تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 752 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان دیروز به فروشگاه سنهایزر پاساژ موبایل ایران سر زدم به نظرم میرسه که هدفونهاش تقلبی نیست. قیمت مدلهاش رو هم برداشتم تو تاپیک قیمت مدلهای هدفونی که نوت برداری کردم رو به ا شتراک میزارم.

نمایشگاه JVC هم مدلهای زیادی داشت قیمتهای اونها رو هم تو تاپیک قیمت قرار میدم. ولی چند مدل هم میشه تو پایتخت دید که نمایشگاه بازار موبایل موجود نداشت.

زیر پل حافظ هم یه فروشگاه دیدم که ته فروشگاه یه استند داشت و روش هر هدفونی وجود داره برای تست بود مثل:
    AKG 518 LE
    AKG 77
    Sony XB500
    Sony Xb700
    همه مدلهای Beats Monster
    بعضی از مدلهای Skull candy
    Sennheiser IE8 و جند مدل دیگه این برند
    مدلهایی از JVC و Pioneer ...
    Audio-Technica ATH M50 و مدل 500 و 700 و.....
    همه رو با حوصله تست کردم حس خیلی بدی دارم اگه خواستید بگم کجاست برید ببینید و هدفونهاش رو تست کنید به من میگفت نمیهخواد اون Beats pro رو تست کنی حرفه ایی هست به دردت نمیخوره .

فقط اون AKG 518 LE رو تو دستتون بگیرید خداوکیلی اینها از خودشون خجالت نمیکشند این چیزها رو به مردم با این قیمت ها قالب میکنند میگم اصلش رو موجود نداری تو چشم ذلذل نگا میکنه و راحت دروغ میگه.

همین الان اگه یه مبلغ زیادی هم داشته باشم و ندونم باهاش چی کار کنم مطمئنن هدفون نمیخرم برید تست کنید و ببینید تا منظورم رو متوجه میشید یه حس غریبی بهتون دست میده نمیدونم گوش من مشکل داشت یا همه هدفونهای طرف به خودم شک کردم قدر هدفونهای بدرد نخورتون رو مثل EP630 و این ها رو بدودنید الکی بدون تحقیق تحت هیچ شرایطی پولتون رو دور نریزید !

از اصل بودن جنس مورد نظرتون اطمینان حاصل کنید.
    یعنی دقیقا همون حسیو داشتی که منم تو همون فروشگاه پیدا کردم!
    اولین بارم دقیقا عین خودت وقتی رفتم جمهوری(3هفته پیش) همون فروشگاه که گفتی(2طبقه وقتی وارد میشدی سمت راست یه استند گذاشته بود) یه نگاه به فروشگاه انداختم دیدم پر از محصولات حرفه ایه صوتیه! از بیرون فروشگاه که طبقه ی دوم رو میدیدی پر از محصولات مانستر بیت بود! قبل از ورود و قبل از تست مدل استودیو و سولو اچ دی پیش خودم یه لحظه فکر کردم که تو این فروشگاه به این بزرگی حتما مانستر بیت اورجینال آوردن! یه لحظه خوشحال شدم و وارد فروشگاه شدم و به سمت استند هدفونا رفتم و پلیرمو از کیفم درآوردم(نانو نسل 6) و اول استودیو رو تست کردم که بلافاصله فهمیدم که خرابه(خود کسی که مسئولش بود و اتفاقا به نظر میومد سیکل هم نداره چه برسه به دیپلم و کاملا شوت بود بم گفت این خرابه!!!) فکر کنید؟ بیخیال استودیو شدم ولی همون لحظه شک کردم! بعد مدل سولو اچ دی رو آورد و شروع کردم به تست و وقتی ولوم رو زیاد کردم هدفون میخواست تو گوشم بترکه! خلاصه کنم فیک فیک بود! از کابلشم قابل تشخیص بود! باهات موافقم واقعا همچین فروشگاه بزرگی نمیدونه خجالت یعنی چی! احتمالا همین فروشگاه تامین کننده ی بیشتر فروشگاه هایی که تو تهران به تازگی مانستر بیت آوردن اونم فیک! حس بدت کاملا برام تداعی شد تا اینکه امروز صبح بعد از کلاسم یه سر رفتم پایتخت! تو طبقه ی زیر همکف یه فروشگاه هست که ویترینش فقط لوازم جانبیو کابل و تبدیل و اینجور چیزاست! اتفاقا چندتا مانستر بیت و بوسه و سنهایزرم بود بی اختیار رفتم تو فروشگاهش و دیدم چند نفر دارن هدفوناشو تست میکنن! منم که پایه دوباره پلیرم رو درآوردم . گفتم مدل سولو اچ دی رو باز داری یه تست بزنم؟ اونم سری گفت آره و آورد خلاصه چشمتون روز بد نبینه تا آورد و دیدم قیافشو دیدم از هموناست که اون روز تو جمهوری دیدم و اصلا نمیشد بلند کرد صداشو از بس داغون بود! خودش استودیو رو آورد گفت اینو تست بزن قیمتشم درست میکنم نگران نباش! یه تست زدم و دیدم رسما تو ولوم بالا داره خرخر میکنه! گفتم بابا این که به هدفون 30 تومنیه من نمیشه! اون مقابل این شاخه! گفت یکی دیگه برات میارم! قیمتم تا 240 راضی شده یود! 240 هزار تومن برای استودیو!!!!!!!! تو سایتش زده 299 دلار بعد این آقا میداد 240 تومن! حالم بد شد! برام سنهایزر آورد! من تا امروز فکر میکردم تو بازار ایران فقط مانستر بیته که فیکش از هر 10 تا 9تاست! تازه اگه اون یکی هم اصل باشه! سنهایزر آورد از مانستر بیت بدتر! بوسه!!!! از جفتشون بدتر! مدل ie8 سنهایزر تو سایت چاره چهارصد و خورده ای بود این آقا میداد 80 تومن! فیکش بود! خواستم بزنم فروشندرو ولی بیخیال شدم! تا اینکه دیدم اون ور طبقه زیر همکف یه استند گذاشتند واسه مانستر بیت و با اعتماد به نفس کامل پوستر داکتر دری هم زیرش و دقیقا مدل فیک استودیو،سولو و سولو اچ دی رو واسه تست گذاشتند! لابد ملت بی خبر از همه جا هم پیش خودشون میگن این فروشگاهی که آیپاد و آیفون و مک بوک میفروشه حتما این مانستر بیت هاشم خوبه دیگه(بس که تو کلیپاو از بازیگرا و فوتبالیستای معروف دیدن! یکیشم خودم!) ولی نمیدوننن خبری از اورجینالاش نیست! اگه صدای هدفون مدل استودیو دوستم رو نشنیده بودم(براش از کانادا آوردن) اینقدر سر این قضیه ی مانستر بیت حرص نمی خوردم! بسته بندی خوب اما جنس بدنه و فیش و سیم بی کیفیت قابل تشخیص! پر شده تو بازار ایران! من فکر میکنم واقعا پول دادن برا این مدلای فیک و به این فروشنده های از خدا بیخبر و نامرد فقط حروم کردن پول باشه و بس! ببخشید که اینقدر طولانی شد دلم خیلی پر بود!

2. 6 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا

اساتيد نظرتون در مورد هدفون akg 450 چيه؟

لطفاپژست قبلي من رو هم پاسخ بدين

با تشكر

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا اینie 8 که چاره گذاشته 420 تومن اصله ؟ 12 ماه هم ظاهرا گارانتی داره ! رفتم تو نخش بد جور . به نظرتون اصله ؟ بگیرم ؟

آخرش من سر این ie8 سکته می کنم .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نام خدا
    اقا رضا گل لطفا ما رو هم راهنمايي كنيد
    من يه هدفون ميخواستم با بيس و كيفيت صداي عالي و اينكه قابل استفاده به مدت طولاني باشه(يعني چند ساعت در گوشت باشه بدون اينكه احساس خستگي كني).بودجه هم تا 150 تومن هستش.با توجه به بودجه به اين مدل رسيدم

Klipsch image S4
    اين هدفون رو سايت cnet بعد از هفون رويايي كه فكر كنم شما هم دارين قرار داده بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بيشتر هدفون رو براي استفاده در دستگاه پرتابل و كمي هم براي بازي كامپيوتر لازم داشتم.ديدم شما هدفون Shure Se215
    هم به يكي از دوستاد پيشنهاد داده بودين.ميخواستم نظر شما رو بدونم بين اين دو مدل كدوم بهتره؟واينكه ايا در ايران گير ميان؟و اگر گير بيان ايا جاي مطمئني براي تهيه اونه هست؟
    راستي نظر شما در مورد هدفون هاي بيتس چطوره؟(خيلي تبليغ در اطرافشون زياده.البته فكر كنم مدل ها خوبي هم داره)
    دوست عزیز فقط میتونم نظر شخصی بگم اون حدی نیستم که کسی رو راهنمایی کنم (:

نمیشه به دسته بندی هیچ سایتی اعتماد کرد نه به این دلیل که ممکنه صحیح نباشه بلکه به این خاطر که هر هدفونی خصوصیاتی داره که خاص خود اون هدفون هست و ممکنه حتی توی دو مدل نزدیک به هم و ساخت یک برند خیلی تفاوت داشته باشه چه برسه به برندهای مختلف و اینکه 535 هدفون رویایی نیست از این مدل بهتر هم هست که (:

s4 هدفون بسیار بسیار خوبی هست اما مشکل اصلی که داره اینه که تقلبی همین مدل خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو بکنید ساخته شده هر چند که میشه از نزدیک متوجه تفاوت عمده بین اصلی و بدلی شد
    به هر حال هدفونهای تو گوشی هیچکدام برای استفاده طولانی مدت (یکسره) مناسب نیستند و حتی اگر بودند شما نباید استفاده کنید چون بسیار دردسر ساز خواهند شد که اغلب آسیب های جدی استفاده یکسره از این استایل هدفون در دراز مدت بد جوری خودشو نشون میده که . . .

در آخر بین دو هدفون 215 و S4 میشه گفت که اگه:
    1. بیس قوی
    2. مید خوب
    3. های خیلی خوب
    4. کیفیت ساخت نسبتآ پایین
    5. احتمال تقلبی بودن زیاد
    مورد نیاز سبکهای موسیقی هست که شما گوش میکنید ، S4 و اگه:
    1. بیس خوب و با کمی جزییات
    2. مید خیلی خوب
    3. های خوب
    4. کیفیت ساخت بسیار بالا
    5. احتمال اصل بودن
    نیازتون هست حتمآ 215 اولویت داره و اضافه کنم که Soundstage مدل S4 کمی بهتر از 215 هست هر چند که Shure تقریبآ توی تمام هدفونهاش این مورد رو به عنوان یک خصوصیت داره

نظر خاصی درباره بیتس ندارم اما هرچی دوست دارید بخرید غیر بیست چه اصل چه بدل ولی اگه تست کردید و از صداش لذت بردید شک نکنید که بهترین هدفون دنیا نصیب شما شده تا از لحظه لحظه زندگی تون لذت ببرید همین

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

سلام دوستان
    من headphone Philips SHE9800 دارم میخام یکی بهتر بگیرم که از لحاظ کیفیتی و volume از این سرتر باشه تا زیر 65 تومن.

یه مشکل دیگه هم که با SHE9800 دارم اینه که خیلی صدا بیرون میره . یه جا ساکت باشه و آهنگ رو headphone پخش شه و یکی کنارم باشه کاملا آهنگ رو مبفهمه با جزئیات !

ممنون
    به جای اون می تونید یکی از این مدلها رو انتخاب کنید که از هر لحاظ برتر از هدفون شما هستند:
    1. AKG K77 که کمی نشتی صدا داره!
    2. AKG K99 که نشتی صداش خیلی کمتره هر چند مدل بسته هست ولی تقریبآ تمام فول سایزها توی ولوم بالا این مشکل رو دارند و امیدوارم انتظار نداشته باشید که Cup کوچیک اونها بتونه صدای یک درایور 5 سانتی متری و بسیار پرقدرت رو خفه کنه (:
    3. Audio Technica M30 که احتمال زیاد با بودجه شما تفاوت نسبتآ زیادی داره ولی با ارزش هست اون هم از هر لحاظ نسبت به موجودی بازار ما

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

به نام خدا

اساتيد نظرتون در مورد هدفون akg 450 چيه؟

لطفاپژست قبلي من رو هم پاسخ بدين

با تشكر
    به شخصه تست نکردم ولی به دنبال یک مدل مناسب تر باشید بهتره چون ظاهرآ کاربرهایی که داشتند از استفاده اون چندان راضی به نظر نمی رسند.

شما هم موفق باشید.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا اینie 8 که چاره گذاشته 420 تومن اصله ؟ 12 ماه هم ظاهرا گارانتی داره ! رفتم تو نخش بد جور . به نظرتون اصله ؟ بگیرم ؟

آخرش من سر این ie8 سکته می کنم .
    گارانتی برای هدفون به هیچ عنوان مورد استفاده معنی داری برای ما نداره چون اینکه فقط در حد تعمیر قطعی کابل و فیش به شما گارانتی میدن نه بیشتر مثلآ پد و سری و بدنه و لوازم جانبی به هیچ عنوان شامل گارانتی نمیشه و اینکه درایور هدفون حتی توسط خود برند سازنده هم شامل گارانتی نمیشه چون تنها راه برطرف کردن اشکالات درایور فقط تعویض هست که این یعنی هزینه کردن یک هدفون آکبند توسط گارانتی کننده که آیا شما حاضرید همچین هزینه ای رو توی تصور خودتون برای یک گارانتی کننده اون هم ایرانی که اغلب هیچ اطلاع فنی و تخصصی درباره هدفون نداره ، در نظر بیارید حالا توی ولقعیت که جای خود

پیشنهاد میکنم حتمآ با دقت نمونه های تقلبی رو توی نت سرچ کنید و اگه از شانس بد شما نمونه های کپی داشته باشند کار خاصی از دست شما برای تفکیک اصل و بدل بر نمیاد و متاسفانه High Copy این هدفون به سختی قابل تشخیص هست مگر اینکه شما یا متخصص ساخت و تولید باشید یا اینکه کسی که این تجربه رو داشته باشه براتون این تشخیص رو بده که اصل هست یا خیر اون هم به این شرط هست که هم اصل و هم بدل رو با هم مقایسه کنه که خیلی خنده دار میشه نه (:
    نمی دونم چرا این متخصصان نابقه چینی وقط خودشون رو برای خلق چیزهای مفید نمی کنند و تمام وقت و انرژی بسیار با ارزش و تکنولوژی بسیار حرفه ای ابزارهای ساخت و تولید خودشون رو صرف این قبیل کارهای احمقانه میکنند که فرضآ هدفون 400$ بعد از مراحل بسیار پیچیده High Copy تبدیل میشه به بدل 40$ که این یعنی فقط هزینه پلاستیک بکاررفته برای قالب گیری نه بیشتر اما وقتی همین 40$ به دست ما می رسه به قدرت پروردگار توی مسیر از چین تا ایران تبدیل میشه به اصلی 400$ که خودمون هم می مونیم توش

در آخر اگه تجربه ای و اعتمادی در اصل بودن هدفونهای سری IE سنهایزر ندارید سمت این هدفونها نرید تا از خریدتون پشیمون نشید.

شما هم موفق باشید.

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون رضا جون میدونی موضوع اینه که تو iem های high end به جز ie8 چیزی تو ایران نیست ! وگرنه اگه چیز دیگه ای بود خو.دم می گرفتم .

حالا موندم به خدا ... . البته چاره خیلی معتبره اما ie8 هم خیلی اسمش بد در رفته . بخوامن از اونور هم بیارم که 2 ماه طول می کشه ! کلافه شدمخ به خدا ! یه iem درست حسابی حدود 400 نمیشه داخل گیر آورد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا
    اقا رضا عزيز خيلي ممنون از راهنمايي خيلي خوبتان(نظر عاليتان)
    ما كه اون ور اب كسي رو نداريم متاسفانه.راستش اگه بخوام هم بايد سفارش بدم از همين سايت ها(يا عزيزاني كه در انجمن ها هستن) برام بخرنش.فكر كنم محصولات آمازون اصل باشن درسته؟
    خب همانطوري كه گفتم هم مي خوام هدفون بيس خوبي داشته باشه،كيفيت صداي عالي داشته باشه و هم بشه طولاني مدت ازش استفاده كردوعامل محدود كننده هم در اينجا بودجه هست كه ديگه اگه خودمو بكش يشه 200 تومن(اگه اون هدفون رو گفتم رويايي به خاطر همين بود).البته راستش اينه كه پولش هست ولي من نميتونم براي هدفون بيشتر خرج كنم.چونكه يه موسيقي گوش كن حرفه اي نيستم و...

اصلا اقا رضا شما پيشنهادتون چيه؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون رضا جون میدونی موضوع اینه که تو iem های high end به جز ie8 چیزی تو ایران نیست ! وگرنه اگه چیز دیگه ای بود خو.دم می گرفتم .

حالا موندم به خدا ... . البته چاره خیلی معتبره اما ie8 هم خیلی اسمش بد در رفته . بخوامن از اونور هم بیارم که 2 ماه طول می کشه ! کلافه شدمخ به خدا ! یه iem درست حسابی حدود 400 نمیشه داخل گیر آورد ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش می کنم

خوب چرا دوست دارید این ریسک رو قبول کنید در حالیکه همین الان بازار ما بهترین های دنیا رو داره و اونهم مطمئنن اصل و نیازی به این گجت بازی و . . . نیست که مجبور بشیم با قیافه ای معصومانه از فروشنده اغلب ناوارد خواهش کنیم که به ما قول بده که چیزی که ازش می خریم اصل باشه (:

چرا هدفونهای دیگه رو نگاه نمی کنید این مدل فقط زمانی خرید خوبی به حساب میاد که شما یا مطمئن باشید که اصله یا از جای مطمئن خرید کنید و خدا خدا کنید که فردا پس فردا که با اصلش مقایسه کیفی انجام دادید نا خودآگاه سرتون گیج نره که ای وای بر من این که High Copy بود این همه مدت فکر میکردم 400 تومن پول بی زبون حرومش کردم
    تمام دلسوزیم از همین مورد هست نه نگران اینکه شما فیک خرید کنی چه آگاهانه چه نا آگاهنه دوست من

به هر حال اگه دوست دارید صدای حرفه ای رو به صورت حرفه ای دنبال کنید پیشنهاد دوستانه من کم تجربه اینه که نیم نگاهی به همون چند مدل حرفه ای دیگه که موجود هم هستند و با یک تماس کمتر از 24 ساعت در خونه شما حاضر میشن بکنید و این استفاده لذت بخشه نه اون که همیشه با یک سوال بی جواب به صدای هدفونتون گوش کنید که آخرش این هدفون اصله یا نه؟

فقط از همه بابت تایپ بی دقت و آماتوری تمام پست هام معذرت می خام ولی برای توجیه:
    1. هم وقتم کمه
    2. توی تایپ کردن آماتورم
    3. بی دقتی می کنم

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 03-11-2011 at 14:39.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون رضا جون بابت توصییت اما خداییش من خبر نداشتم که iem حرفه ای داخل هم داریم ! (داریم ؟!) اگر اطلاعات بیشتر در مورد مکان و اطلاعات تماس و ... داری ممنون می شم بدونم .

ممنون .

16. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •