حمید زودتر میگفتی من دیروز چشمم رو پاره کردم بدجوری...!در هر حال تنهایی ادامش میدم البته لینک دانلود این بنز رو در پست خصوصی یا در همین جا به من بده ... منبلوپرینت پاترول رو ازکجا گیربیارم؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
حمید زودتر میگفتی من دیروز چشمم رو پاره کردم بدجوری...!در هر حال تنهایی ادامش میدم البته لینک دانلود این بنز رو در پست خصوصی یا در همین جا به من بده ... منبلوپرینت پاترول رو ازکجا گیربیارم؟
بچه ها بیاین Here] [url=http://www.persian-gta.org/showthread.php?tid=51&pid=711[/url]؛ چون اون جا خیلی خلوت هست:
Last edited by Danoosh Pichgahe; 03-07-2008 at 11:19. دليل: هایپر لینک
سلام
میخواستم بدونم مدی هست که وقتی ماشینا تصادف میکنن له بشن ینعی رو سپرشون یه خط نیوفته بلکه له بشه؟
ممنون
این ربط به موتور بازی داره ؛ شاید اینطوری باشه فقط سوالت رو به انگلیسی بنویس تا ببینم چی کار میتونم کنم چون موضوع مهمه من هم اینمد رو احتیاج دارم.
منظورت فینگیلیشه یا اینگلیسی؟
ببخشید 2 تا پست شد؛آقا حمید ببین این همون بنزه هست:
اگه هست؛خب خدارو شکر چون دارم ادیتش میکنم و اگه نیست زود به من بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Danoosh Pichgahe; 03-07-2008 at 11:17. دليل: Engin
فکر کنم برای جستجوش باید ه چیزی تو مایه های باید سرچ کنیreal accident mod
حمید ایول خوب شد پیداش کردی؟(ماشینو میگم)
وگرنه باز مثل ماشینای قبلی میشد.
راستی آقا دانوش ماشینی که ساختی تا به اینجای کار عکسش رو بزار.
البته با وایر فریم. و یک عکس هم بدونMeshSmooth بزار چون من یکی که به کارای تو شک دارم چه برسه به بقیه
این با اون پستی که قبلا دادی سر به سر شدیم.![]()
نه نیست یعنی به نظر من نیست
چون این کار با مود انجام نمیشه و باید ماشین قابلیت این کار رو داشته باشه.
یعنی با تری دی مکس یا زد مودلر یک مشین له شده بسازی و کاری کنی که مثلا به یک جای ماشین که ضربه خورد اونجوری بشه. مثل همون قور شدن ماشین که بعضی از ماشین ها این امکان رو ندارند چون با تری دی مکس این امکان رو براش رست نکردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)