اصلا مشخص نیست و حدود بین 1 تا 10 پروژه ) ما برای هر پروژه (اعتبار-تخصیص-هزینه کرد)داریم برای هر سالش .مثلا برای سال 85 داریم
    اعتبار 85
    تخصیص 85
    و
    هزینه شده 85
    .تعدادی از طرح های ما هر سال امکان داره تموم بشه و تعدادی دیگه از طرح ها امکان داره تازه شروع بشه و هر سال یکی به سال های ما اضافه میشه مثلا الان تا 92 داریم سال دیگه میشه تا 93 و همینجور تا من بازنشسته بشم.الان میخوام 1 جدول برا این تهیه کنم میخوام با نظر شما باشه که بهترین جدول ممکن باشه برای دیتا زدن.یک مشکل بزرگی که اینجا هست اینه که طرح ها یک روزی تموم میشن و مودنشون تو شیت دیتاها کارو برای من سخت میکنه از طرفی هم اطلاعاتشو میخوام.امروز با یکی از دوستانم که صحبت میکردم میگفت که میشه 2 تا شیت برای داده هات تعریف کنی که یکی پروژه های اتمام یافته و یکی هم پروزه های در حال اجرا که وقتی پروژه در حال اجرا تمام شد تو سل جلوش میتونی بنویسی اتمام پروژه و تمام اطلاعاتش منتقل بشه به شیت اتمام یافته ها (نمی دونم می شه یا نه«که اگه بشه چی می شه).و دومین چیزی که گفت این بود که میشه بالای اکسل حالت کامبو باکس درست کرد که مثل فیلتر بمونه و با انتخاب 1 گزینه دلخواه تمام پروژه ها نیاد و فقط در حال اجراها یا هر چیز دیگه ای بیاد و دیتا بخوره .اخرش هم بگم که هر پروژه از چندین محل می تونه پول بگیره مثل ملی یا استانی یا رهبر و ....... خلاصه یه نظری بدید ممنون میشم کلی مطلب نوشتم حوصلم نمیشه بازخونی کنم ایرادی بود ببخشید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان
    همکار من ادم مسنی بوده و بازنشست شده و تازه کارشو دادن به من.اطلاعاتش همه رو کاغذه و من میخوام اطلاعاتو اکسلیش کنم.من توضیحاتو میدم تو طراحی جدول لطفا کمکم کنید (حتما جدول اخر مطلبو همراه با خوندن باز کنید که متوجه بشین من چی میگم) ما 1 طرح داریم که حتما 1 شماره طرح مخصوص به خودش داره و هر طرح میتونه از چندین پروژه تشکیل بشه(تعدادش اصلا مشخص نیست و حدود بین 1 تا 10 پروژه ) ما برای هر پروژه (اعتبار-تخصیص-هزینه کرد)داریم برای هر سالش .مثلا برای سال 85 داریم
    اعتبار 85
    تخصیص 85
    و
    هزینه شده 85
    .تعدادی از طرح های ما هر سال امکان داره تموم بشه و تعدادی دیگه از طرح ها امکان داره تازه شروع بشه و هر سال یکی به سال های ما اضافه میشه مثلا الان تا 92 داریم سال دیگه میشه تا 93 و همینجور تا من بازنشسته بشم.الان میخوام 1 جدول برا این تهیه کنم میخوام با نظر شما باشه که بهترین جدول ممکن باشه برای دیتا زدن.یک مشکل بزرگی که اینجا هست اینه که طرح ها یک روزی تموم میشن و مودنشون تو شیت دیتاها کارو برای من سخت میکنه از طرفی هم اطلاعاتشو میخوام.امروز با یکی از دوستانم که صحبت میکردم میگفت که میشه 2 تا شیت برای داده هات تعریف کنی که یکی پروژه های اتمام یافته و یکی هم پروزه های در حال اجرا که وقتی پروژه در حال اجرا تمام شد تو سل جلوش میتونی بنویسی اتمام پروژه و تمام اطلاعاتش منتقل بشه به شیت اتمام یافته ها (نمی دونم می شه یا نه«که اگه بشه چی می شه).و دومین چیزی که گفت این بود که میشه بالای اکسل حالت کامبو باکس درست کرد که مثل فیلتر بمونه و با انتخاب 1 گزینه دلخواه تمام پروژه ها نیاد و فقط در حال اجراها یا هر چیز دیگه ای بیاد و دیتا بخوره .اخرش هم بگم که هر پروژه از چندین محل می تونه پول بگیره مثل ملی یا استانی یا رهبر و ....... خلاصه یه نظری بدید ممنون میشم کلی مطلب نوشتم حوصلم نمیشه بازخونی کنم ایرادی بود ببخشید.
    این چیزی که شما میگید نه فرمولی میخواد نه چیزی هم میتونی تو یک شیت باشن و با فیلتر کردن پروژه های در حال انجام رو فقط ببینی البته یه ستون باید اضافه کنی یا انتقال بدی یه شیت دیگه

12. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این چیزی که شما میگید نه فرمولی میخواد نه چیزی هم میتونی تو یک شیت باشن و با فیلتر کردن پروژه های در حال انجام رو فقط ببینی البته یه ستون باید اضافه کنی یا انتقال بدی یه شیت دیگه
    سلام اينكارو كه ميدونم .ببينيد الان من 3 سال رو وارد كردم و شد 47 تا ستون در صورتي كه تا سال 92 اين بايد ادامه داشته باشه و بالاي 150 ستون ميرسه و از طرف سل هاي افقي هم كمتر از اين عدد نيست و حالا شما فكر كن بين اين همه سل بخواي سل مورد نظرو پيدا كني و عدد بزني خيلي سخته.ميخواستم بدونم مثل نرم افزارهاي كامپيوتري ديگه ميشه يك حالت كامبو باكس رو انتخاب كرد كه مثلا طرح مورد نظر رو كه انتخاب ميكنم جلوش يك سل باز بشه اونجا سال رو انتخاب كنم و بعدش محل تامين اعتبارو و عدد اعتبارو وارد كنم و خود به خود اون اعتبار براي اون پروژه در سال مورد نظر ثبت بشه امكانش هست ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام اينكارو كه ميدونم .ببينيد الان من 3 سال رو وارد كردم و شد 47 تا ستون در صورتي كه تا سال 92 اين بايد ادامه داشته باشه و بالاي 150 ستون ميرسه و از طرف سل هاي افقي هم كمتر از اين عدد نيست و حالا شما فكر كن بين اين همه سل بخواي سل مورد نظرو پيدا كني و عدد بزني خيلي سخته.ميخواستم بدونم مثل نرم افزارهاي كامپيوتري ديگه ميشه يك حالت كامبو باكس رو انتخاب كرد كه مثلا طرح مورد نظر رو كه انتخاب ميكنم جلوش يك سل باز بشه اونجا سال رو انتخاب كنم و بعدش محل تامين اعتبارو و عدد اعتبارو وارد كنم و خود به خود اون اعتبار براي اون پروژه در سال مورد نظر ثبت بشه امكانش هست ؟
    معمولا این کارهای با پایگاه داده اکسس انجام میدن ولی تو اکسل میتونی با کدنویسی بیسیک انجام بدی ولی شرمنده من بلد نیستم کد بنویسم

15. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •