تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 827 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

پس‌ از تيموريان ‌يک‌ ايرانى‌ ديگر به‌ ليگ‌ برتر انگليس‌ پيوست
    وز گذشته‌ سايت‌ خبرى‌ يورونيوز خبرى‌ را منتشر کرد که‌ حداقل‌ براى‌ ما ايرانى‌ها از اهميت‌ بالايى‌ برخوردار است.
    اين‌ سايت‌ نوشت: شارو نراقى‌ که‌ اصليتى‌ ايرانى‌ دارد به‌ تيم‌ ليگ‌ برترى‌ شفيلد يونايتد انگليس‌ پيوست.
    نراقى‌ که‌ سابقه‌ بازى‌ در تيم‌ تورينوى‌ ايتاليا را در کارنامه‌ دارد روز گذشته‌ قراردادش‌ را رسماً‌ با اين‌ تيم‌ مطرح‌ ليگ‌ برترى‌ به‌ ثبت‌ رساند. نراقى‌ پس‌ از آندو تيموريان‌ که‌ چندى‌ پيش‌ به‌ بولتون‌ پيوست‌ دومين‌ ايرانى‌ است‌ که‌ در فصل‌ جارى‌ ليگ‌ برتر توپ‌ مى‌زند.
    گفتنى‌ است؛ شفيلد يونايتد همان‌ تيمى‌ است‌ که‌ ديروز برابر ليورپول‌ به‌ تساوى‌ يک‌ بر يک‌ دست‌ يافت‌ و بازى‌اش‌ به‌ صورت‌ مستقيم‌ از شبکه‌ سوم‌ سيما پخش‌ شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عزيزي: با ملى‌پوش‌ سورى‌ به‌ مشکل‌ خورديم!
    مدير سازمان‌ فوتبال‌ باشگاه‌ ابومسلم‌ اعلام‌ کرد: با توجه‌ به‌ بروز برخى‌ مشکلات‌ تصميم‌ گرفته‌ايم‌ از جذب‌ ملى‌پوش‌ سوريه‌اى‌ صرف‌نظر کنيم.
    خداداد عزيزى‌ گفت: با يحيى‌ راشد ملى‌پوش‌ سوريه‌ درخصوص‌ پيوستن‌ به‌ ابومسلم‌ مشهد صحبت‌هايى‌ انجام‌ داديم‌ اما متأسفانه‌ ديگر به‌ مذاکره‌ با وى‌ ادامه‌ نداديم!
    همچنين‌ سرپرست‌ ابومسلم‌ مشهد نيز درخصوص‌ اردوى‌ تيم‌ در اتريش‌ گفت: طبق‌ برنامه‌ در تدارک‌ برگزارى‌ ديدارهاى‌ دوستانه‌اى‌ با تيم‌هاى‌ اشتورم‌گراتس‌ و آدميراواکر هستيم‌ تا به‌ هماهنگى‌ بالايى‌ دست‌ يابيم.
    هادى‌ مباشرى‌ افزود: ابومسلم‌ امسال‌ هشت‌ بازيکن‌ اصلى‌ خود را از دست‌ داده‌ است‌ و ممکن‌ است‌ در ديدارهاى‌ هفته‌هاى‌ نخست‌ ليگ‌ با مشکلاتى‌ مواجه‌ شود، اما مربيان‌ تمام‌ تلاش‌ خود را براى‌ بهبود شرايط‌ انجام‌ داده‌اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ميرزاپور: به‌ خاطر يک‌ گل‌ «طالب‌لو» را سرزنش‌ نکنيد شايد ديگر به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ نشوم!
    مى‌گويند وقتى‌ وحيد طالب‌لو آن‌ گل‌ ناشيانه‌ را مقابل‌ سوريه‌ دريافت‌ کرد دوباره‌ همه‌ نگاه‌ها معطوف‌ به‌ ابراهيم‌ ميرزاپور شد.
    لابد شنيدى‌ که‌ مرد شماره‌ يک‌ ايران‌ مقابل‌ کره‌جنوبى‌ تو هستي؟
    نمى‌دانم، کسى‌ به‌ من‌ چيزى‌ نگفت. البته‌ من‌ قبلاً‌ هم‌ گفتم‌ طالب‌لو در مجموع‌ خوب‌ بود و نبايد به‌ خاطر يک‌ گل‌ اين‌ حرف‌ها به‌ وجود بيايد و وحيد را سرزنش‌ کنيم. متأسفانه‌ هر گلرى‌ که‌ در چارچوب‌ قرار مى‌گيرد قبل‌ از هر چيز بايد با استرس‌ گل‌ خوردن‌ کنار بيايد، در فوتبال‌ ما معمولاً‌ کاسه‌ کوزه‌ها را سر دروازه‌بان‌ مى‌شکنند.
    حالا براى‌ بازى‌ با کره‌ به‌ اين‌ کشور مى‌روي؟
    هنوز معلوم‌ نيست‌ مرا دعوت‌ مى‌کنند يا نه‌ اما از روز اول‌ آقاى‌ قلعه‌نوعى‌ گفت‌ در اردو باشم.
    و احتمالاً‌ قرار شده‌ يا روى‌ سکوها بنشينى‌ يا در ترکيب‌ ثابت‌ باشي؟
    نه‌ اينطورى‌ نيست‌ زيرا من‌ مصدوم‌ بودم‌ و حتى‌ فکر مى‌کردم‌ من‌ خط‌ مى‌خورم‌ نه‌ مهدى‌ رحمتي.
    مسئولان‌ استقلال‌اهواز گفتند اجازه‌ تو را گرفته‌اند تا به‌ جاى‌ سفر با تيم‌ملى‌ به‌ امارات‌ بروي.
    من‌ چيزى‌ نشنيدم‌ اما اين‌ را مى‌دانم‌ هنوز با استقلال‌اهواز قرارداد نبسته‌ام‌ تا راجع‌ به‌ من‌ تصميم‌ بگيرند. البته‌ بعد از قرارداد تابع‌ باشگاهم‌ هستم.
    حالا چرا قرارداد نمى‌بندي؟
    مشکلى‌ نيست، من‌ شرايطم‌ را گفتم، آنها هم‌ پذيرفتند حالا منتظر آمدن‌ آقاى‌ شفيعى‌زاده‌ از امارات‌ هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

رأى‌ نهايى‌ درخصوص‌ شاکيان‌ پرسپوليس‌ چهارشنبه‌ صادر مى‌شود
    روز گذشته‌ داود فنايي، رضا نيک‌نظر، بهروز رهبرى‌فرد، پرويز کماسى‌ و ناصر ابراهيمى‌ در کميته‌ انضباطى‌ حاضر شدند تا شکايتشان‌ از پرسپوليس‌ مورد بررسى‌ قرار گيرد. البته‌ قرار بود در اين‌ جلسه‌ على‌ انصاريان‌ هم‌ شرکت‌ کند اما به‌ خاطر حضور در اردوى‌ ترکيه‌ غايب‌ بود.
    کميته‌ انضباطى‌ در اين‌ جلسه‌ به‌ طرفين‌ اعلام‌ کرد روز چهارشنبه‌ رأى‌ نهايى‌ صادر خواهد شد و در صورتى‌ که‌ در اين‌ مدت‌ مسئولان‌ پرسپوليس‌ بتوانند شاکيان‌ خود را راضى‌ کنند و آنان‌ نيز از شکوائيه‌ خود صرفه‌نظر کنند رأى‌ کميته‌ انضباطى‌ منتفى‌ خواهد شد، در غير اين‌ صورت‌ يک‌ مشکل‌ جديد به‌ مشکلات‌ پرسپوليس‌ افزوده‌ خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

غيبت‌ بحث‌انگيز نيکبخت‌ در تمرين‌ پرسپوليس!
    اردوى‌ تيم‌ ملى‌ چهارشنبه‌ شب‌ به‌ پايان‌ رسيد و قرار بود بازيکنان‌ ملى‌پوش‌ پرسپوليس‌ پس‌ از دو روز استراحت‌ در تمرين‌ تيمشان‌ حاضر شوند. مهرزاد معدنچى‌ ملى‌پوش‌ پرسپوليس‌ از روز پنجشنبه‌ در تمرينات‌ پرسپوليس‌ حاضر شد اما نيکبخت‌ واحدى‌ هنوز خودش‌ را به‌ کادر فنى‌ پرسپوليس‌ معرفى‌ نکرده‌ است‌ و حتى‌ علت‌ غيبت‌ خود را به‌ کادر فنى‌ تيم‌ هم‌ اعلام‌ نکرده‌ است‌ تا پرسپوليس‌ نگران‌ غيبت‌ ستاره‌ خود شود اما نيکبخت‌ با چند بازيکن‌ پرسپوليس‌ تماس‌ گرفته‌ و به‌ آنها اعلام‌ کرده‌ است‌ که‌ از امروز در تمرينات‌ تيم‌ حاضر خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اخرين‌ خبر شايد قريب‌ قيد سفر به‌ ترکيه‌ را بزند
    طى‌ روزهاى‌ گذشته‌ نوشتيم‌ حسين‌ قريب‌ صبح‌ فردا راهى‌ استانبول‌ مى‌شود تا در اردوى‌ تدارکاتى‌ استقلال‌ شرکت‌ کند اما اين‌ طور که‌ مطلع‌ شديم‌ احتمال‌ انجام‌ اين‌ سفر ضعيف‌ است. جواد قراب‌ سخنگوى‌ هيأت‌ مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ در اين‌ ارتباط‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: استقلال‌ شرايط‌ حساسى‌ را پيش‌ روى‌ خود دارد و به‌ همين‌ خاطر قريب‌ تصميم‌ گرفته‌ در ايران‌ ماندگار شود و به‌ امور معوقه‌ رسيدگى‌ نمايد. بر همين‌ اساس‌ احتمال‌ سفر او به‌ استانبول‌ بسيار اندک‌ است‌ مگر اينکه‌ فردا (يکشنبه) اتفاقات‌ ديگرى‌ رخ‌ بدهد و مديرعامل‌ باشگاه‌ ترجيح‌ بدهد بليت‌ پرواز خود به‌ استانبول‌ را باطل‌ نکند.
    بنابر گفته‌ قراب، خود وى‌ هم‌ احتمالاً‌ مسافر ترکيه‌ نخواهد شد و على‌ اميرى‌ به‌ عنوان‌ معاون‌ باشگاه‌ راه‌ ترکيه‌ را در پيش‌ خواهد گرفت.
    استقلال‌ تا اوايل‌ هفته‌ آينده‌ در ترکيه‌ باقى‌ مى‌ماند و پس‌ از آن‌ به‌ تهران‌ باز مى‌گردد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ادامه ناكامي هاي تيم فوتبال هانوفر المان
    تيم هانوفر كه هاشميان را در اختيار دارد در برابر تيم هرتابرلين 4 بر صفر شكست خورد .
    هامبورگ نيز كه مهدوي كيا را در اختيار دارد در برابر تيم انرژي كوتبوس 2 بر 2 مساوي كرد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم مارسي فرانسه با گلزني فرانك ريبري هافبك ملي پوش خود 3 بر صفر تيم اوسر را شكست داد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتبال يوونتوس كه به سري ب فوتبال ايتاليا سقوط كرده است در جام حذفي اين كشور تيم مازينا را 3 بر صفر شكست داد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال ايران اعلام كرد دور جديد تمرينات تيم ملي از چهارشنبه شروع مي شود و بعد از ان تيم براي مسابقه با تيم كره جنوبي راهي اين كشور مي شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •