تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 475 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان تبلت تا 1.100 چی پیشنهاد می کنید ؟؟؟

دوستان یک تبلت معرفی کنید برای وب گردی می خواهم و موسیقی گاهی گوش دادن و ویدیو و کارم چون زیاد با سایت ها کار دارم گاهی نوشتن مطلبی ............

لنوو 5500 و 8 اینج معرفی کردند جنس بدنه جالب نبود و قیافه بد بود ...
    و این هم بگویم می خواهم سیم کارت بخورد ..

و گلکسی نوت 8 معرفی کردند توی مغازه خانمی آورده بود می گفت سه ماه پیش گرفتم و خود به خود خاموش شده و این مشکل رو هم توی انجمن ها زیاد دیدم خاموش خود به خود و هنگی

دوستان کمکم کنید تبلت می خواهم 8 اینجی و نبود مجبوری 7 ولی الویت با 8 هست ...........
    گلکسی 3 ....... نوت 8 - لنوو 5500

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستان تبلت تا 1.100 چی پیشنهاد می کنید ؟؟؟

دوستان یک تبلت معرفی کنید برای وب گردی می خواهم و موسیقی گاهی گوش دادن و ویدیو و کارم چون زیاد با سایت ها کار دارم گاهی نوشتن مطلبی ............

لنوو 5500 و 8 اینج معرفی کردند جنس بدنه جالب نبود و قیافه بد بود ...
    و این هم بگویم می خواهم سیم کارت بخورد ..

و گلکسی نوت 8 معرفی کردند توی مغازه خانمی آورده بود می گفت سه ماه پیش گرفتم و خود به خود خاموش شده و این مشکل رو هم توی انجمن ها زیاد دیدم خاموش خود به خود و هنگی

دوستان کمکم کنید تبلت می خواهم 8 اینجی و نبود مجبوری 7 ولی الویت با 8 هست ...........
    گلکسی 3 ....... نوت 8 - لنوو 5500
    اگه سـیمکارت خور بـودن براتون اهـمیت نداره، LG G Pad انتـخابـی بسـیار عـاقلانه خوـاهد بود.کـیفـیت
    صفحه نمایش عالی، تراکم پیکسلی کم نظیر، سخت افـزار قدرتمند، دوربیـن خوب و... از جملـه ویژگـی
    های ایـن تبلت کم نـظیر هــستند. اما بخــاطر در دستـرس نبوـدن مدل LTE این تبلت، یا به عبارت دیگه
    سیمکارت خور نبودن، این مدل از لیست خیلی از متقاضیان تبلت 8 اینچی خط خورده است.

تبلـت دیـگه ای که نیـاز هـای شـما رو برطرف می کـنه، Samsung Galaxy Tab 4 8.0 می باشـد. من
    خودم به شـخصه این تبلت رو دارم و به نزدیکانم هم پـیشنهاد کردم. در دوستـان و آشنـایانم هـم ایـن
    تبلـت رو گرفتـن. به عبـارت دیگه، بـنده با 5 نسـخه از این مدل کار کردم. هیچ کدام مشـکلی نداشتند.
    اما متأســفانه تبــلت خودم مشکل نـشر نور داـشت که الان هم در بیمارستان به سر می بـره. به هر
    حال این تبـلت هم تبلت بسیار خوبیه. به راحتی از پس باز کردن چـندین تب کنار هم بر میاد و مشکل
    خاصی جز کیفیت متوسط دوربین و تراکم پیکسلی متوسط نداره. کم بود تراکم در هر پیکسل، مشکل
    خاصی رو برای شما به وجود نمیاره. فقط زمان خواندن متون ریز.

البته تبلت هایی مثل Huawei MediaPad X1 7.0 - 3G نیز وجود دارد که بخاطر استفاده از چیپست
    بی کیفیت، مگث هایی حین کار با تبلت دیده می شود.

به هر حال، اگه سیمکارت خور بودن تبلت برای شما اهمیت دارد، Samsung Galaxy Tab 4 8.0، و اگر
    ویژگی های بی نظیر تبلت LG G Pad، شما را راحت نمی گذارد و می خواهید قید استفاده از اینترنت
    بی درد سر را بزنید و LG G Pad بهترین انتخاب شما خواهد بود.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه سـیمکارت خور بـودن براتون اهـمیت نداره، LG G Pad انتـخابـی بسـیار عـاقلانه خوـاهد بود.کـیفـیت
    صفحه نمایش عالی، تراکم پیکسلی کم نظیر، سخت افـزار قدرتمند، دوربیـن خوب و... از جملـه ویژگـی
    های ایـن تبلت کم نـظیر هــستند. اما بخــاطر در دستـرس نبوـدن مدل LTE این تبلت، یا به عبارت دیگه
    سیمکارت خور نبودن، این مدل از لیست خیلی از متقاضیان تبلت 8 اینچی خط خورده است.

تبلـت دیـگه ای که نیـاز هـای شـما رو برطرف می کـنه، Samsung Galaxy Tab 4 8.0 می باشـد. من
    خودم به شـخصه این تبلت رو دارم و به نزدیکانم هم پـیشنهاد کردم. در دوستـان و آشنـایانم هـم ایـن
    تبلـت رو گرفتـن. به عبـارت دیگه، بـنده با 5 نسـخه از این مدل کار کردم. هیچ کدام مشـکلی نداشتند.
    اما متأســفانه تبــلت خودم مشکل نـشر نور داـشت که الان هم در بیمارستان به سر می بـره. به هر
    حال این تبـلت هم تبلت بسیار خوبیه. به راحتی از پس باز کردن چـندین تب کنار هم بر میاد و مشکل
    خاصی جز کیفیت متوسط دوربین و تراکم پیکسلی متوسط نداره. کم بود تراکم در هر پیکسل، مشکل
    خاصی رو برای شما به وجود نمیاره. فقط زمان خواندن متون ریز.

البته تبلت هایی مثل Huawei MediaPad X1 7.0 - 3G نیز وجود دارد که بخاطر استفاده از چیپست
    بی کیفیت، مگث هایی حین کار با تبلت دیده می شود.

به هر حال، اگه سیمکارت خور بودن تبلت برای شما اهمیت دارد، Samsung Galaxy Tab 4 8.0، و اگر
    ویژگی های بی نظیر تبلت LG G Pad، شما را راحت نمی گذارد و می خواهید قید استفاده از اینترنت
    بی درد سر را بزنید و LG G Pad بهترین انتخاب شما خواهد بود.
    سلام کی گفته چیچست هوآوی بی کیفیت هستش؟ من خودم ایکس وان دارم و گوشیم هم سامسونگ هست!

ایکس وان هوآوی ، سامسونگ تب 4 رو میخوره!!!!!!!

تب 4 اصلا پردازنده گرافیکی نداره!!! و فقط باید با سی پی یوش بسوزی و بسازی! ال جی هم سیم کارت نداره !

نقاط قوت هوآوی خیلی بیشتراز سامسونگ هست! یه چیزی میگین ها!!!!

فیلمبرداری تب 4 اچ دی هست ولی هوآوی فول اچ دی! دوربین هوآوی 13 مگاپیکسل با کیفیت 8 هست! اما سامسونگ 3 مگاپیکسل با کیفیت 4 هست!

کیفیت صفحه نمایش هوآوی ایکس وان خیلی بهتر از صفحه TFT با 189ppi سامسونگ هست!

تازشم باطری هوآوی ایکس وان خیلی قوی تر از باطری سامسونگ تب 4 و ال جی جی پد هستش!

من خودم یکی دو ماهه ایکس وان دارم هیچ نوع افت سرعتی در تبلتم نمی بینم!

هوآوی ایکس وان خیلی از سامسونگ تب 4 بهتر هست دوست عزیز!

از لحاظ شیک بودن هم ایکس وان خیلی زیباست!

پسر خاله من تب 4 داره منم هوآوی کلا وقتی ایکس وان رو بهش نشون دادم شاخ در آورد!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام کی گفته چیچست هوآوی بی کیفیت هستش؟ من خودم ایکس وان دارم و گوشیم هم سامسونگ هست!

ایکس وان هوآوی ، سامسونگ تب 4 رو میخوره!!!!!!!
    تب 4 اصلا پردازنده گرافیکی نداره!!! و فقط باید با سی پی یوش بسوزی و بسازی! ال جی هم سیم کارت نداره !
    فیلمبرداری تب 4 اچ دی هست ولی هوآوی فول اچ دی! دوربین هوآوی 13 مگاپیکسل با کیفیت 8 هست! اما سامسونگ 3 مگاپیکسل با کیفیت 4 هست!
    کیفیت صفحه نمایش هوآوی ایکس وان خیلی بهتر از صفحه TFT با 189ppi سامسونگ هست!
    تازشم باطری هوآوی ایکس وان خیلی قوی تر از باطری سامسونگ تب 4 و ال جی جی پد هستش!
    هوآوی ایکس وان خیلی از سامسونگ تب 4 بهتر هست دوست عزیز!
    از لحاظ شیک بودن هم ایکس وان خیلی زیباست!
    پسر خاله من تب 4 داره منم هوآوی کلا وقتی ایکس وان رو بهش نشون دادم شاخ در آورد!!!
    کاربر محترم!

بنده منکر ویژگی های بی نظیر و کیفیت دوربین، سخت افزار و.... مدل هوآوی مذکور نیستم!

فقط حین کار با چندین مدل Huawei MediaPad X1 7.0، بخاطر استفاده از چیپست بی کیفیت Hisilicon Kirin 910
    و رابط کاربری سنگین، دچار چندین مگث پی در پی و لگ های خسته کننده شدم.با افرادی که این مدل رو داشتن هم
    صـحبت کردم. همـه آن ها هم این مورد رو داشتند.

الان از این حرف شما می شـه نــتیجه گرفت یا تنها نسخه ای که مشکل نداره، تبلت شماســت و یا این که
    شما نکته بین نیستید. امیدوارم که مورد دوم صحیح نباشه!

به هرحــال، تبلت Huawei MediaPad X1، یک تبلت کامل و با ویژگـی های بسیار خوبه. اما انتظاز می رفـت
    که در این رنج قیمت، هوآوی ما را از شر لگ های معروفش خلاص کند.

البته اگر از این مشکل این تبلت فاکتور بگیریم، این مدل به یک تبلت بی نقص تبدیل می شود که امیدواریم
    در آینده نزدیک، هوآوی، این کار را برایمان انجام دهد!!

در کل اگر هنوز هم شما حرف من را قبول ندارید، بهتر است از تبلت بی نقصتان لذت ببرید.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان گلکسی نوت 8 چطوره ارش خرید داره ؟؟؟ شنید م خود بخود خاموش میشه یا هنگ زیاد داره وووووووووو درسته ؟
    یا گلکسی تب 3
    8 اینج ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستان گلکسی نوت 8 چطوره ارش خرید داره ؟؟؟ شنید م خود بخود خاموش میشه یا هنگ زیاد داره وووووووووو درسته ؟
    یا گلکسی تب 3
    8 اینج ؟؟؟
    بعضی از نسخه هاش این مشکل رو داشته. قبل از هر کاری باید آپدیتش کنی.
    سخت افزار خوبی داره اگه از ظاهرش خوشت میاد، انتخاب خوبیه. (من که از ظاهرش خوشم نمياد)
    گلکسی تب 3، سخت افزار متوسطی داره.
    تو این رنج تب 4 هم انتخاب خوبیه.
    اگه سیمکارت خور بودن برات اهمیت نداره، LG G Pad، بهترین انتخاب شماست.

Sent from my Xperia TX

7. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من پسورد وایفای خونمون رو گم کردم . لب تاپم رمز میخاد اما گوشیه اندرویدیم نه و وصل میشه .
    کسی نرم افزار برای نمایش پسورد میدونه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

6 سلام

بعضی از نسخه هاش این مشکل رو داشته. قبل از هر کاری باید آپدیتش کنی.
    سخت افزار خوبی داره اگه از ظاهرش خوشت میاد، انتخاب خوبیه. (من که از ظاهرش خوشم نمياد)
    گلکسی تب 3، سخت افزار متوسطی داره.
    تو این رنج تب 4 هم انتخاب خوبیه.
    اگه سیمکارت خور بودن برات اهمیت نداره، LG G Pad، بهترین انتخاب شماست.

Sent from my Xperia TX
    بله از ظاهرش خوشم میاد قصد داشتم لنوو A5500 بگیرم دیروز رفتم بگیرم گرفتم دستم خیلی بد کیفیت بود ولی
    Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB

قیافه خوبی داره فقط صداش چطوره خیلی ضعیفه ؟ برای وب گردی و مشاهده ویدیو و کارهای اینترنتی مناسبه ؟
    اصلآ اهل بازی نیستم
    با گارانتی 1200 و بی گارانتی 1.70 هست ......... گارانتی توی اهواز اصلآ بی خوده ..... بی گارانتی بگیرم ؟
    با سیم کارت رایتل میشه بروز رسانیش کرد ؟؟؟
    چون adsl دارم دو مگابایت ولی مودم معمولیه وای فای نداره
    و وای مکس ایرانسل دارم 512 ولی سرعتش پایینه می ترسم توی بروز رسانی قطع بشه ..........
    و سیم کارت خور بودن برای الویت اوله

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

بله از ظاهرش خوشم میاد قصد داشتم لنوو A5500 بگیرم دیروز رفتم بگیرم گرفتم دستم خیلی بد کیفیت بود ولی
    Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB قیافه خوبی داره فقط صداش چطوره خیلی ضعیفه ؟ برای وب گردی و مشاهده ویدیو و کارهای اینترنتی مناسبه ؟
    اصلآ اهل بازی نیستم
    با گارانتی 1200 و بی گارانتی 1.70 هست ......... گارانتی توی اهواز اصلآ بی خوده ..... بی گارانتی بگیرم ؟
    با سیم کارت رایتل میشه بروز رسانیش کرد ؟؟؟
    چون adsl دارم دو مگابایت ولی مودم معمولیه وای فای نداره
    و وای مکس ایرانسل دارم 512 ولی سرعتش پایینه می ترسم توی بروز رسانی قطع بشه ..........
    و سیم کارت خور بودن برای الویت اوله
    در مورد صدای اون، اطلاعی ندارم.

اما بخاطر سخت افزار قدرتمند و کیفیت صفحه نمایش خوب، وب گردی کار لذت بخشی خواهد بود. اما بخاطر
    تراکم پیکسلی کم صفحه نمایش، گاهی برای خواندن متون ریز، دچار مشکل خواهید شد.

بدون گارانتی، نگیرید. همین چند روز پیش، چند تا تبلت نوت دیدم که نشر نور داشتند. اگه گارانتی نباشه،
    ممکنه بیش از 400 تومان خرج برداره. این مشکل نشر نور، در تبلت ها و گوشی های سامسونگ، به وفور
    یافت میشه. پس هواستون رو جمع کنید بدون گارانتی، ممکنه خرج هایی رو دستتون بذاره!

آره با رایتل میشه آپدیت کرد اما حتماً قبل آپدیت، سرعتتون رو از 128 به ترجیحاً به 1 مگ ارتقاع بدین و با خرید
    بسته های مصرفی، هزینه دانلود رو هم کم کنید.

در کل در این رنج تبلت خوبیه. اما Samsung Galaxy Tab 4، کیفیت صفحه نمایش بهتر و
    Huawei MediaPad X1 7.0 تراکم پیکسلی بیشتری داره. البته دو تبلت مذکور، ایراد ها و حسن هایی نسبت
    به Samsung Galaxy Note 8 دارا می باشند که در صورت لزوم، برسی خواهم کرد.

11. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

در مورد صدای اون، اطلاعی ندارم.

اما بخاطر سخت افزار قدرتمند و کیفیت صفحه نمایش خوب، وب گردی کار لذت بخشی خواهد بود. اما بخاطر
    تراکم پیکسلی کم صفحه نمایش، گاهی برای خواندن متون ریز، دچار مشکل خواهید شد.

بدون گارانتی، نگیرید. همین چند روز پیش، چند تا تبلت نوت دیدم که نشر نور داشتند. اگه گارانتی نباشه،
    ممکنه بیش از 400 تومان خرج برداره. این مشکل نشر نور، در تبلت ها و گوشی های سامسونگ، به وفور
    یافت میشه. پس هواستون رو جمع کنید بدون گارانتی، ممکنه خرج هایی رو دستتون بذاره!

آره با رایتل میشه آپدیت کرد اما حتماً قبل آپدیت، سرعتتون رو از 128 به ترجیحاً به 1 مگ ارتقاع بدین و با خرید
    بسته های مصرفی، هزینه دانلود رو هم کم کنید.

در کل در این رنج تبلت خوبیه. اما Samsung Galaxy Tab 4، کیفیت صفحه نمایش بهتر و
    Huawei MediaPad X1 7.0 تراکم پیکسلی بیشتری داره. البته دو تبلت مذکور، ایراد ها و حسن هایی نسبت
    به Samsung Galaxy Note 8 دارا می باشند که در صورت لزوم، برسی خواهم کرد.
    چند جا خوندم خود به خود خاموشش می شه و امروز رفتم بگیرم یک خانمی اومد گفت این رو 3 ماه پیش گرفتم الان خود به خود خاموش شده و روشن نمیشه و با این نشر نور منصرف شدم ........ به نظر شما
    Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110 - 16GB چطوره ؟

یا برم لنوو بگیرم ؟؟؟ A3500می گن تاچش ضعیفهi
    A5500 چطوره ؟ تاچش صداش و ا همه لحاظ و کیفیت تصویرش ؟
    از تب 4 قیافش خوشم نمیاد .........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •