رم خودمو انداختم تو رم ریدر ،ولی بازم هیچی توش نبود درحالیکه 900mb پره!
مشکل از رم ،نه؟
رم خودمو انداختم تو رم ریدر ،ولی بازم هیچی توش نبود درحالیکه 900mb پره!
مشکل از رم ،نه؟
با سلام: در گوشی ویواز بک آپ (پشتیبان) که میگیریم کجا سیو میشه.
یک ویروس جدید تمام درایو کارت حافظه گوشی ام و خود حفظه گوشی c510 را پنهان کرده است و وقتی آنرا باز میکنم خالی است راهنمایی لطفاً ؟
این کار را هم انجام دادم ولی نشد :
Open registry editor (regedit).
Start -->RUN -->regedit
Search for showall
you should reach this entry (look at the bottom left corner)
\HKEY_LOCAL\MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\folder\Hiddeb\SHOWAL L
Double Click CheckedValue and enter 1 in the text box.
سلام
آیا کسی هست که گوشی سونی اریکسون yendo یا zylo داشته باشه و نظری بده. در کل به نظرتون گوشی خوبی هست یا نه ؟ ممنون میشم نقطه ضعف و مشکلاتی که داره بگید و یا گوشی جایگزین این دو![]()
بچه ها من با xperia neo خوردم به یه مشکل که اگه کمک کنید ممنون میشم
مشکل اینه که عکس که میگیرم مثلا 20 تا عکس گرفتم و بعد منتقلشون میکنم تو کامپیوتر - وعکسهایی رو که تو حافظه گوشی هست پاک میکنم . حالا و قتی دو باره با گوشی عکس میگیرم دوباره عکسهارو از شماره 1 شروع میکنه - منظورم اینه که نمیره ادامه عکسهایی که قبلا گرفتم مثلا شماره بزنه 21 و وقتی که میخوام عکسهارو به کامپیوتر منتقل کنم کامپیوتر ایراد میگره که مثلا عکس شماره 1 موجود هست در حالی که این عکسه اون عکس قبلیه نیست منظورم رو که میفهمید
گوشی قبلیم که k550 بود اینطوری نبود و با اینکه عکسهارو از تو حافظه پاک میکردم ولی عکسهای جدید رو در ادامه اونا شماره بندی میکرد که من باهاش 7856 تا عکس گرفتم
اگه کسی میدونه این مشکل چطوری حل میشه لطفا کمک کنه
سلام من 3 روزه یه xperia x10 گرفتم 3 تا سوال داشتم؟ سیستم عاملش 2.1 هست چطور میتونم به 2.3 ارتقائ بدم؟ آموزش کاملی براش هست؟ دوم اینکه چطور میونم گوشی رو به حالت flash mode ببرم؟ یه سوال دیگه اینکه منظور از رام چیه؟ ممنون
دوستان عزیز من یه K750 دارم که وارد دوربین که میشی دکمه دوربین برای عکس انداختن کارنمی کنه میتونه مشکل از کجا باشه راستی من خودم دکمه دوربین رو امتحان کردم سالمه خود دوربین رو هم تعویض کردم فلش هم زدم اما مشکل برطرف نشد لطفا راهنماییم کنید
سلام/ k970 دارم.
من چطوری میتونم اینترنت کامپیوتر رو انتقال بدم داخل موبایل یعنی بین کامپیوتر و موبایل اینترنت رو share کنم؟
باسپاس.....
این کاری که گفتی بر عکسش رو می شه انجام داد یعنی با موبایلت به عنوان یک مودم کامپیوتر برای استفاده از اینتر نت استفاده کنی برای این کار نیاز به بلوتوث بند انگشتی داری یا بک سیم ارتباط usp موبایلی
کسی نیست مرا یاری کند؟ من الان بشدت به برنامه پی دی اف نیاز دارم(گوشیم ویواز است)؟اون سایت کذای هم که کدهای سر و کی نمیده ،لطفا اگر کسی سایتی رو میشناسه خبر بده که من اون برنامه را ساین کنم. مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)