سلام دوستان
من پیشنهاد ویژه ی شاتل رو خریداری کردم اما فقط یک شناسه برام ارسال شد هیچ پسوردی ندارم ، البته سه روز گذشته همچنان ارسال نشده و الان های وب دارم هنوز جمع نکردم
چند روز زمان میبره برای اتصال؟
![]()
سلام دوستان
من پیشنهاد ویژه ی شاتل رو خریداری کردم اما فقط یک شناسه برام ارسال شد هیچ پسوردی ندارم ، البته سه روز گذشته همچنان ارسال نشده و الان های وب دارم هنوز جمع نکردم
چند روز زمان میبره برای اتصال؟
![]()
Last edited by amirpcp30; 26-06-2016 at 20:05.
4 5 روز برای من طول کشید ، جمع اوری اسیاتک و راه اندازی ....
دوستان این ایمیل و رمز عبور ورود به آپلودسنتر شاتل لند چگونه می توان بدست آورد ؟یعنی یکبار با شناسه کاربری و شماره اشتراک شاتل ثبت نام کردم ولی نمی دونم با چه ایمیلی ذخیره کردم!!!
dns مخصوص شاتل چیه؟
ممنون
دوستان منم پیشنهاد ویژه (جشنواره) گرفتم.
فقط الان باید زنگ بزنم به سرویس دهنده ای که قبلا داشتم تا خط رو جمع آوری کنن یا خودشون انجام میدن؟.
زنگ بزنید و بگید که تخلیه کنن! برای اینکه خطتون سریع تر تخلیه بشه و اذیت نکنن ، بعد از اینکه در خواست تخلیه خط رو دادین ، برید سایت 195 و یه شکایت با موضوع عدم جمع آوری سرویس ثبت کنید و در متنش بنویسید که بهتون گفتن که 1 تا 2 هفته طول میکشه ، در حالی که طبق قانون باید 72 ساعته تخلیه بشه و از این دست حرفا ؛ با این کار ، درخواستتونو سریع پیگیری میکنن و کار تخلیه رو سریع انجام میدن . در غیر این صورت 1 هفته طول میدن و معطلتون میکنن!
ویرایش الان درستش کردن![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 27-06-2016 at 22:33.
مرسی از توضیحاتتون عزیز.
فقط یه مشکل، امروز صبح از طرف شاتل باهام تماس گرفتن که گفتن چندروز طول میکشه و ...
بعد ازش پرسیدم که با این سرویس میتونم از شاتلند استفاده کنم که گفت نه، چون از جشنواره سرویس گرفتم نمیتونم از شاتلند استفاده کنم :|
دوستان لطفا کمکم کنید، اگه این قضیه درسته که بگم خط رو جمع آوری نکنن ...
من فقط برای همین شاتلند اومدم شاتل وگرنه ISP قبلی هیچ مشکلی نداشت و سرویسم روی ۲۴مگ بسته شده بود و پینگم هم برای خارج همیشه زیر ۱۳۰ بود:|
توضیحات مدیرعامل شرکت شاتل در خصوص کاهش قیمت اینترنت: نه مصوبهای دریافت کردهایم و نه جزییات آن را میدانیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
کسی نیست جواب سوال مارو بده دوستان؟.
با سرویس جشنواره میشه از شاتلند استفاده کرد؟.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)