عجیب از ۱۰ به بد سرعت فیکس رو 256 مونده بالاترم نمیره![]()
عجیب از ۱۰ به بد سرعت فیکس رو 256 مونده بالاترم نمیره![]()
دوست عزیزم اولند بنده با شما صحبتی نکردم و صحبتی هم ندارم همونطور که قبلا خدمتت عرض شد، الان هم وضعیت همینطور هست. نمیدونم چرا دوباره احساس وظیفه کردید که وارد بحث با بنده بشوید چون خطاب بنده یک دوست دیگری بود. دفعه پیش که الفاظ نامناسب کم نسبت ندادید. خدا میدونه اینبار قراره رهبر چی بشیم...
دومند همونطور که در تصویر مشخصه تفاوت حجم باقیمانده زیاد نیست ولی سرعت دانلود در 2روز مختلف، متفاوت هستند.
شما که بقول خودتون اهل آمار و محاسبه هستید چطور نتونستید یک محاسبه ساده انجام بدید؟ اصلا پست بنده رو کامل خواندید قبل از اینکه پست بزنید؟ بنده ذکر کردم سرعت برگشته به چندماه پیش. نگفتم میزان DC چقدر بوده و چند دقیقه تلف شده.
سرعت دانلود رو دارم میبینم 170~200کیلوبایت هست در ساعات اولیه.
8آذر فرضا سرعت 400کیلوبایت بوده و بر فرض با اتلاف زمان بخاطر دی.سی شدن 3.5ساعت دانلود شده باشه و 1.5ساعت اتلاف بخاطر DC
400KB*60sec*60min=1.37GB per hr
3.5hrs*1.37GB=4.79GB Total
4.7گیگ در 3.5ساعت دانلود میشه. پس سرعت نمیتونسته بعداز 10آذر بیشتر از سرعت اسمی باشد. هر چند مدت زمان کانکت شدن مجدد سریعتر از 4-5دقیقه است.
اینها رو عرض میکنم تا کمی با دقت تر پست بزنید و قبلش حتما محاسبه را انجام بدید نه اینکه آمار DC محاسبه نشده برای بنده ارسال کنید.
بطور مثال:
در 8آذر 14-15بار DC انجام شده که با احتساب 5دقیقه که نظر شماست میشه 75دقیقه یا 1ساعت و 15دقیقه در حالت DCوReconnect بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حالی که زمان اتصال و دانلود را جمع بزنیم میشود: حدود 273دقیقه. یا 4ساعت و 33دقیقه در حالت دانلود بوده.
با این حساب زمان جور در نمیاد و از 5ساعت فراتر میرود.
در مورد اینکه Reconnect چقدر بوده بنده ساعت 2:05AM شروع و 6:56AM دانلود رو پایان میدم و مدت اتصال کمتراز 5ساعت هست. 9دقیقه از اینجا کم میشه.
با این حساب میشه:
5hrs*60mins=300mins
300mins-9mins=291mins
291mins-273mins=18mins
اینجا 18دقیقه مدت زمان اتصال مجدد پس از هر DC بوده که تقسیم بر 15بار DC کنیم میشه حدود 1.2دقیقه و نه 4-5دقیقه.
درضم دانلود کمتر یا بیشتر یک موضوع نسبی است که به دو فاکتور سرعت و زمان اتصال بستگی دارد به تعداد دفعات DC ارتباط مستقیم ندارد که شما ربطش دادید.
و نهایتا بنده سالهاست و دست کم 3-4سال هست پارس استفاده میکنم دیگه در این حد میدونم که به اندازه حجم باقیمانده DC رد میکنه.
موفق باشید دوست عزیزم.
Last edited by Alone-Star; 05-12-2014 at 21:44.
به منم پشتیبانی همینو گفت توام اگه همون روز زنگ میزدی بت میگفتن باید بسوزونی![]()
تذکر خیلی خوبی دادید. جواب دادن به پست شما کار اشتباهی بود. با اجازه ی شما ادامه ی پستتون رو من نمی خونم و نظری هم در موردش نمیدم.
اصلا یکی از دلایل عمده اینکه گفتن بسوزونین این بوده که من نتونم چند دهه شبانه رایگان رو بیمه کنم![]()
شما که طبق گفته خودتون نیازی به شبانه نیست و اصلا کل قضیه شبانه رو اشتباه میدونستید ، خیلی جالبه هنوز ۱ ماه نگذشته از پست های شما که میگفتید شبانه زودتر برداشته بشه و نیازی بهش نیست !!
حالا واسه شبانه رایگان داشتن ببینید چطور دارید حسرت میخورید که چند دهه !!!!!! جلو جلو پول ندادید که همین شبانه ای که طبق حرف خودتون اشتباهه داشته باشید !!
---------------------------------
راستی دوستان نمیدونید سنگ پا قزوین بازم گیر میاد یا نه ؟ جدیدا خیلی یاد این محصول میوفتم !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ای کلک خوندی ولی دیدی سوتی دادی خوب پیچوندیا![]()
Last edited by Dr.Hate; 05-12-2014 at 19:35.
دوستان کسی کار نکرده با این مودم؟
دوستان چرا با هم دعوا میکنین؟:| اینجا جای بحث کردنه دیگه اگه قراره کسی جوابتون رو نده و بگین من مگه با شما بودمو نخود اش و....پس چرا میاین تو این تاپیک اصلا؟
یکم دوستانه تر هم میشه بحث کرد![]()
دوستان یک ساله رزرو کرده بودم ...دیدم سرعتم بدتر شد بعد از 10 اذر ... رفتم برای تخلیه .
رفتم نمایندگی 5% از هزینه قرار داد کم کردن و بقیه پولش رو دادن . لعنت بر این سرویس دهی مزخرف پارس انلاین .
همون مخابرات از همه بهتره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)