نه من فقط kaspersky protection رو دارم که اون هم این پیغام رو داره :
"kaspersky protection could not be verified for use in firefox "
من virtual keyboard دارم ولی توی خوده برنامه ی کسپر هست و نه به صورت پلاگین و یا افزونه !
نسخه ی فایرافکس من آخرین ورژن یعنی 41.0.1 هست .
مورد دیگه این هست که تا جایی میدونم اگر وارد سایت بانکی و یا خرید اینترنتی بشیم باید پیغامی بیاد برای اضافه کردن این سایت به لیست safeMoney ولی برای من هیچ پیغامی نمیاد !!!
من تمامی اسکریپت ها و جاوا و جاوا اسکریپت و popup های فایرفاکس رو بلاک و غیر فعال کردم با افزونه ی noScript . به این ربطی داره ؟ خودم فکر نکنم داشته باشه چون اگر داشته باشه که این یک ضعفه ! یعنی با فعال کردن اسکریپت ها امنیت مرورگر رو بیاریم پایین که آقای کسپر میخواد از ما محافظت کنه ؟!!! یعنی با غیر فعال کردن اسکریپت ها عملیات کسپر مختل میشه ؟ فکر نکنم !
لطفا راهنمایی کنید دوستان . در ضمن فراموش نشه که من دارم از نسخه ی تریال total security استفاده میکنم ممکنه مشکل کم بودن افزونه های کسپر به خاطر تفاوت نسخه ی تریال با نسخه ی فعال شده با لایسنس باشه ؟
من از افزونه ی wot استفاده میکنم که کاری مثل همین کار کسپر میکنه ولی این علامت های سبز رنگ که مال کسپر هستن رو من ندارم !!!
ابتدا اینکه نسخه های تریال و لایسنس شده هیچ تفاوتی با هم ندارند.
در انجمن رسمی کسپرسکی گفته بودند به این علت که فاصله زمانی بین آپدیتهای فایرفاکس خیلی سریعتر از آپدیتهای کسپر هست ممکنه گاهی افزونه های کسپر در فایرفاکس غیر فعال بشه.اما همیشه در اولین آپدیت کسپر درست خواهد شد.
البته در 2016 سعی شده این مدت زمان به حداقل برسه.
اما مشکل شما دقیقا برمی گرده به افزونه no script .مشکل مشابه شما پرسیده شده و گفته شده این ناسازگاری با no script به پشتیبانی گزارش داده شده است و اگه هنوز مشکل دارید از طریق پشتیبانی اطلاع دهید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا بزودی باید این مشکل برطرف بشه اما تا اون موقع باید noscript رو غیر فعال کنید.البته محافظت کسپر ترجیح داده میشه به مرورگر بدون افزونه و محافظ چون محافظت فقط افزونه ها نیستند.
در رابطه با سایتهای بانکی،اول اینکه بخاطر no script افزونه های شما غیر فعال شده اند و با غیر فعال کردن اون ممکنه مشکل سایتهای بانکی هم حل بشه.اما برای توضیحات بیشتر به صفحه زیر مراجعه کنید.مورد 5 رو با دقت بررسی کنید.
کد:
جدای سایتهایی که بصورت دستی وارد میکنید،برخی سایتها هم بصورت پیش فرض بصورت اتوماتیک وارد safemoney می شوند.مثلا آدرس زیر رو امتحان کنید:
کد: