پس رتبه عملی تخقیقاتی ایران رو تو دیشب چند پله ارتقا دادی
حالا از اینا بگذریم اگه شنبه یک شنبه دو ساله گرفته بودیم که تا پایان این دو سال احتمالا با تحقیقاتمون کاری میکردیم پارس آنلاین توی مریخ هم نمایندگی بزنه. ولی گول خوردیم نذاشتن دو ساله بگیریم
![]()
پس رتبه عملی تخقیقاتی ایران رو تو دیشب چند پله ارتقا دادی
حالا از اینا بگذریم اگه شنبه یک شنبه دو ساله گرفته بودیم که تا پایان این دو سال احتمالا با تحقیقاتمون کاری میکردیم پارس آنلاین توی مریخ هم نمایندگی بزنه. ولی گول خوردیم نذاشتن دو ساله بگیریم
![]()
فراگیر شده تقریبا اکثر isp ها تغییراتی که می خواستن رو اعمال کردن
شاتل حدود 4 هزار تومن بیشتر میگره برای شبانه
آسیاتک هم یک ساعت از ساعات شبانش رو کم کرده هم فقط برای یه سری از سرویسها شبانه داره
صبا نت هم که تا دو برابر ترافیک ماهانه می ذاره شب دان کنی
خیالت راحت دیگه از این بدتر نمیشه حالا شما اگه می خوای اینجا بمونی و گیگی 1200 بابت شبانه بدی خود دانی
الان به نظرتون بهترین سرویس رو برای شبانه کدوم ارائه میده
من الان از پارس ماهیانه 10 گیگ 512 میگیرفتم 30 تومن و شبانه 1.5 گیگ می تونستم دانلود کنم
معادلش تو کدوم isp خوبه؟
من روز 9 آذر رفتم پارس آنلاین سرویس قبلیم رو(که بیست روز ازش مونده بود)سوزوندم و بجاش 2 مگ یکساله گرفتم و همون روز هم سرویسم استارت خورد،می خواستم بدونم تا یکسال شبانه رایگان به من تعلق می گیره یا نه
اگر هم نمی سوزندی باز هم بهت تعلق میگرفت
این دروغ از پارس انلاین بود که استارت لازمه
تلفن داخلی هست. خرج نداره. همش أجر هست، اونم "أجرا عظیماااااااااااااااااا"
دیگه بهترین که پیدا نمیشه همشون یه گیری دارن
شما باید خودت تحقیق کنی ولی تو تایپک آسیاتک سوال کن فکر میکنم سرویسهای مناسب شما داشته باشه
شما که مخالف شبانه رایگان بودی کیفیت میخواستی حالا چی تغییر کرده که طالب شبانه رایگان 2 ساله شدی معلوم نیست...
کلا هر چی پارس آنلاین بگه شما تعریفشو میکنی...عجبا...
از جک هایی مثله :
و یا
میشه هویت شما رو پی برد...
شما که طرفدار طرح بودید با عوض شدن حرف پارس آنلاین رفتید به سوی تمدید 10 ساله...کلا چند چندی؟
من دیگه حرفی ندارم...
Last edited by tonypb; 03-12-2014 at 20:21.
این بنده خدا خودشم نمیدونه موضعش چیه ... کلا مرید و مخلص پارس آنلاینه فقط![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)