تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4386 از 4428 اولاول ... 338638864286433643764382438343844385438643874388438943904396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,851 به 43,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام دوستان

شبانه پارس 2مگ / قبلنا ک خط رو 9 مگ بود شبانه تا 800/900 کیلوبایت هم دانلود داشتم اما متاستفانه بدلیل نویز خط مجبور شدم روی 4 مگ ببندم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه کسی تا قبل 10 آذر یه سرویس یه ساله گرفته باشه یه سرویس یه ساله دیگه هم رزرو کرده باشه تا دوسال شبانه رایگان داره ( بیشتر هم میشد)
    فکر نکنم
    چون زده تا 10 اذر اگر تمدید کنید بعد از یک سال میشه تمدید جدید که دیگه کاربر وارد شرایط جدید میشه
    ما که رفتیم الان مخابراتیم الان میتونی روی موج سرعت موج سواری کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه کسی تا قبل 10 آذر یه سرویس یه ساله گرفته باشه یه سرویس یه ساله دیگه هم رزرو کرده باشه تا دوسال شبانه رایگان داره ( بیشتر هم میشد)
    تو خودت مگه نگفتی قرارداد رزرو قبول نمیشه باید برید قرارداد هاتونا بسوزونید

4. این کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ما اومدیم دانلود شبانه بزنیم گفتیم با طرح جدید سرعتمون رفته بالا این که همون 20 کیلو بایت قبلا هست ؟ مشکل چیه دوباره 3 ماهه تمدید کنم طرح جدید اجرا میشه ؟!

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان کسی راه حالی برای این قطع شدن مکرر اینترنت ما پیدا نکرده؟چراغ اینترنت قطع میشه و باید مودم رو ریست کنم تا دوباره به اینترنت وصل بشم!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو خودت مگه نگفتی قرارداد رزرو قبول نمیشه باید برید قرارداد هاتونا بسوزونید
    آخه کسی به حرفای ایشون اعتماد میکنه؟ حرفهای ایشون هر لحظه در نوسان است.
    گول خوردی به نفع پارس...تقصیر خودته تقصیر کسی نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما اومدیم دانلود شبانه بزنیم گفتیم با طرح جدید سرعتمون رفته بالا این که همون 20 کیلو بایت قبلا هست ؟ مشکل چیه دوباره 3 ماهه تمدید کنم طرح جدید اجرا میشه ؟!
    عزیزم پارس...همتونو فریب داد چطور؟
    چند روز قبل از اینکه این طرح اجرا بشه اومد یکسری قطعی تصنوعی توی مراکز راه انداخت و اسمشو گذاشت افزایش باند و سرعت مراکز مخابراتی.
    و 1 هفته مونده به 10 آذر باند همیشه آزادشو که به ما نمیداد، واسه چند روز گذاشت ملت دانلود کنند و این تصور پیش بیاد که بله همه چیز خوب شده ولی حیف که 1/3 داره میشه.
    دقیقه 90 نقشه پلیدشو اجرا کرد که گفت هر کسی که تا پیش از 10 آذر تمدید یا خرید کنه تا پایان دوره رایگان داره.
    کلی از این راه پول به جیب زد و بقیه داستان....

ولی بعدش سرعتها به شدت افت کرده و بدتر از قبل شده.

من قبلا سرعت اسمی میگرفتم شبی 3 تا 3.5گیگ. الان به 200کیلوبایت هم با سرویس 2مگ نمیرسه سرعت شب.

خلاصه جیب همتونو زدن اونایی هم که هنوز افت به شدت نداشتند منتظر باشند. این شرکت باند داره ولی بخیل تر از این حرفاست.
    Last edited by Alone-Star; 05-12-2014 at 10:43.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عزیزم پارس...همتونو فریب داد چطور؟
    چند روز قبل از اینکه این طرح اجرا بشه اومد یکسری قطعی تصنوعی توی مراکز راه انداخت و اسمشو گذاشت افزایش باند و سرعت مراکز مخابراتی.
    و 1 هفته مونده به 10 آذر باند همیشه آزادشو که به ما نمیداد، واسه چند روز گذاشت ملت دانلود کنند و این تصور پیش بیاد که بله همه چیز خوب شده ولی حیف که 1/3 داره میشه.
    دقیقه 90 نقشه پلیدشو اجرا کرد که گفت هر کسی که تا پیش از 10 آذر تمدید یا خرید کنه تا پایان دوره رایگان داره.
    کلی از این راه پول به جیب زد و بقیه داستان....

ولی بعدش سرعتها به شدت افت کرده و بدتر از قبل شده.

من قبلا سرعت اسمی میگرفتم شبی 3 تا 3.5گیگ. الان به 200کیلوبایت هم با سرویس 2مگ نمیرسه سرعت شب.

خلاصه جیب همتونو زدن اونایی هم که هنوز افت به شدت نداشتند منتظر باشند. این شرکت باند داره ولی بخیل تر از این حرفاست.
    داداش واسه من سرعت چند برابر شده امیدوارم واسه شما هم بهتر بشه البته احتمالا تا یک ماه آینده خیلی ها سرویسشون تموم میشه و دیگه شبانه تماما رایگان ندارن و اوضاع همه بهتر میشه
    اینو بگم که من به هیچ وجه موافق سیاست پلید پارس آنلاین نیستم ولی فکر نمیکنم سرعت رو محدود کنن

10. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حالا کسانی که شبانه رایگان ندارن برای دانلود فیلم و سریال چکار میکنن کلوپ ها هم که فیلم اچ دی نمیارن یعنی این که هی باید تند و تند گیگ بخرن تا فیلم دانلود کنن و جیب شرکت ها رو پرتر کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حالا کسانی که شبانه رایگان ندارن برای دانلود فیلم و سریال چکار میکنن کلوپ ها هم که فیلم اچ دی نمیارن یعنی این که هی باید تند و تند گیگ بخرن تا فیلم دانلود کنن و جیب شرکت ها رو پرتر کنن
    مگه فقط یک isp توی منطقه ی شما هست ؟ از یک شرکت دیگه استفاده کن که شبانه رایگان داشته باشه یا هزینه ی شبانش کمتر از پارس انلاین باشه

13. این کاربر از juik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •