تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 720 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دزدی مگه فقط از دیوار بالا رفتنه ؟
    آخه بانیان این جنس ها رو با نرخ دولتی از مجرای قانونی وارد میکنه و حتی اگه دلار دولتی هم در کار نباشه مگه دلار امروز چند درصد نسبت به دلار 3 هفته پیش گرون تر شده که اینا نزدیک 50 درصد کشیدن رو قیمت جنس هاشون؟ اونم جنس هایی که از قبل وارد شده و تو انبار بوده؟
    خو درد همینه مگر اینا خرن که جنس رو به نرخ بازار بیارن داخل . فکر مکنی اونا مثه من و شمان . شک نکن که دلار با نرخ دلار دولتی استفاده میکنن برای واردات .
    اقا مگه کالا رو خودش درست میکنه که این همه میشکه روش . بابا اونی که تولید میکنه با هزار دنگ و فنگ این همه که اینا پز جنس رو میدن قیف نمیان . خوبه والا . حالا گیرم 6 ماه پولش میخاد بخوابه 10 برابر میخواد ازش اسکنت در بیاره .
    نه خدایی کسی رفته بره به اینا بگه اقا این تی وی چی داره که 3600 قیمت میزنی .؟؟نکنه خودتون تولید میکنید که از دل ور نمیاد پایین تر بدید . اینا اگر به فکر مشتری بودن با این همه بزرگیشون حداقل یه اپدیت واسه اس تی سی میگرفتن که عرضه ی همون رو هم ندارن متاسفانه .
    Last edited by TATU_TATY; 01-02-2012 at 11:07.

2. 5 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دزدی مگه فقط از دیوار بالا رفتنه ؟
    آخه بانیان این جنس ها رو با نرخ دولتی از مجرای قانونی وارد میکنه و حتی اگه دلار دولتی هم در کار نباشه مگه دلار امروز چند درصد نسبت به دلار 3 هفته پیش گرون تر شده که اینا نزدیک 50 درصد کشیدن رو قیمت جنس هاشون؟ اونم جنس هایی که از قبل وارد شده و تو انبار بوده؟
    اگه قرار بود دولت به کسی دلار دولتی بده اول به صراف ها میداد! نه عزیز یه چرخی تو سایت ها بزنی میفهمی موضوع از چه قراره! بانیان و همه وارد کننده ها حق دارن گرون کنن چون باید از بازار سیاه با نرخ 1900 تومن دلار بخرن (و در آینده بالای 2000) تومان. آخه با تحریم نفت دیگه دلاری وجود نخواهد داشت که تو بازار پخش کنه! دوست خود منم وارد کننده لوازم آشپزخانه هست سالی چند باره میره چین جنس میاره ولی دیگه این بار مونده فروردین بره یا نه چون هیچ رقمه نتونسته دلار دولتی بگیره!!! آخه مثلاً کی میاد یه چای ساز 100 تومنی رو 200 تومن بخره وقتی حقوق ها ثابت مونده و قیمت اجناسی که آدم به طور مستمر خرید میکنه مثل مواد خوراکی و اینا نسبت به 7 سال قبل 10 برابر شده! (سکه 80 تومنی هم شده 800 تومن!!)
    تازه این روزهای خوبمونه و داریم پادشاهی میکنیم. روزهای بدبختی (به معنی واقعی) در پیش رو مونده...
    جناب *Alucard* هم یه بار تذکر دادن بحث دلار نشه چون به تاپیک ربط نداره. دوستان لطفاً ادامه ندین تاپیک رو نبندن یه وقت

4. 6 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز نمایندگی رسمی پاناسونیک تو خیابان سینما سعدی
    شما از پارامونت که وارد بشی نرسیده به خود سینما سمت چپ
    این نمایندگی که تو سایت پاناسونیک درج شده
    شما یه سر به اونجا بزن
    عزیزم شیراز بر اساس گفته بانیان 7 تا نمایندگی فروش داره(زیر نظر بانیان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید
    و فکر نمی کنم قیمتهای این نمایندگی ها فرق خیلی زیادی داشته باشه نهایتا در حد 50 تا 100 تومن میتونن کم و زیاد کنند. اگه این تلوزیون رو نمایندگی X بده 4150 نمایندگی Y که نمیده 2900 !
    ضمنا مامورین کنترل قیمت بشدت این روزها ریختن توی بازار و به اصطلاح قیمت هارو دارن چک میکنن
    یه بنده خدایی رو میشناسم که دیروز 30 تومن بخاطر فروش یک مموری کارت جریمه شد(خریده بود 8 تومن داده بود 11 تومن ماموره بهش گفته بود باید 12% بکشید روی اجناس نه بیشتر!)شیوه کاری این مامورها به این شکله که به صورت ناشناس وارد مغازه میشن خوب جنس هارو قیمت میگیرن و بعد از فروشنده فاکتور خرید همه اونهارو میخوان !
    به نظر شما با فروشنده ای که یک TV رو خریده باشه 2700 و بده 4150 چه برخوردی میکنن؟
    یا این بابایی که 30 تومن جریمه شد شیوه کار(رشوه) رو بلد نبوده یا واقعا قیمت خرید TV ها بالا رفته که قیمت فروششون هم نجومی شده.

6. 5 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

صبح جمهوری بودم از دو تا فروشگاه سوال کردم:
    50ST30
    2,500,000

42ST30
    موجود نیست

42VT30
    2,500,000

50VT30
    3,750,000

گالری محبی
    66747533

بهتربنهای دنیا
    66708257

8. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونی از سایت خرید کنی digikala قیمتش رو زده 2350
    بشنو و باور نكن وقتي زنگ ميزني چيز ديگه ميگن...

در ضمن جناب مدير اينايي كه اينجوري قيمت ميدن يا ويتريني هارو ميگن يا اصلا ندارن! اونروز جمهوري رو زيرو رو كردم يه st30 42 رو يكي گفت 1800!!! گفتم بده گفت الان ميگم بيارن (فهميدم خودش نداره!) زنگ كه زد گفت 2200!!!
    Last edited by test14; 01-02-2012 at 13:08.

10. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

7

صبح جمهوری بودم از دو تا فروشگاه سوال کردم:
    50ST30
    2,500,000

42ST30
    موجود نیست

42VT30
    2,500,000

50VT30
    3,750,000

گالری محبی
    66747533

بهتربنهای دنیا
    66708257
    جناب مدير اينايي كه قيمت پايين ميدن همون ويتريني هارو ميگن يا اصلا ندارن قيمت الكي ميدن من اونروز جمهوري رو زيرو رو كردم يكي st30 42 رو ميگفت 1800!!!!! گفتم بده گفت صبر كن بگم بيارن زنگ كه زد مثل بقيه گفت 2200

12. 2 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیزم شیراز بر اساس گفته بانیان 7 تا نمایندگی فروش داره(زیر نظر بانیان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید
    و فکر نمی کنم قیمتهای این نمایندگی ها فرق خیلی زیادی داشته باشه نهایتا در حد 50 تا 100 تومن میتونن کم و زیاد کنند. اگه این تلوزیون رو نمایندگی X بده 4150 نمایندگی Y که نمیده 2900 !
    ضمنا مامورین کنترل قیمت بشدت این روزها ریختن توی بازار و به اصطلاح قیمت هارو دارن چک میکنن
    یه بنده خدایی رو میشناسم که دیروز 30 تومن بخاطر فروش یک مموری کارت جریمه شد(خریده بود 8 تومن داده بود 11 تومن ماموره بهش گفته بود باید 12% بکشید روی اجناس نه بیشتر!)شیوه کاری این مامورها به این شکله که به صورت ناشناس وارد مغازه میشن خوب جنس هارو قیمت میگیرن و بعد از فروشنده فاکتور خرید همه اونهارو میخوان !
    به نظر شما با فروشنده ای که یک TV رو خریده باشه 2700 و بده 4150 چه برخوردی میکنن؟
    یا این بابایی که 30 تومن جریمه شد شیوه کار(رشوه) رو بلد نبوده یا واقعا قیمت خرید TV ها بالا رفته که قیمت فروششون هم نجومی شده.
    شما یه سر به همین سایت پانا بزنی و از قسمت (از کجا خرید میکنی ) رو بزنی شهر شیراز رو که انتخاب کنی فقط خ سینما سعدی رو میزنه و قیمت هاش هم با داریوش متفاوته شما اگه شیرازی یه سر به اونجا هم بزنی بد نیست

14. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کسی نیست به ما کمک کنه فریمور st30 و بلوری پلیر panasonic bdt 110 رو گیر بیارم و آپدیتشون کنیم

16. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه قرار بود دولت به کسی دلار دولتی بده اول به صراف ها میداد! نه عزیز یه چرخی تو سایت ها بزنی میفهمی موضوع از چه قراره! بانیان و همه وارد کننده ها حق دارن گرون کنن چون باید از بازار سیاه با نرخ 1900 تومن دلار بخرن (و در آینده بالای 2000) تومان. آخه با تحریم نفت دیگه دلاری وجود نخواهد داشت که تو بازار پخش کنه! دوست خود منم وارد کننده لوازم آشپزخانه هست سالی چند باره میره چین جنس میاره ولی دیگه این بار مونده فروردین بره یا نه چون هیچ رقمه نتونسته دلار دولتی بگیره!!! آخه مثلاً کی میاد یه چای ساز 100 تومنی رو 200 تومن بخره وقتی حقوق ها ثابت مونده و قیمت اجناسی که آدم به طور مستمر خرید میکنه مثل مواد خوراکی و اینا نسبت به 7 سال قبل 10 برابر شده! (سکه 80 تومنی هم شده 800 تومن!!)
    تازه این روزهای خوبمونه و داریم پادشاهی میکنیم. روزهای بدبختی (به معنی واقعی) در پیش رو مونده...
    جناب *Alucard* هم یه بار تذکر دادن بحث دلار نشه چون به تاپیک ربط نداره. دوستان لطفاً ادامه ندین تاپیک رو نبندن یه وقت
    خیر دوست عزیز استفاده از ارز دولتی برای واردات محال نیست! اصولا صرافی ها برای معاملات بزرگ به هیچ عنوان استفاده نمی شوند. چه برسد به دلال ها!

در گذشته (دولت قبلی) ارز تک نرخی شد تا جلوی این مسائل گرفته شه که در این دولت مجددا از سر گرفته شد اما قراره دوباره تک نرخی بشه.

به هر حال اگر هم تک نرخی بشه با 1226 تومان می خرند نه مثل من و شما!

تو این حرف هم شک نکن! مسائل اقتصادی رو تو سرچ پیدا نکن برو وزارت بازرگانی بگو می خوام 100 پارتی لوازم صوتی وارد کنم! ببین چی می گن!

ضمنا این تازه بخش رسمی هست حالا شما این موارد رو اضافه کن که امکان پذیره! توجه کنید نمی گم اینا هستا! میگم می تونه باشه!

1) تو گمرک برای تعرفه تمامی TV ها اسم های با قیمت پایین تر اعلام شه مثلا vt30 رو با نام st30 وارد کنند!
    2) قیمت ها پایین تر اعلام شه!
    3) غیر رسمی وارد شه

و ... که به این تاپیک مرتبط نیست! تا همین جاش هم تقریبا حاشیه هست!

18. 2 کاربر از vahid irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیزی رو که نوشته بودم ترجیح دادم سانسور کنم و خلاصه ش رو تو پست بعدی نوشتم.
    Last edited by عطارد; 01-02-2012 at 22:40.

20. 2 کاربر از عطارد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •