تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 438 از 870 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علي رضا اطلاعات بسي جالبي بودن.ممنونم
    وظیفه بود... کلا با گرفتن حال پرسپولیسی ها حال می کنم...
    سامره ( کلا 10 دقیقه هم بازی نکرد )
    سامره اگه اشتباه نکنم گل هم زد پس ساکت...
    پرسپولیسی ها حرف نمیزنن عمل می کنند بعد از بازی سوپر جام همدیگرو میبینیم
    پرسپولیسی ها و عمل؟!
    عزیزم پس کی می خواهید عمل کنید؟ چهل خورده ی سال هست دارید حرف می زنید پس کی می خواهید برید فینال اسیا ؟

ولی پرسپولیسو زمان شاه خیلی اذیت کردن ولی بازم توی لیگ تخت جمشید پر افتخار ترین تیم بود.تاج رو هم زیاد اذیت نکردن به جز یه سری از بازیکناش که پارتی نداشتن بدبختا و از فوتبال حذف شدن.

عزیزم چه اذیتی ؟ چند نمونش را اینجا بگو... اگر اون زمان از این حرفها بود فکر می کنی استقلال جلوی شما شش تا می خورد؟
    اتفاقا اون زمان فوتبال ایران از الان خیلی پاک تر بود! الان اگه دقت کنی اصلا نمی ذارند ورزشگاه پر بشه و تازگی ها هرکاری می کنند که در فصل دربی های سرخابی ها به سه نرسه!
    اگر به اذیت باشه استقلال پس از انقلاب تا مرز نابودی و محو شدن از تاریخ فوتبال ایران پیش رفت و اگر زرنگی برخی از استقلالی ها نبود که نام این باشگاه را از تاج به استقلال تغییر بدهند الان استقلال را هم باید به مانند ارارات،هما،بانک ملی و از اینجور تیمها در تاریخ لیگ خوند!
    استقلال قبل از انقلاب زمینهای ورزشی زیاد داشت و در تمامی رشته تیم داشت اما بعد از انقلاب تمام انها از این باشگاه گرفته شد!
    و اگه استقلال زمان پهلوی تیم سلطنتی بود بعد از انقلاب این پرسپولیس بود که تبدیل شد به سوگلی دولت!
    عزیزی وقتی به عنوان یار کمکی پرسپولیس تو آسیا بازی کرد بیشتر چهره شد.توی اون بازی کذایی با پوهانگ که رهبری فرد گل به خودی زد و محرمی پنالتیو زد تو اوت،عزیزی بود که تک گل پرسپولیسو زد.یادمه پوهانگ یه دروازبان روس داشتن که دستاش دراز بود.لامصب همه توپا رو میگرفت آخر(اگر اشتباه نکنم)عزیزی با اون قدش با سر دروازشو باز کرد.
    این بازیکنا(به جز علی دایی که تو بانک تجارت هم شاگرد حجازی بود)توسط پرسپولیس به فوتبال روز معرفی شدن و تونستن به مدارج بالا برسن و به تیمای بزرگ بپیوندن تا جایی که مرد سال شدن.
    طبیعیه که بازیکنی که میره توی باشگاهای اروپایی بازی میکنه تا وقتی میتونه بازی بکنه دیگه برنمیگرده ایران.مهدوی کیا هنوز هم تا جایی که میتونه بازیهای پرسپولیسو تماشا میکنه از آلمان.کریمی هم دنبال میکنه همشو.
    ولی استقلال کدوم بازیکنا رو به فوتبال دنیا معرفی کرد؟چه ترانسفر موفقی داشتش؟سامره که توی پروجا چند دقیقه بیشتر بازی نکرد؟دین محمدی که تو آلمان تو دسته دوم بازی میکرد؟منصوریان که یه مدت آلمان و یه مدت هم(انگار)یونان بود و بعد مجبور به بازگشت شد؟پاشازاده که فقط یه فصل توی راپیدوین(که اونم لیگ اتریش هیچ جا قبولش ندارن)خوب بود و بعد با ترک راپیدوین خودشو خراب کرد؟
    میشه بگی کدوم بازیکن از استقلال موفق بود؟
    شما هم که ادعاهای تیم های اماراتی را می کنید که میگن فوتبال امارات فرودگاه پروازه فوتبالیست ها و به خصوص ایرانیها به اروپا هست!!!
    عزیزم چهره شدن علی دایی و یا خداداد عزیزی چه ربطی به پرسپولیس داره؟
    علی دایی که به خاطر درخشش در بازیهای تیم ملی بود که راهی اروپا شد خداداد عزیزی هم به خاطر درخشش در بازیهای مقدماتی و جام جهانی 98 بود راهی اروپا شد مهدوی کیا هم همینطور علی کریمی هم به خاطر بازیهای خوبش در جام ملتها بود که رفت بایرن مونیخ.
    حالا این وسط کل اینها فوقش دو فصل دو پرسپولیس بازی کردن ایا اینطوری میشه گفت پرسپولیس تو موفقیتشون نقش داشته؟
    این بازیکن بیش از اینکه به پرسپولیس مدیون باشند به اون تیمهایی که این بازیکنان را کشف کردند و به فوتبال ما معرفی کردند مدیون هستند پرسپولیس در این وسط مثل این فصل فقط این بازیکنان را از باشگاههای بی پول دزدید!
    اگر هم می بینی بازیکنان استقلالی در این چند فصل کمتر راهی اروپا شدند به خاطر کم لطفی مربیان تیم ملی هست به خصوص مایلی کهن که زمانی مربی تیم ملی بود از پرسپولیس 9 نفر را دعوت کرد(خیلی هاشون در حد تیم ملی نبودند) اما پاشازاده و یا زرینچه را دعوت نمی کرد! و اگه می رد نیمکت نشینشون میکرد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از پرسپولیسی های عزیز میخوام که دیگه ادامه ندن .... چون هرچی بگین اینا بحث رو عوض میکنن و ............
    من و شما و همه ایرانیها میدونیم که استق لالیها پرو ترین تماشاچیهای ایران هستن .

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من از همون اول قیافش رو که دیدم بهش مشکوک شدم
    كجاش قيافش مشكوكه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

غیر قابل تصوره کسی نخواد تیم ملی کشورش بره جام جهانی اونم به خاطر یه نفر مثل علی دایی

که خودش رو خراب کرد به جای اینکه یه اسطوره بشه .
    تصور كن اگه حتي تصور كردنش سخته . من دوست ندارم اين تيم ( كه در راسش اون آقاي محترمه) بره جام جهاني . من حاضرم اين تيم حتي با ناصر ابراهيمي بره جام جهاني ولي با اين آقا نه .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سید مهدی رحمتی - رحمان رضایی - هادی عقیلی - محسن بنگر - حاج صفی- جواد نکونام - مهدی مهدوی کیا - غلام رضا رضایی- فریدون زندی - وحید هاشمیان - محسن خلیلی.
    ميشه بگي كي تو كدوم پست بازي مي كنه؟ و چه سيستمي ؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اولین دوره جام در جام باشگاهای آسیا رو پرسپولیس قهرمان شد ایمان خان.
    حالا به یاد آوردی؟
    من در مورد جام باشگاهها گفتم نه جام در جام.
    اون زمان هم کسی جام در جام رو تحویل نمیگرفت.مثلا همون زمانی که پیر وزی تو جام در جام قهرمان شد چند تا تیم شرکت کرده بودند؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه تیم ملی با دایی نتیجه بگیره این یارو دیگه اصلا ول کن تیم ملی نیست.

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه تیم ملی با دایی نتیجه بگیره این یارو دیگه اصلا ول کن تیم ملی نیست.
    دقیقا به همین فکر میکردم.
    میترسم بزنه شانسی بره بالا... اونجاس که باید بیخیال تیم ملی بشیم.
    دایی همینجوری الکی مدعیه چه برسه به وقتی که شانسی کارش راه بیافته

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من در مورد جام باشگاهها گفتم نه جام در جام.
    اون زمان هم کسی جام در جام رو تحویل نمیگرفت.مثلا همون زمانی که پیر وزی تو جام در جام قهرمان شد چند تا تیم شرکت کرده بودند؟
    این سوالو من ازبردیا دوبارپرسیدم اما جواب نداداگراین دفعه هم جواب نده خودم جواب میدم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

از پرسپولیسی های عزیز میخوام که دیگه ادامه ندن .... چون هرچی بگین اینا بحث رو عوض میکنن و ............
    من و شما و همه ایرانیها میدونیم که استق لالیها پرو ترین تماشاچیهای ایران هستن .
    دل به دل راه داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •