پس تقریبا درست متوجه شدم ...
اگه نمیتونید از فایل نمونه استفاده کنید فایل خودتونو بذارید تا اگه شد مطابق فرم فایل شما انجام بشه ...
پس تقریبا درست متوجه شدم ...
اگه نمیتونید از فایل نمونه استفاده کنید فایل خودتونو بذارید تا اگه شد مطابق فرم فایل شما انجام بشه ...
سوال : با کمک چه فرمولی میتوان مجموع اعداد زیر صفر را در یک بازه از خانه ها مثلا از خانه a1 تا z1 بدست آورد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من که کار می کنه. کاملا هم درسته فرمول. شاید یه جا دیگه رو اشتباه کردین. می تونین یه نمونه از فایل Excel رو قرار بدین؟
دربعضی از سیستم ها : رو نمی خونهئ و باید به جای اون از ; استفاده کرد
سلام دوستان
همکار من ادم مسنی بوده و بازنشست شده و تازه کارشو دادن به من.اطلاعاتش همه رو کاغذه و من میخوام اطلاعاتو اکسلیش کنم.من توضیحاتو میدم تو طراحی جدول لطفا کمکم کنید (حتما جدول اخر مطلبو همراه با خوندن باز کنید که متوجه بشین من چی میگم) ما 1 طرح داریم که حتما 1 شماره طرح مخصوص به خودش داره و هر طرح میتونه از چندین پروژه تشکیل بشه(تعدادش اصلا مشخص نیست و حدود بین 1 تا 10 پروژه ) ما برای هر پروژه (اعتبار-تخصیص-هزینه کرد)داریم برای هر سالش .مثلا برای سال 85 داریماعتبار 85تخصیص 85وهزینه شده 85.تعدادی از طرح های ما هر سال امکان داره تموم بشه و تعدادی دیگه از طرح ها امکان داره تازه شروع بشه و هر سال یکی به سال های ما اضافه میشه مثلا الان تا 92 داریم سال دیگه میشه تا 93 و همینجور تا من بازنشسته بشم.الان میخوام 1 جدول برا این تهیه کنم میخوام با نظر شما باشه که بهترین جدول ممکن باشه برای دیتا زدن.یک مشکل بزرگی که اینجا هست اینه که طرح ها یک روزی تموم میشن و مودنشون تو شیت دیتاها کارو برای من سخت میکنه از طرفی هم اطلاعاتشو میخوام.امروز با یکی از دوستانم که صحبت میکردم میگفت که میشه 2 تا شیت برای داده هات تعریف کنی که یکی پروژه های اتمام یافته و یکی هم پروزه های در حال اجرا که وقتی پروژه در حال اجرا تمام شد تو سل جلوش میتونی بنویسی اتمام پروژه و تمام اطلاعاتش منتقل بشه به شیت اتمام یافته ها (نمی دونم می شه یا نه«که اگه بشه چی می شه).و دومین چیزی که گفت این بود که میشه بالای اکسل حالت کامبو باکس درست کرد که مثل فیلتر بمونه و با انتخاب 1 گزینه دلخواه تمام پروژه ها نیاد و فقط در حال اجراها یا هر چیز دیگه ای بیاد و دیتا بخوره .اخرش هم بگم که هر پروژه از چندین محل می تونه پول بگیره مثل ملی یا استانی یا رهبر و ....... خلاصه یه نظری بدید ممنون میشم کلی مطلب نوشتم حوصلم نمیشه بازخونی کنم ایرادی بود ببخشید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزی که شما میگید نه فرمولی میخواد نه چیزی هم میتونی تو یک شیت باشن و با فیلتر کردن پروژه های در حال انجام رو فقط ببینی البته یه ستون باید اضافه کنی یا انتقال بدی یه شیت دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اينكارو كه ميدونم .ببينيد الان من 3 سال رو وارد كردم و شد 47 تا ستون در صورتي كه تا سال 92 اين بايد ادامه داشته باشه و بالاي 150 ستون ميرسه و از طرف سل هاي افقي هم كمتر از اين عدد نيست و حالا شما فكر كن بين اين همه سل بخواي سل مورد نظرو پيدا كني و عدد بزني خيلي سخته.ميخواستم بدونم مثل نرم افزارهاي كامپيوتري ديگه ميشه يك حالت كامبو باكس رو انتخاب كرد كه مثلا طرح مورد نظر رو كه انتخاب ميكنم جلوش يك سل باز بشه اونجا سال رو انتخاب كنم و بعدش محل تامين اعتبارو و عدد اعتبارو وارد كنم و خود به خود اون اعتبار براي اون پروژه در سال مورد نظر ثبت بشه امكانش هست ؟
معمولا این کارهای با پایگاه داده اکسس انجام میدن ولی تو اکسل میتونی با کدنویسی بیسیک انجام بدی ولی شرمنده من بلد نیستم کد بنویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)