تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 602 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    هدفون رو گوشی بیسیم با طراحی عالی و کیفیت صدای عالی چی پیشنهاد می دید ؟ بودجه تا یک و دویست .
    ارزون ترین هدفون بی سیم با کیفیت متوسط چی پیشنهاد می کنید ؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پس از لحاظ کیفیت صدا فرق دارند؟
    تا جایی که خاطرم هست سنهایزر ارزون فروش نبوده
    مومنتوم در دو استایل تولید شد شاید تا با یک نام و یک تبلیغ هر دو فروش بره

شما دو انتخاب با تفاوتی حدود 100 دلار دارید یک استایل Over ear و دیگری On ear که این دومی مدل هدفون معمولی یا یه جورایی ورژن کاربرد پسند بخصوص مورد علاقه خانمهاس چون هم رنگبندی جذابی داره هم با انتخاب چند رنگ میتونن به خوبی هدفون رو ست کنن

هر دو مدل از یک نوع کابل و هر دو مدل داری کنترل هستند که خیلی هم کاربرد نداره مگه اینکه پلیر شما دقیقا مخفی در اعماق جیب پر از لوازم باشه که داشتن کنترل بین راهی مزیت به حساب بیاد در غیر این صورت یک امتیاز منفیه

از نظر وزنی هر دو در یک رده هستن و در استایل خودشون متوسط به حساب میان یعنی نه انچنان سبک که باعث دردسر بشن نه انچنان سنگین که باعث فشار به گردن

هد باند مدل On ear کمی قوی تر هست تا با فشار بیشتری به گوش باعث بشه کاپ هدفون به گوش بچسبه و حداقل فاصله رو داشته باشه
    خیلی هم سفت نیست ولی خیلی هم شل نیست که با حرکت عادی چرخش یا حرکت در حد پیاده رفتن باعث لغزش هدفون بشه و این حالت بستگی زیادی به اندازه دور سر کاربر داره

هر دو هدفون با توجه به شباهت زیادی که به هم دارن ولی از دو نوع درایور استفاده میکنن که درایور 40 میلیمتری اونها به راحتی با پلیرهای پرتابلی مثل ایپاد درایو میشه که این گفته سنهایزر برخلاف واقعیته چون این به شرطیه که پلیر بتونه توانی معادل 200 میلی وات فراهم کنه و متاسفانه ایپادها در حدود 60 میلی وات توان خروجی دارن
    البته اصراری به ایپاد هم نیست ولی پلیر قوی تر و عمومی تری از این مدل سراغ نداشتم

بیس در مدل On ear بیش از دو برابر قوی تره و با کمی جزییات بیشتر
    مید در هر دو مدل تقریبا در یک سطح هست ولی کمی On ear مید پر جزییات تری داره و سرد تر
    های در مدل On ear به مراتب شفاف تره

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 11-02-2014 at 12:52. دليل: متاسفانه به خاطر کم دقتی و دیر وقت بودن در اخر پست اشتباهآ مدل Over ear جایگزین شده بود

3. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
    گوشی های روز داشته باشه؟
    نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
    بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
    این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا میفروشه حدود 60 تومن

اما 28 میفروشه به من

اینم از Awei

اینا رو میده 23 تومن

توقع و وسواس زیادی ندارم رو جزئیات.. فقط انتظار دارم صدای واضح و شفاف داشته باشه.. بیس هم قابل قبول.. باشه.. تعریف کریتیو 630 رو زیاد شنیدم ولی
    یه مقدار گرونه.. تعریف فیلیپس 3590 هم شنیدم که قیمت مناسبی هم داره.. این چیزایی که لینک گذاشتم در مقایسه با این دو مدل چطورن؟
    سلام ، مدلهایی که معرفی کردید رو اطلاعی ندارم اگر بتونید از ون اشنایی که دارن بگیرید و تست کنید خوبه ، در جوب اون سوالتون هم باید بگم که هدفون های اورجینال معمولا بازه فرکانس 20hz - 20khz رو پخش میکنن و لی هدفون هایی که تو بازار موجود هست از برندهای معروف بازه های بهتری رو پخش میکنه و کیفیت بهتری رو رایه میده . . .
    صدای واضح و شفاف رو همه دوست دارن ولی نمیشه از هر هدفونی این انتظار رو داشت ، با توجه به بودجه ی انتظاری شما مدلهای ep630 از کریتیو و 3590 از فیلیپس پیشنهاد میشه و ex100 از سونی ، صدای سونی تقریبا متعادل تر از اون دوتا هست ، بیس 630 بیشتر از دومدل دیگه هست ، صدای فیلیپس هم یه مقدار تیز تر از دومدل دیگه هست . . . با توجه به قیمت فیلیپس یه کم ارزش خرید بهتری داره چون قیمت مناسب تری داره . . .

5. 4 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
    گوشی های روز داشته باشه؟
    نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
    بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
    این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده

اینجا میفروشه حدود 60 تومن

اما 28 میفروشه به من

اینم از Awei

اینا رو میده 23 تومن

توقع و وسواس زیادی ندارم رو جزئیات.. فقط انتظار دارم صدای واضح و شفاف داشته باشه.. بیس هم قابل قبول.. باشه.. تعریف کریتیو 630 رو زیاد شنیدم ولی
    یه مقدار گرونه.. تعریف فیلیپس 3590 هم شنیدم که قیمت مناسبی هم داره.. این چیزایی که لینک گذاشتم در مقایسه با این دو مدل چطورن؟
    سلام
    دوست عزیز، حتما پیشنهاد می کنم از یه برند معتبر با گارانتی تهیه کنید...
    این هدفون awei رو (یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو یه جا دیدم..و خریدم...بسته بندی فوق العاده خوب و کیف و این جور چیزا هم توش داشت..
    تا اونجایی که یادم میاد صدای خیلی خوبی هم داشت...ولی بعد یک ماه یا دو ماه به طور خودجوش یکی از گوشی ها از کار افتاد.اول فک کردم حتما خودم یه کاری کردم. رفتم یکی دیگه خریدم اینم همینجوری بود تا بعد 2-3 ماه به همون سرنوشت دچار شد...(البته اونموقع 12-13 تومن بود قیمتش فکر کنم)

جدیدا یک مدل sound magic e10 رو دیدم که خیلی ازش تعریف می کنند (تو رنج 70-80 هزار تومنه) ولی تو سایت هِد فای چند نفر نوشتن بعد 2-3 ماه بدنش جدا می شه و کلن داغون می شه..نتیجه می گیریم این چینیا تا یه برند درست و حسابی بالا سرشون نباشه یک دیوایس با کیفیت(از نظر ساخت) درست نمی کنن...

پس شما هم همین اول پول 2تا هدفون رو بدید و به نظرم همون ep630 رو تهیه کنید، فک کنم حداقل دوامش و کیفیتش به پولی که دادین می ارزه...

7. 3 کاربر از alip300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این ایرفون چطوره؟
    Yamaha EPH-30
    برای سبک کانتری مناسبه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز، حتما پیشنهاد می کنم از یه برند معتبر با گارانتی تهیه کنید...
    این هدفون awei رو (یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو یه جا دیدم..و خریدم...بسته بندی فوق العاده خوب و کیف و این جور چیزا هم توش داشت..
    تا اونجایی که یادم میاد صدای خیلی خوبی هم داشت...ولی بعد یک ماه یا دو ماه به طور خودجوش یکی از گوشی ها از کار افتاد.اول فک کردم حتما خودم یه کاری کردم. رفتم یکی دیگه خریدم اینم همینجوری بود تا بعد 2-3 ماه به همون سرنوشت دچار شد...(البته اونموقع 12-13 تومن بود قیمتش فکر کنم)

جدیدا یک مدل sound magic e10 رو دیدم که خیلی ازش تعریف می کنند (تو رنج 70-80 هزار تومنه) ولی تو سایت هِد فای چند نفر نوشتن بعد 2-3 ماه بدنش جدا می شه و کلن داغون می شه..نتیجه می گیریم این چینیا تا یه برند درست و حسابی بالا سرشون نباشه یک دیوایس با کیفیت(از نظر ساخت) درست نمی کنن...

پس شما هم همین اول پول 2تا هدفون رو بدید و به نظرم همون ep630 رو تهیه کنید، فک کنم حداقل دوامش و کیفیتش به پولی که دادین می ارزه...
    اگر sound magic e10 با اين قيمت دوباره توي بازار ايران اومده، من به همه دوستان به جاي ep630 توصيش مي كنم

10. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تا ٣٠٠ تومن هدفون بي سيم (دورگوشي) چيز خوبي پيدا ميشه ؟!! بيشتر هم رپ و پاپ گوش ميدم !
    پيشاپيش ممنون از راهنماييتون !
    چرا كسي جواب نميده ؟!
    اگه بودجم كمه حداقل بگيد چقدر بايد بودجمو افزايش بدم ؟! اگه رو گوشي هم بود مهم نيست !

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید و دوستان قدیم و جدید
    می خوام واسه عید یه هدفون حالا یا فول سایز یا این ایر بگیرم بودجه ام هم تا حدود 850 تومنه . من الان این مدلها رو دارم
    Creative ep-830
    Audiotechnica CKS55i صدای خیلی بووومی داره یعنی بیس بالا
    Audiotechnica SJ Style که فول سایز و ارزون قیمته
    قبلا هم tjays three داشتم که واقعا صداشون رو دوست داشتم اما گم شد و دیگه نتونستم تهیه کنم .
    حالا پیشنهادتون چیه
    می تونم به کمک برادرم از انگلستان هم خرید کنم .
    چند جا شنیدم و خوندم و ویدیو دیدم که کیفیت صدای beats executives نسبت به بقیه بیتس ها خیلی بهتر شده . انتخاب خوبی هست یا beyerdynamic dt 770 80 اهم می تونه بهتر باشه .
    سورس من هم گوشی اچ تی سی وان و اپل 4 اس و موزیک رو از اسپانیفای استریم می کنم

Sent from my HTC One using Tapatalk

13. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا كسي جواب نميده ؟!
    اگه بودجم كمه حداقل بگيد چقدر بايد بودجمو افزايش بدم ؟! اگه رو گوشي هم بود مهم نيست !
    احتمالا کسی مورد مشاوره شما رو دقیقا نمیدونه یا ممکنه چند مدل مختلف تست نکرده باشه

پیشنهاد میکنم که یکی از برندهای زیر رو که توی پیغام خصوصی هم گفتم نگاه کنید:
    Creative
    AKG
    Nokia
    Jabar

به ترتیبی که هست مناسب بودجه و کاربردشما هستن
    کریتیو چون بومی هست و مدل بلوتوثی اون دقیقا فول سایزه و AKG هم صدای ماینتور داره و Nokia هر چند مدلهای توی بازار اکثرشون تقلبی هستن و یک سوم قیمت دلاری اونها باز بد نیست حداقل تست کنید ولی اصلا به تصور دریافت کیفیت ساخت این مدلهای تقلبی نباشید چون از ظاهرشون کاملا مشخصه که کیفیت ساختشون درجه سه هم کمتره و در اخر برند نسبتا گرانتر ولی متخصص تر از بقیه در این سبک میشه مدلهای جبرا که انواع مختلف داره
    سونی هم دو سه مدل داره که حتما تست کنید چون ممکنه صداشون مودر پسند نباشه

در اخر اخر متاسفانه اطلاعی از قیمتها و موجودی فعلی بازار ندارم و پستهایی که میدم همه کلی و مربوط به اطلاع پارسال از بازار هست و به سایتهای فروش اینترنتی هم اعتمادی ندارم چون قیمت درج میشه و گاه به دلیل تموم شدن از لیست حذف نمیشه یا بخاطر تبلیغات با توجه به عدم موجودی واقعی اونها در لیست فروش قرار میگیره و یا قیمت درج شده ولی زمان خرید بهانه میشه که اشتباه درج شده یا مدل مشابه ش موجوده یا هزار و یک بهانه دیگه و از همه بدتر اینکه هیچکدام از نمایندگی های معتبر لیست موجودی اونها با قیمت روز نیست

سالها وقت و فرصت میخواد که خرید اینترنت ما بشه مثل اونوری ها

شما هم موفق باشید.

15. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید و دوستان قدیم و جدید
    می خوام واسه عید یه هدفون حالا یا فول سایز یا این ایر بگیرم بودجه ام هم تا حدود 850 تومنه . من الان این مدلها رو دارم
    Creative ep-830
    Audiotechnica CKS55i صدای خیلی بووومی داره یعنی بیس بالا
    Audiotechnica SJ Style که فول سایز و ارزون قیمته
    قبلا هم tjays three داشتم که واقعا صداشون رو دوست داشتم اما گم شد و دیگه نتونستم تهیه کنم .
    حالا پیشنهادتون چیه
    می تونم به کمک برادرم از انگلستان هم خرید کنم .
    چند جا شنیدم و خوندم و ویدیو دیدم که کیفیت صدای beats executives نسبت به بقیه بیتس ها خیلی بهتر شده . انتخاب خوبی هست یا beyerdynamic dt 770 80 اهم می تونه بهتر باشه .
    سورس من هم گوشی اچ تی سی وان و اپل 4 اس و موزیک رو از اسپانیفای استریم می کنم

Sent from my HTC One using Tapatalk
    سلام به دوست خوبم

صرفا برای عید میخواین هدفون انتخاب کنید یا اینکه کاربرد خاصی دارید؟
    متاسفانه متوجه این نشدم که هدفتون از خرید هدفون جدید چیه

از لیست هدفونهای انتخابی شما میشه حدس زد که بیس براتون اولویته ولی کاربرد دقیق شما رو نمیدونم

شما هم موفق باشید.

17. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •