تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 3195 اولاول ... 3393894294354364374384394404414424434494895399391439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

اخخخ ببخشید حواسم نبود مدل Arcade
    حالا شد.
    ولی بازم بهت پیشنهاد میکنم پریمیوم بگیر چون من خودم arcade گرفتم اما وقتی وصل شدم به live فهمیدم بدون هارد xbox معنی نداره. برای همین رفتم تمام وصایل جانبی رو خریدم الان در حد elite .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا شد.
    ولی بازم بهت پیشنهاد میکنم پریمیوم بگیر چون من خودم arcade گرفتم اما وقتی وصل شدم به live فهمیدم بدون هارد xbox معنی نداره. برای همین رفتم تمام وصایل جانبی رو خریدم الان در حد elite .
    من اصلا زیاد به وصل شدن به live علاقه ای ندارم فقط میخوام بازی کنم و بس

راستی در مدل arcade دسته ها سیم دار (usb) هستش؟ و قیمت memory card رو هم خواستم.

با تشکر از دوستان مخصوصا iranian_ boy

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1-روش نصب سینک واسه falcon های جدید لازمه یا نه؟؟؟

2-یکی هم اینکه x-clamp یعنی چی؟میگن falcon خودش x-clamp شدس اون یعنی چی؟؟؟

3-اگرم بشه نحوه 12 ولتی کردنشو بگین ممنون میشم

4-قضیه داشبورد رو هم اگه میشه توضیح بدین تا بدونیم چی هستش

اگر هم دوستی از تبریز اینجاس حتما به من کمک کنه چون باهاش کار مهمی دارم
    1- نه لازم نیست..

2- x-clamp معمولا وقتی کنسول خراب میشه و مشکل سه چراغ براش پیش میاد از این روش برای بازگرداندن یا بهبود وضع کنسول استفاده میکنند..

3- 12 ولت کردن زیاد احتیاج نیست.. با اومدن داشبورد جدید که قابلیت نصب بازی ها رو بر رویه هارد فراهم میکنه.. کمتر پیش میاد که کنسول داغ کنه..

12 ولت هم کردن هم دردسر های خودشو داره.. اول باید طریقه باز کردن کنسول رو بدونید.. که کار سختی هست.. و بعدم یک سری کار های لحیم کاری داره که اگر به این کار وارد نباشید احتمال اینکه به دستگاه آسیب برسونید هست..

هزینه 12 ولت کردن فکر نکنم از 10 تومن بیشتر باشه و شما میتونید.. این کارو به فروشنده های وارد بسپارید..

4- داشبورد همون منوی دستگاه هست که قسمتهای زیادی از جمله تنظیمات دستگاه و امتیازات شما وغیره... رو نمایش میده.. که خیلی کارای داره..

من علاقه ی زیادی به خرید xbox360 دارم چند تا سوال دارم:

مدل جاسپر چنده و هاردش چه قدر است؟
    کدوم مدل دارای هارد 20 گیگ هستش اسمش و قیمتش چنده.

ممنونم از کسی که جواب بده.
    1- جاسپر فقط مادربرد هست.. یعنی همین مدل ها موجود.. فقط مادربردش از فالکون به جاسپر تغییر پیدا کرده.. جاسپر هم فعلا تو بازار نیست..

2- مدل پریمیوم که 20 گیگ هارد داره دیگه تولید نمیشه و به جای اون مدل 60 گیگ تولید میشه.. قیمت این دو هم فرقی با هم ندارن (قیمت جهانی)(60 گیگ خیلی بهتر هست)

سلام به همه دوستان عزيز.
    راستش من تا همين دو هفته پيش در مورد ايكس باكس اطلاع نداشتم و همچنين علاقه اي هم به اين كنسول نداشتم. تا اين كه يكي از دوستانم به من يه عدد از اينا رو داد به من، چون خودش 2 تا داشت و اين دوميه كه به من داده كار نمي كنه و فكر كنم مادر بردش سوخته و من مايلم تعميرش كنم و ازش استفاده كنم.
    به همين دليل و اين كه مدام بازي هاي جديد و جالب و حتي بازي هاي انحصاري براي اون مياد بسيار علاقمند شدم تا يكي از اين كنسول ها رو داشته باشم. البته به شرطي كه با راهنمايي شما بتونم اين دستگاه رو تعمير كنم و اطلاعات مفيدي در رابطه با اون كسب كنم.
    بگذريم.
    چند تا سوال دارم:
    1. مدل اين دستگاه رو نمي دونم چيه، اما مال يكي 2 سال قبله. كلاً دستگاهي كه 3 چراغه شده تعمير مي شه و آيا اشكال از همون مادر برد هست؟ مادر برد بايد عوض بشه ؟ حدوداً خرجش چقدره؟
    2. مدل لايو فرقي با اين سه مدلي كه گفتيد داره يا جزو هميناست؟
    3. لوازم جانبي x360 رو كجا مي شه ديد كه شامل چي هست ؟(منظورم اضافات و چيزايي مثل دسته هاي خاص و باتري و اين جور چيزاست)
    4. آيا از هارد x360 فقط براي نصب بازي استفاده ميشه؟ مدلي كه هارد نداره چه فرقي با بقيه داره؟
    5. فرق اين مدل ها فقط و فقط در هارد و لوازم جانبي اوناست؟ يعني از نظر گرافيك، سرعت رندر بازي و ... هرسه يكي اند؟

ببخشيد كه پر حرفي كردم مي خواستم همه حرفامو تو يه پست بگم كه خيلي خيلي طولاني شد !!!

با تشكر
    1- شما کافیه قسمت پشت کنسول (سمت درایو) رو نگاه کنید اونجا شماره سریال و تاریخ ساخت کنسول هست..

دستگاه سه چراغ تعمیر میشه.. البته بستگی به نوع کد سه چراغ دستگاه داره.. شما با فروشگاه نکست جن تماس بگیر در مورد تعمیرش شما رو راهنمای میکنه.. nextgen.ir

2- لایو یک قابلیت هست که در تمام مدل های xbox وجود داره.. و شما از این طریقه میتونید با دیگر دارنده های xbox 60 در جهان ارتباط بر قرار کنید.. (لایو مدل نیست .. فقط یک قابلیته که همه مدل ها اون رو دارن)

3- وسایل جانبی xbox خیلی زیاد هست.. ونمیشه جای مشخصی رو نام برد.. ولی از سایت xbox میتونی استفاده کنی..

xbox .com

4- فقط برای نصب بازی که نه.. شما میتوند سیو های بازی به همراه موزیک و همچنین موارد گسترده که در لایو وجود داره رو بر رویه هارد بریزید و استفاده کنی..

5- دقیقاً

دوستان من میخوام یک مدل Arcade بگیرم +یک دسته بی سیم+memory card به نظرتون این با صرفه تره یا پریمیوم؟

لازم به ذکر من مشکلات مالی هم دارم
    تو خود مدل های آرکد ممور 256 هست.. شما اگر یک هارد 20 گیگ دسته دوم بخری کارتو خیلی راه میندازه..

ولی همونطور که مهزیار گفت مدل پریمیوم 60 گیگ خیلی بهتر و به صرفه تره..

4. 4 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

14 رایت dvd

با سلام به همه دوستان
    1- برای رایت DVD های 360 باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
    2- تو شهر ما فقط T- GATE گیر میاد جنسش چه طوریه.
    3- در ضمن بنده روی pc فقط یه دویدی رایتر دارم یعنی اول میا ایمیج بگیره و بعد رایت کنه مشکلی داره یا نه ؟

اگه زحمتی نیست توضیح کامل بدید. با تشکر

پروفشنال sabok sangin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.من رفتم مدل 60 گیگ رو قیمت کردم با دسته اضافه میده 470
    خوبه؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    1- برای رایت DVD های 360 باید از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
    2- تو شهر ما فقط T- GATE گیر میاد جنسش چه طوریه.
    3- در ضمن بنده روی pc فقط یه دویدی رایتر دارم یعنی اول میا ایمیج بگیره و بعد رایت کنه مشکلی داره یا نه ؟

اگه زحمتی نیست توضیح کامل بدید. با تشکر
    1- هم با نرو هم با کلون سی دی..

2- خوبه مشکلی نداره.. ماهم از همین استفاده می کنیم..

3- نه مشکلی نداره.. فقط باید بر رویه dvd9 رایت کنی..

سلام.من رفتم مدل 60 گیگ رو قیمت کردم با دسته اضافه میده 470
    خوبه؟
    دسته اضافی که حداکثر 50 تومن هست.. یعنی دستگاه رو داره به شما 420 تومن میده که یکمی زیاده..

380 تومن بدون دسته بگیری خوبه..

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

بهترین نوع کنسول Xbox چیه و قیمتش چنده؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

2

ممنون از دوستان مخصوصا Terova
    کم کم دیگه دارم اماده میشم واسه خرید
    قط یه چند تا سوال هم میخواستم بپرسم :

1-بعضی ها میگن منتظر باش تا مدل جاسپر بیاد به نظر شما ارزششو داره یا نه؟؟؟؟

2-سایت konj داره با گارانتی میده 480 یعنی گارانتیش ارزش داره ؟؟؟(عجب سوالی )

3-بهترین مدل درایو واسه xbox 360 کدومه ؟؟؟hitachi یا benq

4-بعضی ها هم میگن کنسولت فوق فوقش عمر کنه 2 ساله و حتما یه جاییش به تباهی میره .این صحت داره ؟؟؟؟(بعد این حرف رفتم تو تیپ افسردگی)

5-یکی هم این اپدیتی که گفتین باهاش بازی از هارد اجرا میشه باید از اینترنت بزنم و دستگاه اون رو بخوونه؟؟؟

زیاد شد ببخشید منتظر جواب عزیزان هستم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بهترین نوع کنسول Xbox چیه و قیمتش چنده؟
    Elite 450000 !!!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

خود مایکروسافت شهریور امسال قیمت xbox360 Arcade رو 199 دلار اعلام کرد
    1:قیمت xbox360 Arcade الان تو تهران چنده ؟
    2:یکی از آشناهامون میخواد بره مالزی نمیدونید اونورا قیمت چنده بگم بیاره؟

3:راستی یکی مدل permium رو با این شرایط میفروشه 240 تومن ارزش داره؟
    xbox 360 permium j asia کاملا سالم با لوازم جانبی کنترل دستگاه 20 گیگ هارد دسته بدون سیم آدپتور و 22 تا بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •