تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 626 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من هنوز نفهمیدم درایورای این لپ تاپ واسه ویندوز 32بیتی گیر میاد یا نه!!!؟
    الان میخاستم ویندوز 8.1 دانلود کنم! نمی دونم کدومشو دانلود کنم!
    خواهشاً کمک کنید!!

ویرایش: حل شد!!!

کلا نگیر الان 8.1 رو....

ارزش نداره،صب کن یه چند روز دیگه مایکروسافت رسما 8.1 رو معرفی میکنه،بعد بگیر بنصب...

این درزشده ها بدرد نمیخورن...

2. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

از کاور کیبوردایی که حروف فارسی روشه واسش گیر میاد!؟ کلن از حروف عربی خوشم نمیاد!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل
    یه سری از دوستان میگن موقع بازی باید با یخ خنکش کنی یه سری میگن نمیرو میشه بپزی روش
    خیلی از دوستان با driver ها مشکل دارن و بعضی با کلیدهای کیبورد مثل unstable بودن یا حتی شاکی بودن از کلیدهای F
    و اینکه صفحه نمایش خوبی تو آفتاب نداره که البته تو این رده همه لپ تاپ ها این مشکل دارن اما Z500 با حداکثر روشنایی 210 شمع حدود 100 شمع پایین تر از اون یکی هاست
    و تو این عکس هم مشخصه که connectivity و display نمره خوبی نگرفتن

مدل asus k56cb-d با 2mg کش و 0.1 Ghz cpu و 2 gb رم کمتر
    اما با سیستم
    i-cool برای خنکی و حداکثر روشنایی 318 شمع میتونه همون کارایی Z500 داشته باشه
    میدونم cpu 3537U از لحاظ core , threadsضعیفتر از 3612Qm ، ولی بازم همه بازیها و برنامه های قابل اجرا که تو هر دو امکان پذیره ، یکسانه
    حالا سوالم اینه که ، کسی هست که عیب های Z500 شاکیش کرده باشه که اگه زمان برگرده عقب asus انتخاب کنه؟
    اگه انتخاب میکنید یا نمیکنید ، دلیلش چیه؟
    پیشاپیش ممنون از جواب کاملتون

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

از کاور کیبوردایی که حروف فارسی روشه واسش گیر میاد!؟ کلن از حروف عربی خوشم نمیاد!!
    فک میکنم پیدا کنی...رنگای مختلفم داره...

6. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه elisa70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من پیگیری میکنم برات...

خودم میخواستم از سی دی درایور خودم شروع کنم نصبو که ببینم مشکل کجاست ولی از شانس بدم سی دی درایورام گم شده...

دعا کنید پیداش کنم وگرنه خودم بیچارم...مطمئنی نصب نیست؟

برا احتیاط اول یه بار دیگه درایورای صدا مثل Realtek رو نصب کن،و بعدم اینکه درایور گرافیکتو نصب داری؟چه ورژنی؟آخه اون 314 که تو سی دیه نصب نمیشه...باید ورژن آخر رو بگیری...

اونم تو نصبش Express رو بزنی تا اونم یه درایور صدای انویدیا داره که نصب بشه...

اینارم چک کن بهم خبر بده...
    خدا خیرتون بده...ممنووووووووونم
    وای...ای کاش درایورتون رو پیدا کنید ...خدای من...خیلی ناراحت شدم...دعا میکنم پیداش کنید
    الان تو درایو سی و کل سیستم اسم نرم افزار دالبی...رو سرچ کردم نبود...مطمئنا نصب نیست
    چشم درایور صدا رو دوباره نصب میکنم...منتها این درایور گرافیک که باید از نت دانلود کنم رو ممکنه برام لینک بذارید؟(نابلدم میزنم داغون میکنم سیستمو!!) دستتون درد نکنه
    واقعا از اینکه کمکم میکنید ممنووووووونم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل
    یه سری از دوستان میگن موقع بازی باید با یخ خنکش کنی یه سری میگن نمیرو میشه بپزی روش
    خیلی از دوستان با driver ها مشکل دارن و بعضی با کلیدهای کیبورد مثل unstable بودن یا حتی شاکی بودن از کلیدهای F
    و اینکه صفحه نمایش خوبی تو آفتاب نداره که البته تو این رده همه لپ تاپ ها این مشکل دارن اما Z500 با حداکثر روشنایی 210 شمع حدود 100 شمع پایین تر از اون یکی هاست

اما با سیستم
    میدونم cpu 3537U از لحاظ core , threadsضعیفتر از 3612Qm ، ولی بازم همه بازیها و برنامه های قابل اجرا که تو هر دو امکان پذیره ، یکسانه
    حالا سوالم اینه که ، کسی هست که عیب های Z500 شاکیش کرده باشه که اگه زمان برگرده عقب asus انتخاب کنه؟

شما اصلا به فکر خرید k56 نباشید...

منم همین قصد رو داشتم ولی همه گفتن نه...

اون سی پی یوشم به همه گفتم،چون سری U هست از لحاظ بازده قدرتی 1دهم قدرت سی پی یوی زد500 رو داره...پس تو بازی به مشکل بر میخورین...

فقط مصرفش کمه...همین...قدرت مهمه یا مصرف؟

در مورد داغ شدنم همچین چیزی نیست که بخوای با یخ خنکش کنی با روش نیمرو بپزی...

اصلا داغ شدنش اذیت کننده نیست و با یه کول پد حل میشه...

از لحاظ ظاهرم زد500 خیلی ماهه،باریک بودنش و کلا ظاهرش خیلی شیک تر از ایسوسه...

الانم تو رده بندی لپ تاپ ها لنوو بعد از اپل دومین مارک جهانه،ایسوس سومه...

خلاصه من اگر بر میگشتم به قبل بازم Z500 میخریدم...

9. 4 کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل

اما با سیستم

سلام.من به شخصه از خریدم خیلی راضی هستم و تا حالا تمام نیازامو را برطرف کرده.واگه به عقب برگردم حتما یه مدل دیگه را انتخاب میکنم نه اینکه ازش راضی نباشم نه (چون من خیلی تنوع طلب هستم ).اما در مورد درایور من هیچ مشکلی نداشتم فقط تنها مورد درایور کارت گرافیک بود که اونم با آپدیتش مشکل بر طرف شد.در مورد صفحه نمایش هم بعد از مدتی بهش عادت میکنی.اما اگه واست کیفیت صفحه نمایش خیلی خیلی مهمه زد 500 و مابقی هم رده هاش که صفحه نمایششون فول اچ دی نیست را از گزینه های خریدت خط بزن .من تعجب میکنم بعضیا میگن این لپ تاپ موقع بازی های سنگین خیلی گرم میکنه چیزی که واسه بقیه لپ تاپ ها هم مصداق داره اما یه جوری میگن که اینکار فقط این لپ تاپ گرم میشه!!شاید چون این لپ تاپ نسبت به هم رده هاش باریک تره گرماش محسوس تر باشه اما آزار دهنده نیست و قابل تحمل می باشد.
    Last edited by dvd2010; 11-10-2013 at 13:34.

11. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدا خیرتون بده...ممنووووووووونم
    وای...ای کاش درایورتون رو پیدا کنید ...خدای من...خیلی ناراحت شدم...دعا میکنم پیداش کنید
    الان تو درایو سی و کل سیستم اسم نرم افزار دالبی...رو سرچ کردم نبود...مطمئنا نصب نیست
    چشم درایور صدا رو دوباره نصب میکنم...منتها این درایور گرافیک که باید از نت دانلود کنم رو ممکنه برام لینک بذارید؟(نابلدم میزنم داغون میکنم سیستمو!!) دستتون درد نکنه
    واقعا از اینکه کمکم میکنید ممنووووووونم

لینک رو براتون مستقیم کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط برا نصب گزینه Express رو بزنید...

Tnx

13. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد محافظ کیبورد مطمئن هستین !؟
    خودم که نه
    ولی از چندتا از دوستام که یه جورایی خوره لپتاپ هستن و البته چندین فروشگاه معتبر پرسیدم که گفتن جلو تهویه هوا رو میگیره و بهتره نزارید

15. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه کسی هم تونست اینو مستقیم کنه آخه نمیشه دانلودش کرد چون تحریم کرده نامرد .
    آخرین لینگ تاچ پده که باگ های قبلی رو حدف کرده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •