شما اگه ناراحتی نیا تو این پستهمینی که هست از این به بعد دیگه عکس نمیزارم که شما هم اسپم ندی
![]()
شما اگه ناراحتی نیا تو این پستهمینی که هست از این به بعد دیگه عکس نمیزارم که شما هم اسپم ندی
![]()
پستر بسیار زیبا از re5 ...........
با حجم 1mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا م چند تا والپیپر از بازی MASS EFECT 2,1 اگه ممکنه گرافیکشم طبق معمول بالا باشه مرسی![]()
دوستمون راست می گن قانون این تاپیک اینه که لینک عکس رو بزارین نه خود عکس
این کار باعث می شه اونایی که دایال آپ دارن راحت سایت براشون بالا بیاد
لطفا شما هم مثل بقیه رعایت کنید
دوستان لطف کنن همه قوانین رو رعایت کنین
در حال حاضر جناب nwo دارن خلاف قوانین تاپیک عمل می کنند و اگر ادامه بدن مطمون باشید عضویت ایشون لغو خواهد شد.
ما می خوایم توی این محیط کاملا دوستانه با هم برخورد کنیم هر کسی ای دی اس ال که نداره و عکسهای 1 مگ به بالا که دوستان بدون لینک قرار می دن واسه همه به سرعت لود نمی شه
من از همه دوستان به خاطر تلاشهاشون متشکرم ولی به شرطی که در سایه قوانین سایت عمل کنید.
در ضمن لحن برخورد و پاسخگویی دوستان بسیار بد و ناشایست است
مدیران سایت به شدت روی این رفتار عکس العمل نشان می دهند پس لطف کنید با لحن شایسته صحبت کنید.
ممنون از توجهتون
سلام
1600×1200 :
بقیه رو دیگه بدون سایز تصویر میذارم ولی تصاویر بزرگ هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر 12080 × 720 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیز من از کی قدر دانی کنم از کسی که میاد کاری می کنه که صفحه پدر منو در میاره تا باز بشه نارا حتی دیگه نیا تو تاپیک!!!!!!
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اینکه شما بخوای بدی یا نخوای بدی به من هیچ ربطی نداره ولی اگه می خوای بدی درست بده
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
چه حجب یکی مارو درک کرد دستت درد نکنه دوست عزیز!!
این جور آدما اسغفر ا..!!!!
خودتون قزاوت کنید آخه این درسته خوب من دایل آپم نمی تونم صفحاتو درست ببینم!!!
ودر ضمن خودم وب دارم هیچ وقتم شلوغش نکردم!!!
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
بازم ممنون دوست من!!!!!!!!!!!
پستر ماریو با حجم 100k......![]()
راستي پست اسپم هم باعث ميشه كه صفحه خوب بالا نياد . نه!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
مخفي--->(مي دونم اينو بخوني بهم فحش مي دي)<<---مخفي
قصد اسپم نداشتم مي خواستم يه پيشنهاد هم بدم :
تو پست اول يا هر جا ديگه اسم بازي هايي كه والپيرشون گذاشته ميشه رو بنويسيد و لينكشم بنويسيم تا سريع تر اون عكسي كه ميخوايم پيدا كنيم
ببخشیدا ولی اون 3 تا عکس از dragon age زیاد حال نداد که چند صفحه قبل گذاشته بودید اگه امکان داره یک چند تا خفن تر بزارید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)