یعنی دقیقا همون حسیو داشتی که منم تو همون فروشگاه پیدا کردم!
اولین بارم دقیقا عین خودت وقتی رفتم جمهوری(3هفته پیش) همون فروشگاه که گفتی(2طبقه وقتی وارد میشدی سمت راست یه استند گذاشته بود) یه نگاه به فروشگاه انداختم دیدم پر از محصولات حرفه ایه صوتیه! از بیرون فروشگاه که طبقه ی دوم رو میدیدی پر از محصولات مانستر بیت بود! قبل از ورود و قبل از تست مدل استودیو و سولو اچ دی پیش خودم یه لحظه فکر کردم که تو این فروشگاه به این بزرگی حتما مانستر بیت اورجینال آوردن! یه لحظه خوشحال شدم و وارد فروشگاه شدم و به سمت استند هدفونا رفتم و پلیرمو از کیفم درآوردم(نانو نسل 6) و اول استودیو رو تست کردم که بلافاصله فهمیدم که خرابه(خود کسی که مسئولش بود و اتفاقا به نظر میومد سیکل هم نداره چه برسه به دیپلم و کاملا شوت بود بم گفت این خرابه!!!) فکر کنید؟ بیخیال استودیو شدم ولی همون لحظه شک کردم! بعد مدل سولو اچ دی رو آورد و شروع کردم به تست و وقتی ولوم رو زیاد کردم هدفون میخواست تو گوشم بترکه! خلاصه کنم فیک فیک بود! از کابلشم قابل تشخیص بود! باهات موافقم واقعا همچین فروشگاه بزرگی نمیدونه خجالت یعنی چی! احتمالا همین فروشگاه تامین کننده ی بیشتر فروشگاه هایی که تو تهران به تازگی مانستر بیت آوردن اونم فیک! حس بدت کاملا برام تداعی شد تا اینکه امروز صبح بعد از کلاسم یه سر رفتم پایتخت! تو طبقه ی زیر همکف یه فروشگاه هست که ویترینش فقط لوازم جانبیو کابل و تبدیل و اینجور چیزاست! اتفاقا چندتا مانستر بیت و بوسه و سنهایزرم بود بی اختیار رفتم تو فروشگاهش و دیدم چند نفر دارن هدفوناشو تست میکنن! منم که پایه دوباره پلیرم رو درآوردم . گفتم مدل سولو اچ دی رو باز داری یه تست بزنم؟ اونم سری گفت آره و آورد خلاصه چشمتون روز بد نبینه تا آورد و دیدم قیافشو دیدم از هموناست که اون روز تو جمهوری دیدم و اصلا نمیشد بلند کرد صداشو از بس داغون بود! خودش استودیو رو آورد گفت اینو تست بزن قیمتشم درست میکنم نگران نباش! یه تست زدم و دیدم رسما تو ولوم بالا داره خرخر میکنه! گفتم بابا این که به هدفون 30 تومنیه من نمیشه! اون مقابل این شاخه! گفت یکی دیگه برات میارم! قیمتم تا 240 راضی شده یود! 240 هزار تومن برای استودیو!!!!!!!! تو سایتش زده 299 دلار بعد این آقا میداد 240 تومن! حالم بد شد! برام سنهایزر آورد! من تا امروز فکر میکردم تو بازار ایران فقط مانستر بیته که فیکش از هر 10 تا 9تاست! تازه اگه اون یکی هم اصل باشه! سنهایزر آورد از مانستر بیت بدتر! بوسه!!!! از جفتشون بدتر! مدل ie8 سنهایزر تو سایت چاره چهارصد و خورده ای بود این آقا میداد 80 تومن!فیکش بود! خواستم بزنم فروشندرو ولی بیخیال شدم! تا اینکه دیدم اون ور طبقه زیر همکف یه استند گذاشتند واسه مانستر بیت و با اعتماد به نفس کامل پوستر داکتر دری هم زیرش و دقیقا مدل فیک استودیو،سولو و سولو اچ دی رو واسه تست گذاشتند!
لابد ملت بی خبر از همه جا هم پیش خودشون میگن این فروشگاهی که آیپاد و آیفون و مک بوک میفروشه حتما این مانستر بیت هاشم خوبه دیگه(بس که تو کلیپاو از بازیگرا و فوتبالیستای معروف دیدن! یکیشم خودم!) ولی نمیدوننن خبری از اورجینالاش نیست! اگه صدای هدفون مدل استودیو دوستم رو نشنیده بودم(براش از کانادا آوردن) اینقدر سر این قضیه ی مانستر بیت حرص نمی خوردم! بسته بندی خوب اما جنس بدنه و فیش و سیم بی کیفیت قابل تشخیص! پر شده تو بازار ایران! من فکر میکنم واقعا پول دادن برا این مدلای فیک و به این فروشنده های از خدا بیخبر و نامرد فقط حروم کردن پول باشه و بس! ببخشید که اینقدر طولانی شد دلم خیلی پر بود!