تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 870 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آقا ولي از جريانات و دعواهاي 5700 و 5610 بذگريم... خيلي كلوپ شاخي داريمااااااااااااااا....
    من هر وقت ميام 2،3 صفحه رفتيم جلو... ايول بابا ايول...
    من آخرين بار ساعت 2 اومدم حالا هم ساعت 12ه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

arvin shayan تشکر ولی اونی که سفید قرمزه خشگل تره (نظر من)...

راستی سعید امضات خیلی باحاله میشه بگی چقدر روش وخت گزاشتی...
    به سخره گرفتی؟!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

عزيزم من كاري به سيستم حرفه اي گوشي ندارم... در نگاه يك كاربر عكس هاي 5610 در زوم به شدت افت مي كنه... طوري كه همه چيو مربع مربع ميبيني... در حالي كه با همون مقدار زوم تو 5700 خيلي بهتر تصوير ديده ميشه...
    ضمنا هنزفريش واقعا افتضاحه... شما اگه راجع به هنزفري 6300 اين حرفو ميگفتيد من كاملا مي پذيرفتم... ولي توي 5610 كاملا مخالفم... هنزفري اين دو گوشي از يك نوعه... در صورتي كه 5610 به دليل اكسپرس موزيك بودن بايد از كيفيت بهتري برخوردار باشه...ولي 6300 چون يك گوشي سنگين و شكيله و زياد متناسب با ميوزيك گوش دادن نيست... هنزفري مطلوبي در حد خودش داره...
    اين نظر منه...مثلا قوي ترين اكسپرس ميوزيك 5700 هست و هيچكي به اين شكي نداره... هنزفري هاشم يكي از بهترين هاس و اين خودش رتبه ي گوشي رو تو اكسپرس ميوزيك ها رقم ميزنه...
    بابت قيمتم... شرمنده ولي بازم گرونه... نسبت به امكاناتش...
    شما هيچگاه نمي تونيد 5700 رو با 5610 مقايسه كنيد چون گرچه هر دو براي يك كار ساخته شده اند و در يك گروهند ولي 5700، برنامه هاي سيمبين9.2 و گاهي 9.1 و همين طور java مي خونه در صورتي كه نوكيا تو 5610 به همون جاوا بسنده كرده...
    ضمنا آقاي ريني اسكاي جان حرف شما راجع به مدل ها كاملا بي ربط بود... اگه 5610 چون عددش از 5700 كمتره به همين خاطر ضعيفتره، 6600 عددش از 5700 بالاتره و كاراييش هم بايد بالاتر باشه...
    لطفا رو هوا حرف نزنيد...
    عزیزم سلام!اشتب به عرضتون رسوندن!!بنده سری 5 نوکیا رو مقایسه کردم!کاری به سری 6 و 7 و n ندارم!در سری 5 فعلا تا اینجا قدرت گوشیها رو میشه از اسمشون تشخیص داد!البته ناگفته نمونه که در همین سری 6 هم 6600 طبق اصول باید برتر از 6300 باشه که جدیدتره چون بالاخره 6600 سیمبین داره ولی 6300 جاواست!ولی در کل منظور من با سری 5 نوکیا بود که به حول و قوه ی الهی تا اینجا طبق شماره و مدل گوشی براحتی میشه از هم دیگه گوشیهای این سری رو از هم تفکیک کرد!!!!!!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سوال بپرسید تا هستیم جواب بدیم!!!!!دی:
    بی شوخی یه سوالی چیزی بپرسید جواب بدیم!مردیم از ول گردی و بی سوالی!!!!!
    برو صفحه ی 440

coreplayerاونجا نمود من توی همین فروم سرچ کردم و پیداش کردم.
    ولی خداییش خیلی باحالهفقط بعضی موقع ها قاتی میکنه و یه بوق ممتد از خودش میزنه که اونم به خاطر تنظیمات اکولایزر خودش هست.
    حالا این xploreبه چه دردایی میخوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من بالاخره 5700 رو گرفتم .مشکی 249000 تومن.
    ولی بچه ها دیشب گوشیرو دادم خواهرم با هدفونش آهنگ گوش بده ،وقتی از گوشش درآورد ،با دستمال کاغذی تمیزش کردم ،ولی بعد از تمیز کردن از یکی از گوشیها صدا در نیومد ،الانم در نمیاد ،درمیادا ولی صداش خیلی خیلی کمه.
    تورو خدا بهم بگید چیکار کنم.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بلاخره موفق شدم گوشی رو آپدیت کنم هی ارور میداد 3 روز بود درگیرش بودم بلاخره همین الآن داره آپدیت میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

سلام بچه ها.
    من بالاخره 5700 رو گرفتم .مشکی 249000 تومن.
    ولی بچه ها دیشب گوشیرو دادم خواهرم با هدفونش آهنگ گوش بده ،وقتی از گوشش درآورد ،با دستمال کاغذی تمیزش کردم ،ولی بعد از تمیز کردن از یکی از گوشیها صدا در نیومد ،الانم در نمیاد ،درمیادا ولی صداش خیلی خیلی کمه.
    تورو خدا بهم بگید چیکار کنم.
    مری جان متاسفانه این هندزفری 5700 از درون مشکل داره!!همه مانند شما دچار کم شدن صدای یکی از هندزفریها شدن !من هم همینطور!باید هندزفری رو باز کنی و از دورن دست کاریش کنی و قسمتهای مختلفش رو تمیز کنی و چک کنی که اصلا این کار نمیصرفه!پس بهتره با 5 یا 10 تومن بهترین هندزفری رو بخرید و حال کنید!هندزفریهای دیگه بسیار صدای بلندتری دارند و همچنین باس توپی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

منظورم حافظه ram دو گوشي هست كدوم بيشتره 5700 يا n81 8g؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من تا حالا کلی نرم افزار دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم میگه سرتیفیکت اکسپایرید . یعنی نمی شه نصبش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قربونت برم rainysky جان.
    میشه بگی چطوری بازش کنم؟ اگه بخوام بخرم چه مارکی و بخرم که خوب باشه؟
    مر30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •