تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 468 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

نه من فقط kaspersky protection رو دارم که اون هم این پیغام رو داره :
    "kaspersky protection could not be verified for use in firefox "
    من virtual keyboard دارم ولی توی خوده برنامه ی کسپر هست و نه به صورت پلاگین و یا افزونه !
    نسخه ی فایرافکس من آخرین ورژن یعنی 41.0.1 هست .
    مورد دیگه این هست که تا جایی میدونم اگر وارد سایت بانکی و یا خرید اینترنتی بشیم باید پیغامی بیاد برای اضافه کردن این سایت به لیست safeMoney ولی برای من هیچ پیغامی نمیاد !!!
    من تمامی اسکریپت ها و جاوا و جاوا اسکریپت و popup های فایرفاکس رو بلاک و غیر فعال کردم با افزونه ی noScript . به این ربطی داره ؟ خودم فکر نکنم داشته باشه چون اگر داشته باشه که این یک ضعفه ! یعنی با فعال کردن اسکریپت ها امنیت مرورگر رو بیاریم پایین که آقای کسپر میخواد از ما محافظت کنه ؟!!! یعنی با غیر فعال کردن اسکریپت ها عملیات کسپر مختل میشه ؟ فکر نکنم !
    لطفا راهنمایی کنید دوستان . در ضمن فراموش نشه که من دارم از نسخه ی تریال total security استفاده میکنم ممکنه مشکل کم بودن افزونه های کسپر به خاطر تفاوت نسخه ی تریال با نسخه ی فعال شده با لایسنس باشه ؟
    من از افزونه ی wot استفاده میکنم که کاری مثل همین کار کسپر میکنه ولی این علامت های سبز رنگ که مال کسپر هستن رو من ندارم !!!
    درود :
    منم تا وقتی نسخه 2015 کسپر رو داشتم از ورژن 40 به بعد فایرفکس مشکل افزونه داشت اما از دو سه روز پیش که 2016 نصب کردم افزونه امنیتیش فعال شده...گمونم مال نسخه 2015 باشه مشکلتون و ربطی به غیرفعال کردن اسکریپتها نداشته باشه البته نظر منه...ببینید آنتی بنر کسپر هم فعال هست یا نه؟؟

2. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود : منم تا وقتی نسخه 2015 کسپر رو داشتم از ورژن 40 به بعد فایرفکس مشکل افزونه داشت اما از دو سه روز پیش که 2016 نصب کردم افزونه امنیتیش فعال شده...گمونم مال نسخه 2015 باشه مشکلتون و ربطی به غیرفعال کردن اسکریپتها نداشته باشه البته نظر منه...ببینید آنتی بنر کسپر هم فعال هست یا نه؟؟
    نسخه ی total secuity من 16.0.0 هست که فکر کنم یعنی همون 2016 باشه . آنتی بنر هم فعاله بله !!!

4. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

نسخه ی total secuity من 16.0.0 هست که فکر کنم یعنی همون 2016 باشه . آنتی بنر هم فعاله بله !!!
    پس تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ببنید نسخه کسپر پروتکشنتون بروز هست طبق اسکرین شات؟؟
    در ضمن برای منهم گزینه ای اتوماتیک برای اضافه شدن سایت بانکی یه سیف مانی نمیاد و دستی سایتها رو اد میکنم البته برای وارد کردن اطلاعات توی فیلدها کسپر اطلاع میده که امنیت فیلدهایی مثل پسورد و غیره (سکیور کیبرد) فعاله

Last edited by aylar6888; 10-10-2015 at 11:45.

6. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پس تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که ببنید نسخه کسپر پروتکشنتون بروز هست طبق اسکرین شات؟؟ در ضمن برای منهم گزینه ای اتوماتیک برای اضافه شدن سایت بانکی یه سیف مانی نمیاد و دستی سایتها رو اد میکنم البته برای وارد کردن اطلاعات توی فیلدها کسپر اطلاع میده که امنیت فیلدهایی مثل پسورد و غیره (سکیو کیبرد) فعاله
    بله ورژن همینی هست که توی عکسه ! در هر حالت ممنونم که راهنمایی کردین . اگر شما و بقیه دوستان به نتیجه ای رسیدین و چیزی رو متوجه شدین، حتما به من هم اطلاع بدین !

8. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

این گزینه هم باید فعال باشه توی کسپر ببینید فعاله؟؟
    PRIVATE BROWSING

10. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این گزینه هم باید فعال باشه توی کسپر ببینید فعاله؟؟ PRIVATE BROWSING
    بله فعاله !

12. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نه من فقط kaspersky protection رو دارم که اون هم این پیغام رو داره :
    "kaspersky protection could not be verified for use in firefox "
    من virtual keyboard دارم ولی توی خوده برنامه ی کسپر هست و نه به صورت پلاگین و یا افزونه !
    نسخه ی فایرافکس من آخرین ورژن یعنی 41.0.1 هست .
    مورد دیگه این هست که تا جایی میدونم اگر وارد سایت بانکی و یا خرید اینترنتی بشیم باید پیغامی بیاد برای اضافه کردن این سایت به لیست safeMoney ولی برای من هیچ پیغامی نمیاد !!!
    من تمامی اسکریپت ها و جاوا و جاوا اسکریپت و popup های فایرفاکس رو بلاک و غیر فعال کردم با افزونه ی noScript . به این ربطی داره ؟ خودم فکر نکنم داشته باشه چون اگر داشته باشه که این یک ضعفه ! یعنی با فعال کردن اسکریپت ها امنیت مرورگر رو بیاریم پایین که آقای کسپر میخواد از ما محافظت کنه ؟!!! یعنی با غیر فعال کردن اسکریپت ها عملیات کسپر مختل میشه ؟ فکر نکنم !
    لطفا راهنمایی کنید دوستان . در ضمن فراموش نشه که من دارم از نسخه ی تریال total security استفاده میکنم ممکنه مشکل کم بودن افزونه های کسپر به خاطر تفاوت نسخه ی تریال با نسخه ی فعال شده با لایسنس باشه ؟
    من از افزونه ی wot استفاده میکنم که کاری مثل همین کار کسپر میکنه ولی این علامت های سبز رنگ که مال کسپر هستن رو من ندارم !!!
    ابتدا اینکه نسخه های تریال و لایسنس شده هیچ تفاوتی با هم ندارند.

در انجمن رسمی کسپرسکی گفته بودند به این علت که فاصله زمانی بین آپدیتهای فایرفاکس خیلی سریعتر از آپدیتهای کسپر هست ممکنه گاهی افزونه های کسپر در فایرفاکس غیر فعال بشه.اما همیشه در اولین آپدیت کسپر درست خواهد شد.
    البته در 2016 سعی شده این مدت زمان به حداقل برسه.

اما مشکل شما دقیقا برمی گرده به افزونه no script .مشکل مشابه شما پرسیده شده و گفته شده این ناسازگاری با no script به پشتیبانی گزارش داده شده است و اگه هنوز مشکل دارید از طریق پشتیبانی اطلاع دهید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    احتمالا بزودی باید این مشکل برطرف بشه اما تا اون موقع باید noscript رو غیر فعال کنید.البته محافظت کسپر ترجیح داده میشه به مرورگر بدون افزونه و محافظ چون محافظت فقط افزونه ها نیستند.

در رابطه با سایتهای بانکی،اول اینکه بخاطر no script افزونه های شما غیر فعال شده اند و با غیر فعال کردن اون ممکنه مشکل سایتهای بانکی هم حل بشه.اما برای توضیحات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.مورد 5 رو با دقت بررسی کنید.
    کد:
    جدای سایتهایی که بصورت دستی وارد میکنید،برخی سایتها هم بصورت پیش فرض بصورت اتوماتیک وارد safemoney می شوند.مثلا آدرس زیر رو امتحان کنید:
    کد:
    Last edited by mohammad_87; 10-10-2015 at 19:28.

14. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام من Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.614 Final دارم آنتی ویروس idm رو پاک کرده میخواستم کجا باید برم idm برگردونم میگردم پیداش نمیکنم؟
    برای کرک آنتی ویروس از چه برنامه ای استفاده کنم فعلا دارم از 30 روز رایگانش استفاده میکنم؟باتشکر
    Last edited by saeid 22; 12-10-2015 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.614 Final دارم آنتی ویروس idm رو پاک کرده میخواستم کجا باید برم idm برگردونم میگردم پیداش نمیکنم؟برای کرک آنتی ویروس از چه برنامه ای استفاده کنم فعلا دارم از 30 روز رایگانش استفاده میکنم؟باتشکر
    سلام . برای برگردوندن idm باید برید به قرنطینه !!! برنامه ی من نسخه ی internet security هست برای همین شاید کمی با شما فرق کنه ولی باید این مسیر رو برید :روی additional tools کلیک کنید . و بعد از بین گزینه های موجود روی quarantine کلیک کنید . در پنجره ی باز شده روی restore کلیک کنید تا فایل گرفته و پاک شده به جایی که در اونجا تشخیص داده شده بود برگرده . به هیچ عنوان از کرک استفاده نکن . استفاده از کرک باعث میشه برنامه ی شما امنیتش در خطر قرار بیوفته و راه های ورودی برای هکرها و خرابکاری در برنامه باز بشه و عملکرد برنامه هم دچار باگ و مشکلات خاص دیگه میشه . یا از سریال هایی که ارائه میشه استفاده کن و یا لایسنس بخر . قیمت لایسنس ها زیاد نیست مثلا به جایی هست که لایسنس internet security برای یکسال میشه 45000 تومان !!! برای یکسال این مبلغ واقعا عالیه . و فراموش نکن که جدای از امنیت بالای برنامه های اورجینال، لذتی که در استفاده از اونهاست به هیچ عنوان در نسخه ی کرک شده نیست . اگر آدرس خواستی بگو تا من برات به صورت پیام خصوصی بفرستم .اگر خواستی برای نسخه ی آنتی ویروس کسپر لایسنس سه ماهه رایگان بگیری . از این لینکی که یکی از دوستان توی تاپیک گداشته استفاده کن و یک لایسنس سه ماهه بگیر .این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jimrako; 12-10-2015 at 18:05.

17. 4 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام
    این لینک که گذاشتین برای گرفتن لایسنس 3 ماهه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگه not allowed
    باید با ای پی کشور خاص وارد شیم؟
    یا این پروموشن تموم شده؟
    با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
    این لینک که گذاشتین برای گرفتن لایسنس 3 ماهه
    http://promo.kaspersky.com/kav2015-3mois
    میگه not allowed
    باید با ای پی کشور خاص وارد شیم؟
    یا این پروموشن تموم شده؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •