تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 438 از 456 اولاول ... 338388428434435436437438439440441442448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,371 به 4,380 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تولدت مبارک ، سسک فابرگاس

سسک فابرگاس بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولد 25 ساگی خود را در 4 می 2012 جشن می گیرد

مشخصات فنی شماره 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی سایت رسمی باشگاه می گوید :
    " سسک فابرگاس می تواند در تمام پست های میانی بازی کند . او می تواند به عنوان هافبک دفاعی مرکزی ، هافبک چپ یا راست یا حتی در پشت مهاجم کار خود را انجام دهد. او بخاطر توانایی زیادش در رسیدن به داخل محوطه جریمه و پاس گلهایش برجسته هست ، با وجود او هم تیمی هایش بهتر بازی می کنند. "

2. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض بارسا ولخرج‌ترین تیم ورزشی دنیا شناخته شد

بارسا ولخرج‌ترین تیم ورزشی دنیا شناخته شد

وقتی صحبت از هزینه برای تیم‌های ورزشی می‌شود، نام تیم‌هایی چون منچسترسیتی یا چلسی پیش از سایر تیم‌ها به ذهن می‌رسد. اما آبی اناری‌های بارسلون که هفته قبل با گل فرناندو تورس از لیگ قهرمانان حذف شدند، رکورددار هزینه هستند و بازیکنان این تیم بیشترین حقوق هفتگی را دریافت می‌کنند.

بنا به آمار مجله ای اس پی ان آمریکا این تیم در فصل حاضر 217 میلیون دلار دستمزد به بازیکنانش پرداخت کرده و متوسط پرداختی به هشت میلیون و ششصد و هشتادهزار دلار می‌رسد. به عبارت دیگر هر بازیکن بارسا در هفته به طور متوسط 166934 دلار دریافت کرده است . رئال مادرید دراین مورد هم دست از رقابت با بارسا برنمی‌دارد و با هفت میلیون و هفتصد و نودوشش هزار دلار دستمزد هر بازیکن در رده دوم قرار گرفته است. تیم‌های من سیتی و چلسی به ترتیب با ارقام هفت میلیون و چهار صد و شش میلیون و هفتصد و نود و پنج در رده‌های بعدی قرار دارند تا باشگاه‌های فوتبال اروپا همچنان در جهان رکورددار باشند.

4. 5 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته به ارزش ستاره هاست. دستمزدی که بارسا به بهترین های جهان که خودش هم بزرگ کرده و قهرمان اسپانیا، اروپا و بعدا دنیا شدن میده نسبت به اون تیمای دیگه کم هم هست.

Season 2010-11

Barcelona
    Supercopa de España
    La Liga
    UEFA Champions League

Real Madrid
    Copa del Rey

Manchester City
    FA Cup

Chelsea
    -

Team of the Year 2011

Barcelona
    5 + Pep

Real Madrid
    3

Manchester City
    0

Chelsea
    0

FIFA FIFPro World XI 2011

Barcelona
    5

Real Madrid
    4

Manchester City
    0

Chelsea
    0

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لوئی فرناندس: گواردیولا روزی به بارسا برمی گردد

این مربی 41 ساله هفته گذشته اعلام کرد که در پایان فصل از بارسا جدا خواهد شد

Getty Images

سایت گل- لوئی فرناندز، سرمربی سابق اسپانیول، معتقد است پپ گواردیولا مطمئنا در آینده بار دیگر به بارسا برمی گردد.
    این مربی 41 ساله هفته گذشته اعلام کرد که در پایان فصل از بارسا جدا خواهد شد و تیتو ویلانووا جای او را خواهد گرفت؛ با این وجود فرناندز معتقد است این مربی روزی بار دیگر به نوکمپ برمی گردد.
    او در گفتگو با کوپه اسپورتس گفت:" او به بارسا برمی گردد. او برای بارسا یک تیم ساخت، یک سبک فوتبال درست کرد و تصویری فوق العاده به جا گذاشت."
    فرناندز که زمانی هدایت پاری سن ژرمن را برعهده داشت، در مورد حضور بازیکنانی مانند پدرو و دنی آلوس در این باشگاه گفت:" پاری سن ژرمن نیاز به یک مدافع راست دارد.
    آنها جاه طلبی های زیادی دارند؛ می خواهند بازیکنان بزرگی را به خدمت بگیرند و در لیگ قهرمانان بازی کنند."
    فرناندز 51 ساله که در حال حاضر هدایت هیچ تیمی را برعهده ندارد، پیش از این هدایت تیم هایی مانند بیلبائو، اسپانیول و بتیس را برعهده داشت.

8. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

تیتو:

"نمی شه که یک مربی هر هفته هر چه می خواهد بگوید و وقتی کسی جواب می دهد، او به انها بپرد. درنهایت مورینیو مربی فوتبال است ، کسی که هیچ وقت راجع به فوتبال حرف نمی زند و ما این را دوست نداریم."

"تیم مورییو تلاش می کند تا 6 بازیکن داشته باشد، 4 مدافع و 2 هافبک دفاعی ، کسانی که همیشه از نظر بدنی قوی و در عقب به خوبی دفاع می کنند. و 4 بازیکن جلویی از انها جدا شده و منتظر می مانند.شما نمی توانید از تیم مورینیو انتظار داشته باشید که زیبا و خوب بازی کنند."

* تیتو همچنین مربی مادرید را برای اصراری که بر در مرکز توجه قرار گرفتن دارد کوباند و همچنین سانتیاگو برنابئو را برای هزینه های هنگفت سرزنش کرد.

"این اصلا خوب نیست وقتی که یه مربی انقدر در مرکز توجه باشد . من فقط اینو درک می کنم که یک مربی توجه بیشتری نیاز داره چون احساس یک بازیکن را تجربه نکرده. اون نمی خواد یک فوتبالیست باشه ، زیرا که هیچ وقت نبوده"

"مادرید همیشه بازیکنای عالی داشته. این با سرمایه گذاری که آنها انجام می دهند عادیست. این بزرگترین مبلغ سرمایه گذاری شده تاریخ است. انها با بازیکنانی که می خواهند قرارداد امضا می کنند. انها بیشتر از دوبرابر انچه ما خرج می کنیم خرج می کنند.ولی در بازی آنها هیچ چیزی نیست که من را جذب کنه."

پیغام گرد مولر به مسی: دوست دارم اولین فردی باشم که به مسی تبریک می گوید
    " تکنیک لیونل مسی بسیار عالی و قابل تحسین است. او گلهای فوق العاده ای به ثمر می رساند و با اینکه بازیکن بزرگی است همیشه فروتن بوده است."

مولر در ادامه گفت:" تا کنون گلزنان زیادی وجود داشته اند اما پس از چهل سال تازه رکورد 68 گل در یک فصل که توسط من به ثبت رسیده است شکسته می شود.حالا او 68 گله است و من قطعا" اولین فردی خواهم بود که به خاطر این ماجرا به او تبریک می گویم."

میشه گفت مسی اکثر رکوردهای بزرگ را شکسته است و فقط این چهار رکود مهم برای لئو باقی مانده است تا انها را هم به نام خود ثبت کند.

71 گل رائول در لیگ قهرمانان (مسی تاکنون 51 به ثمر رسانده است)

سریعترین هت ریک که متعلق به داوید ویا است در 5دقیقه, مسی در 12 دقیقه هت ریک کرده است.

1281 گل پله (البته برای پله در بازی های رسمی 760 تا گل ثبت شده که 541 گل در بازی های لیگ بوده)

برترین گلزن تاریخ آرژانتین: گابریل باتیستوتا با 56 گل زده ( مسی 22 گل است)

" البته مسی در تاریخ فوتبال آن قدر جاودانه شده است که دیگر حتی نیازی به شکستن این رکوردها را هم ندارد"

لی، فراتر از یک گلزن

با وجود به ثمر رساندن 36 گل در 26 بازی، بیشتر از قدرت گلزنی، به خاطر حرکات هوشمندانه و تکنیک و قدرت پاسکاریش معروفه
    این بازیکن کره ای، اولین فصل حضورش در لاماسیا را تجربه میکند و الگوی او مسی است.
    3شنبه او سومین هت تریکش را در طول فصل جاری در تیم FC Barcelona Infantil A به ثمر رسوند. او سرعت بالایی دارد و حرکاتش چه با توپ و چه بدون توپ بسیار عالی است.
    لی تنها 14 سال سن دارد. استعدادیابهای بارسا در یک بازی دوستانه با تیم زیر 14 ساله های کره در سال 2009 استعداد بالای او را کشف کردند ولی طبق قوانین لاماسیا تا 13 سالگی او منتظر ماندند و سپس وی را به بارسلونا آوردند.
    شخصیت لی، او را به یکی از بازیکنان محبوب بین کودکان لاماسیا تبدیل کرده است. او در 15 بازی اول خود 17 گل به ثمر رساند و پس از بازگشت از یک مصدومیت در 10 بازی بعدی 19 گل زد. تیم او در لیگ نوجوانان اسپانیا با 5 امتیاز اختلاف نسبت به اسپانیول در صدر جدول است.
    او مثل تمام کودکان فوتبالیست کره ای عاشق مسی و پارک جی سونگ است.

بهترین خط حمله تاریخ باشگاه

بارسلونا در بازی دیشب رکورد قبلی خودش را بهبود داد و به 108 گل در لالیگا رسید. رکورد قبلی در فصل 2008-09 با 104 گل به دست آمده بود.
    این گلها توسط 15 بازیکن مختلف به ثمر رسیده است. پس از مسی با 46 گل، الکسیس، ژاوی و سسک با 12، 10 و 9 گل بهترین گلزنان بارسلونا هستند. پدرو، ویا، تیو، آلوز، پویول، پیکه، اینیستا، تیاگو، کیتا، کوئنکا و آدریانو دیگر بازیکنان گلزن بارسلونا هستند.

این رکورد در حالی به دست آمده که آفلای، ویا، الکسیس، پدرو، اینیستا و سسک، عناصر هجومی تیم هرکدام بین 1 ماه تا 9 ماه مصدومیت را در طول فصل تجربه کردند.
    غیر از تیم های گواردیولا، تنها تیم تاریخ باشگاه که توانسته بود بیش از 100 گل در لالیگا به ثمر برساند، تیم رابسون در فصل 96-97 بود که رونالدو گلزن اول آن تیم بود.

بهترین خط حمله های تاریخ باشگاه:
    2011-12 با 108 گل
    2008-09 با 105 گل
    96-97 با 102 گل
    2009-10 با 98 گل
    58-59 با 96 گل

توئیتر پیکه:
    یه شب عالی در کنار دوستان

♥Happy Birthday, Cesc Fabregas♥

امروز تولد یکی از عاشقان بارسلونا است , فابی عزیز امروز 25 ساله شده
    ارزوی بهترین ها را برای سسک عزیز داریم
    تـــــــــــــــــولـــــ ــــــــــــــــــدت مـــــــــــــــــبارک

منبع : سايت رسمي باشگاه

10. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا این رو جدی گفتی؟ یعنی بهتره بگم قیصر خان جدی این حرف رو زدن؟

برتی فوگتس رو با هر فرمولی بسنجی از نظر جنگندگی و خشونت یک دهم راموس و په په نمیشن
    ای کاش فرصت داشتم از دل آرشیو جامهای جهانیم بازیهای برتی فوگتس رو گلچین کنم اون موقع میدیدی که با کمال احترام به بکن بائر و نظرش برتی فوگتس در مقایسه با مدافعین امروزی یه جورایی بازیش اسلوموشن به نظر میرسه
    بردیا اکثر اوقات منصف بودی اینجا هم سعی کن منصفانه به مسئله نگاه کنی
    واقعا مقایسه سرسخت ترین و خشنترین مدافعین 30 یا 40 سال گذشته با مدافعین معمولی امروز هم غیر منطقیه چه برسه به مدافعین خشنش
    بکن بائر هم باید یه جورایی از فوتبال زمان خودش دفاع کنه دیگه
    فوتبال هر زمانی سختی های خاص خودشو داره
    مسلما اگر برتی فوگس توی زمان فعلی بازی میکرد یه برتی فوگس اسلوموشن نبودش بلکه همونطوری که فوگس یکی از بهترین مدافعای زمان خودش بودش اگر در زمان حال هم بازی میکردن سبک دفاعشون مطابق با سبک دفاع روز بود و نه اینکه کند باشن.
    البته حتی خیلی از مدافعای امروزی هم قدرت بدنی و تنفسی عجیب و غریب مسی رو ندارن

12. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پدرو: گوارديولا من را به رويايم رساند

اين مهاجم ملي پوش خود را مديون سرمربي بارسا مي داند زيرا گوارديولا بود که او را از تيم دوم بارسا به تيم اول آورد

پدرو، مهاجم بارسا، از پپ گوارديولا به اين دليل که به او فرصت بازي در اين تيم را داد، تشکر کرد.

اين مهاجم ملي پوش خود را مديون سرمربي بارسا مي داند زيرا گوارديولا بود که او را از تيم دوم بارسا به تيم اول آورد و موجب شد تا او سه قهرماني در لاليگا، دو قهرماني در چمپيونزليگ و قهرماني در جام جهاني با اسپانيا را تجربه کند.

گوارديولا هفته گذشته اعلام کرد که در پايان فصل از بارسا جدا خواهد شد و اين خبر تلخي براي پدرو بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تنها مي خواهم از او به خاطر همه چيزهايي که به من ياد داد و به من فرصت داد تا به رويايم که بازي کردن در تيم اول بارسا بود، برسم، تشکر کنم.

من براي او بهترين ها را آرزو مي کنم. اين خبر تلخي براي ما بود زيرا هيچ يک انتظارش را نداشتيم اما بايد به تصميم او احترام بگذاريم."

پدرو همچنين در مورد نشستن تيتو ويلانووا رو نيمکت بارسا به جاي گوارديولا گفت:" اين خبر فوق العاده اي بود. همه ما از او حمايت مي کنيم و بهترين ها را براي او آرزو داريم نظرات او بسيار شبيه به گوارديولا است. فکر مي کنم اين براي تيم خوب است."

پدرو که تعداد زيادي از بازي هاي اين فصل بارسا را به دليل مصدوميت از دست داد، اميدوار است بتواند درفينال کوپا دل ري براي آبي ناري ها به ميدان برود.

" به دليل مصدوميت ها، من حضور نامرتبي در رقابت ها داشتم اما اکنون برگشته ام. ما به سختي کار مي کنيم تا براي فينال آماده شويم و جام را به خانه برگردانيم. من با تمام توان تلاش مي کنم تا در فينال به ميدان بروم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيگريني: مسي شايسته تمامي جوايز است

مانوئل پيگريني، مربي مالاگا گفته ليونل مسي تفاوت دو تيم بارسلونا و مالاگا را رقم زد.

مسي هت‌تريک کرد و تيمش چهار بر يک پيروز شد. مسي به رکورد 46 گل در 36 بازي لاليگا رسيد و در راه کسب پيچيچي دو گل از کريستيانو رونالدو پيش افتاد.

برخي مي‌گويند رونالدو استعداد مسي را دارد، اما پيگريني مي‌گويد مسي در کلاسي قرار دارد که متعلق به خود اوست: «معيارهاي توپ طلا را نمي‌دانم. تنها مي‌دانم که مسي شايسته تمامي جوايز است.»

پيگريني همچنين پپ گوارديولا، مربي بارسلونا را ستوده: «گوارديولا چيزهاي بسياري به فوتبال افزود. او نه‌تنها قهرماني‌هاي بسياري کسب کرد، که سبک فوتبالي که او پياده‌سازي کرد و کيفيتي که به عنوان انسان نشان داد فوق‌العاده به فوتبال کمک کرد.»

اين مربي سابق رئال مادريد ادامه داد: «پپ بهترين تصميم را براي خودش گرفته اما به نظرم او تنها استراحتي کوتاه خواهد داشت. روشن است که مردم اميدوارند که او مدت زمان کوتاهي از فوتبال دور باشد چون فوتبال به او نياز دارد.»

پيگريني همچنين درباره خود بازي گفت: «ما جاه‌طلب بوديم و نتيجه اصلا نشان نمي‌داد چه اتفاقاتي افتاده. ما بازي خوبي انجام داديم و شايسته شکست نبوديم.

خوسه پينتو (دروازه‌بان بارسلونا) سه دفع عالي داشت و مسي دو پنالتي زد و همين‌ها نتيجه بازي را تعيين کرد.

اما ما بايد در دو بازي آخر خود بجنگيم تا بتوانيم تا جاي ممکن در رتبه بالايي ليگ را به پايان ببريم. به نظرم مالاگا فصل بسيار خوبي داشته.

ما فصل پيش براي رهايي از سقوط مي‌جنگيديم و اين فصل براي راهيابي به اروپا.»

مالاگا در رتبه چهارم جدول است و سه امتياز از لوانته بيشتر دارد.

14. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوبی ساره تا: پیدا کردن جانشین برای گواریولا بسیار دشوار بود

تیتو ویلانووا، کمک گواردیولا، جانشین او روی نیمکت بارسا خواهد شد و سوبی ساره تا از هم اکنون به فکر برنامه ریزی برای فصل آینده است

Getty Images
    سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، اعلام کرد که پیدا کردن جانشین برای پپ گواردیولا برای باشگاه کاتالانی کار ساده ای نبود.
    گواردیولا که در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد روی نیمکت بارسا شد، در چهار فصل حضور در نوکمپ 13 جام مختلف به دست آورد اما قصد دارد در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک کند.
    تیتو ویلانووا، کمک گواردیولا، جانشین او روی نیمکت بارسا خواهد شد و سوبی ساره تا از هم اکنون به فکر برنامه ریزی برای فصل آینده است.
    سوبی ساره تا به بارسا تی وی گفت:" پیدا کردن جانشین برای پپ آسان نبود. این کار پروسه ای طولانی و پیچیده بود.
    از 25 می ما برنامه ریزی برای فصل آینده را آغاز کردیم. ما باید مراقب سپری زدن زمان باشیم و باشگاه و تیم در اولویت های قرار داشته باشد.
    در طول فصل، هیئت مدیره بارسا جلسات متعددی برای برنامه ریزی و دیدن پیشرفت بازیکنان زیر نظر پپ و تیتو دارد."
    مدیر ورزشی بارسا همچنین لیونل مسی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او تنها به خاطر گل هایی که برای تیم به ثمر رسانده، برای ما مهم نیست بلکه به خاطر شخصیتی که به تیم می دهد، برای ما اهمیت دارد."
    بارسا روز 25 می در فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو قرار خواهند گرفت.
    دل بوسکه: تا آخرین رو منتظر ویا می مانم

ویا در دیدار بارسا مقابل السد در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد اما دل بوسکه تاکید کرد که به این بازیکن فرصت کافی برای اثبات آمادگی اش خواهد داد

David Villa - Barcelona
    سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد تا هر زمانی که ممکن باشد در انتظار داوید ویا، مهاجم مصدوم بارسا، خواهد ماند و امیدوار است که بتواند از این بازیکن باتجربه در رقابت های یورو 2012 استفاده کند.
    دل بوسکه قصد داشت فهرست نهایی اش برای رقابت های یورو 2012 را روز 23 می اعلام کند اما برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری بین بارسا و بیلبائو در روز 25 می، او را مجبور کرد تا انتخاب فهرست نهایی اش را 4 روز به تاخیر بیندازد.
    ویا در دیدار بارسا مقابل السد در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد وتاکنون نتوانسته برای تیمش به میدان برود اما دل بوسکه تاکید کرد که به این بازیکن فرصت کافی برای اثبات آمادگی اش خواهد داد.
    سرمربی لافوریا روخا به خبرنگاران گفت:" ویا در یورو؟ من دیروز با پپ صحبت کردم. ما تا آخرین لحظه در انتظار او خواهیم ماند. او بهترین گلزن ماست."
    اسپانیا در مرحله گروهی یورو 2012 با تیم های ایتالیا، ایرلند و کرواسی هم گروه است.

گواردیولا: رئال شایسته قهرمانی بود

کاتالان ها در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رده دوم لالیگا قرار دارند و سرمربی بارسا معتقد است تنها خوب کار کردن برای پشت سر گذاشتن رئال کافی نیست.

Pep Guardiola - Barcelona
    سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، معتقد است رئال مادرید با شایستگی عنوان قهرمانی این فصل لالیگا را به دست آورد و اعلام کرد تیمش برای پشت سر گذاشتن کهکشانی ها باید دست به کار بزرگی می زد.
    کاتالان ها در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رده دوم لالیگا قرار دارند و سرمربی بارسا معتقد است تنها خوب کار کردن برای پشت سر گذاشتن رئال کافی نیست.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رئال شایسته قهرمانی است زیرا آنها امتیازهای زیادی به دست آوردند. ما باید به این فکر کنیم که چطور می توانیم پیشرفت کنیم و آنها را پشت سر بگذاریم.
    برای شکست دادن رئال، تنها خوب بودن کافی نیست، باید خیلی فوق العاده کار کرد. آنها خیلی قوی هستند."
    سرمربی آبی و اناری ها سپس در مورد آمادگی داوید ویا صحبت کرد و تاکید کرد که این مهاجم باتجربه در آستانه بازگشت به میادین است.
    " دوران بهبودی ویا بسیار خوب سپری می شود. او تقریبا دیگر دردی ندارد و هر روز بهتر می شود. باید امیدوار باشیم که او به یورو 2012 برسد."
    گواردیولا در پایان صحبت هایش گفت:" همه به دنبال قهرمانی هستند اما باید بلد باشید که چگونه پیروز شوید و چگونه ببازید. من ازشیوه برخوردمان با پیروزی و شکست ها احساس غرور می کنم."

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

اخبار کوتاه

داوید لوئیز از چلسی و ورتانگن از آژاکس بازیکنانی هستند که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورت شکست در خرید تیاگو سیلوا از میلان برای بخدمت گرفتن آن ها تلاش خواهد کرد

تیم هایی که بیشترین گل در این فصل را بثمر رسانده اند :

بارسلونا : 181 گل
    رئال مادرید : 168 گل
    پی اس وی : 133 گل
    منچستر سیتی : 120 گل
    توئنته : 118 گل
    منچستر یونایتد : 117 گل
    شالکه : 116 گل
    بایرن : 114 گل

لوئیز فابیانو (بازیکن سابق سویا) : نیمار از کریس رونالدو بهتر است ، اما برای رقابت با مسی او باید به اروپا برود

بازیکنانی که بیشترین گل را در قرن 21 بثمر رسانده اند :

لیونل مسی : 164 گل
    داوید ویا : 161 گل
    اتوو : 156 گل
    فورلان : 128 گل
    رائول : 127 گل
    تامودو : 124 گل
    کریس پنالدو : 110 گل

گواردیولا : چرا مصاحبه ی اختصاصی (یک به یک) انجام نمیدهم ؟ بخاطر اینکه میخواهم با همه با یک روش برخورد داشته باشم . میخواهم آزاد باشم و شغل من این است که تیم را مربی گری کنم
    نام والورده بعنوان جانشین من برده میشد ؟ او کاملا این را نشان داده که میتواند هر تیمی را در جهان هدایت کند .
    حرکت زشت کریس پنالدو درمقابل خاوی مارتینز بعد از بدست آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ترجیح میدهم راجع به این صحبتی نکنم .همه میخواهند برنده باشند ، اما شما باید بدانید که چگونه ببازید و چگونه برنده شوید . من افتخار میکنم که در این مدت کاملا درست عمل کردیم .
    من به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیامدم که به بخشی از تاریخ تبدیل شوم . فقط آمدم تا بهترین کار را انجام دهم مثل هر کس دیگری که در این شغل میباشد
    از وقتی که اعلام کردم میخواهم بروم ، احساس آرامش میکنم . اما جدا از آن ، چیزی در زندگی من تغییر نکرده است
    ویا بخوبی مراحل ریکاوری را میگذراند و تقریبا دردی احساس نمیکند . کم کم حالش بهتر میشود و بیایید امیدوار باشیم او را در یورو ببینیم
    در آینده باز خواهم گشت ؟ اما هنوز که اینجا را ترک نکرده ام و هنوز سه بازی باقی مانده است . هیچ وقت آینده مشخص نیست ، من با توپ جمع کنی کارم را اینجا آغاز کردم ...
    برای بردن مادرید فقط خوب باشید کافی نیست ، شما باید بیش از خوب بودن بازی کنید . آن ها به معنای واقعی قدرتمندند
    اگر آن ها امتیاز زیادی بدست آورده اند ، شایسته ی قهرمانی بوده اند . ما باید به فکر پیشرفت خودمان باشیم

کیتا که تا سال 2014 قرارداد دارد میتواند در صورت کم بازی کردن در این فصل به طور رایگان به تیم دیگری بپیوندد

دلبوسکه : ویا در یورو ؟ من دیروز با پپ صحبت کردم . ما تا آخرین لحظات منتظر او میمانیم ، او بهترین گلزن ما است .

بارسلونا به دنبال بخدمت گرفتن بال کناری بایرن مونیخ ، دیوید آلابای 19 ساله میباشد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدتی است که این بازیکن اتریشی را زیر نظر دارد .

کریستین ته یو فعالیت خود در توییتر را آغاز کرد : @ctello91

لیونل مسی در این فصل 75 گل بثمر رسانده است : 70 گل برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (68+2 گل در بازی های دوستانه) + 5 گل در بازی های ملی

بارسلونا 100 میلیون یورو بودجه برای این فصل نقل و انتقالات در اختیار دارد : 30 میلیون بودجه ی سالانه ی نقل و انتقالات + 30 میلیون بابت فروش بازیکنان + 30 میلیون پاداش بازیکنان که امسال پرداخت نشد + 10 میلیون مبلغ حقوق سالانه ی پپ گواردیولا

لیونل مسی با زدن 24 گل در نیم فصل دوم ، رکورد زارا (21 گل در نیم فصل دوم 1950/51) را در گلزنی در نیم فصل دوم شکست

16. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بارسلونا 4-1 مالاگا

اف سی بارسلونا با پیروزی 4-1 در برابر مالاگا توانست حداقل برای ساعاتی، جشن قهرمانی رئال مادرید را به تعویق بیندازد، هرچند که بازی سخت تر از نتیجه بدست آمده بنظر می رسید. این بازی ناگزیر، با رکورد شکنی مسی در ذهن ها خواهد ماند. در این بازی مسی با به ثمر رساندن 66، 67 و 68 مین گل فصل خود، موفق به شکستن رکورد افسانه ای گرد مولر شد. با این گل ها، تعداد گل های مسی در لالیگا به عدد 46 رسید.

در ادامه امتیازات بازیکنان را در بازی برابر مالاگا مشاهده می کنید:

خوزه مانوئل پینتو: 7

در صحنه گل راندون چندان صورت مقصر نبود و مهارهای بسیار زیبایی داشت، هرچند که در بازی دیشب کار زیادی برای انجام دادن نداشت.

آدریانو کوریرا:7

عملکرد مستحکمی در دفاع داشت، هرچند که در اثر نفوذ ها و حملاتش از کنار خط، گاهی در کار دفاع جا می ماند. شاید می توانست در صحنه سانتر خسوس گومز که در نهایت منجر به گل تساوی مالاگا شد، بهتر عمل کند.

کارلس پویول: 7

در نبرد هوایی با زننده گل تساوی مالاگا یعنی راندون که از نظر قدی از او بلندتر بود، مغلوب شد. اما بجز این مورد، بسیار مستحکم ظاهر شد و درتمام دوئل ها در برابر بازیکنان مالاگا پیروز بود.

خاویر ماسکرانو: 8

مثل همیشه عملکرد فوق العاده ای در نقش مدافع مرکزی داشت. او در تمام درگیری ها در برابر مهاجمین مالاگا پیروز بود و تکل های مؤثر و توپ گیری های خوبی داشت.

دنیل آلوز: 7.5

در نیمه اول سرگردان بود و پاس های بسیار ساده را لو می داد، اما در نیمه دوم فراتر از انتظار ظاهر شد و در تمام 45 دقیقه ، در جناح راست، تهدیدی جدی برای تیم حریف محسوب می شد.

سیدو کیتا: 7.5

به خوبی بازی در برابر رایو در آخر هفته نبود، اما باز هم بسیار خوب بازی کرد. چند تکل مؤثر داشت و تسلط و خونسردی خوبی در پخش توپ از خود نشان داد. با این اوصاف، به مدرک بیشتری برای اثبات ارزش او در تیم بزرگسالان، نیاز نخواهد بود.

سسک فابرگاس: 7

نقش زیادی در بازی نداشت، اما باز هم حرکات شگفت انگیزی با توپ انجام داد. در برخی دقایق، با دریبل ها و پاس هایش بسیار خوب ظاهر شد، هرچند که در بازی هماهنگی و ثبات لازم را نداشت.

آندرس اینیستا: 9

کنترل بازی در میانه میدان را در اختیار داشت. با دریبل های شگفت انگیز و حرکات سریعش، عملکرد خیره کننده ای داشت و با کمک به پویول و مسی (هماهنگی فوق العاده در این صحنه) و همچنین با گرفتن یک پنالتی در اثر یک دریبل شگفت انگیز، بر روی سه گل از چهار گل به ثمر رسیده تأثیر مستقیم داشت. او بهترین بازیکن میدان بود.

ایزاک کوئنکا: 6

در اکثر دقایق در بازی محو بود. حفظ توپ خوبی داشت، اما در ایجاد موقعیت گل ناموفق بود. در مجموع تأثیر چندانی در روند بازی نداشت و شب بسیار آرامی را سپری کرد.

پدرو رودریگز: 7

به خوبی بازی آخر هفته نبود، اما باز هم با فضا سازی برای هم تیمی هایش، مدافعان مالاگا را به دردسر می انداخت. او به آرامی به دوران اوج خود بازمی گردد.

لیونل مسی: 8.5

درخششی دیگر، به همراه رکوردی دیگر. دو پنالتی و یک ضربه تمام کننده فوق العاده، مسی را به رکورد بیشترین گل زده در طول یک فصل در طول تاریخ رساند. او با 68 گل زده از رکورد گرد مولر پیشی گرفت؛ رکوردی که 39 سال پابرجا مانده بود. یک شب تاریخی دیگر برای نابغه آرژانتینی.

تعویضی ها:

مارک بارترا: 7

درحالیکه 25 دقیقه از زمان بازی باقی مانده بود، به جای پویول به میدان آمد و کار خاصی انجام نداد اما در موارد نادری که صاحب توپ شد، خونسردی و تسلط خوبی از خود نشان داد.

ابراهیم آفلای: 6.5

کار خاصی انجام نداد، اما عملکرد او نسبت به بازی آخر هفته پیشرفت خوبی داشت، پاس های خوبی داد و چند استارت فوق العاده داشت.

کریستن تیو: بدون امتیاز

او در زمان های تلف شده به بازی آمد.

درو: «تمام تلاشم را خواهم کرد تا در فینال جام حذفی حضور داشته باشم»

اگرچه او اذعان داشت که به لطف مصدومیت های متعددش، فصل نامنظمی را پشت سر گذاشته است، اما به دنبال این خواهد بود که با تلاش فراوان، جایی در بین بازیکنان حاضر در فینال جام حذفی به دست آورد و تاکید داشت: «من با همان سرعت و اشتیاق گذشته بازگشته ام». این مهاجم اسپانیایی، تشکر ویژه ای از گواردیولا داشت که «رویای بازی در تیم اول را برای او محقق کرد».

از همان ابتدا که گواردیولا اجازه ورود او به تیم اول را صادر کرد، تاثیر به سزایی در مسابقات داشت؛ اما به حق، مصدومیت های متعدد فصل جاری اش، او را از بازی ها دور کرد. با این وجود او در این مورد چنین می گوید: «آسیب دیدگی ها، این فصلم را کاملا به هم ریختند. اما من بازگشته ام و اعتماد به نفس خود را بار دیگر به دست آورده ام و بسیار مشتاقم تا در زمین حضور پیدا کنم. همه تلاش می کنیم که برای فینال جام حذفی آماده باشیم و بتوانیم این جام را به خانه ببریم. من نیز تمام تلاشم را خواهم کرد تا در فینال حضور داشته باشم».

گواردیولا

جدایی گواردیولا، برای پدرو خیلی ناراحت کننده بود؛ او که شروع کارش با این مربی بود، در کنفرانس مطبوعاتی پس از تمرین گفت: «من می خواهم همین جا، به خاطر تمام چیزهایی که به من یاد داده است، از او تشکر کنم و به خاطر شانسی که برای بازی در تیم اول به من داد، سپاسگزارش باشم. برای او آرزوی موفقیت دارم. جدایی اش از تیم، برای همه بازیکنان سخت بود و هیچ کدام انتظار وقوع چنین امری را نداشتیم، اما باید به تصمیم او احترام گذاشت». پدرو ضمنا تاکید کرد که تیم قصد دارد با قهرمانی در جام جذفی، «آن را به گواردیولا، آبیدال، ویا و فونتاس تقدیم کند».

از پدرو درباره انتصاب تیتو ویلانوا سوال شد که او در پاسخ گفت: «خبر بسیار خوبی است. ما همگی حامی او هستیم و بهترین ها را برایش آرزو می کنیم. افکار و عقاید او بسیار به پپ شبیه است و به نظر من، گزینه خوبی برای تیم محسوب می شود».

تبریک به مادرید

پدرو در انتها به رئال مادرید که شب گذشته با پیروزی در سن مامس توانست قهرمانی زود هنگامش را جشن بگیرد، تبریک گفت. او در ادامه افزود: «در این فصل تصمیماتی به ضرر تیم ما گرفته شد، اما هیچ کدام از آنها، تغییری در نتیجه کنونی نخواهد داشت».

سورپرایز هوادارن برای پپ گواردیولا

فردا شب دربی کاتالونیا بین تیم های بارسلونا و اسپانیول در ورزشگاه نیوکمپ برگزار می شود , این اخرین بازی است که پپ در نیوکمپ حضور دارد.هوادارن هم به خاطر اخرین حضور پپ در نیوکمپ یک جشن بزرگ در استادیوم برگزار می کنند و از زحمات این مرد بزرگ تشکر و قدردانی خواهند کرد.

" از بس این مرد خاصه, اخرین بازیش در خانه یک دربی است و اخرین بازی بیرون از خانه هم یک فینال است"

مربیان دو تیم یک روز قبل از داربی کاتالان، آخرین بازی بارسلونا در نیوکمپ با سرمربیگری گواردیولا

من افتخار میکنم که مربی هایی مثل گواردیولا وجود دارند. خوشایند نیست که تیم های حریف بارسلونا برای کاهش سطح بازی این تیم کیفیت زمین بازی و چمن آن را کاهش میدهند.

کرانکل ,برنده کفش طلا درسال1978 و بازیکن سابق بارسا :بارسلونای گواردیولا بهترین تیم تاریخ است, بهتر از همه تیم های دنیا, حتی از سانتوس پله هم رویایی تر است.مسی در جهان بهترین است, کرویف بت من است, او و مسی بهترین بازیکنان دوران زندگی من هستند.

برترین گلزنان لالیگا در قرن 21:

مسی 164 گل

داوید ویا 161 گل

اتوئو 156 گل

فورلان 128 گل

رائول 127 گل

تامادو 124 گل

کریس رونالدو 110 گل

thanks pep!

منبع : سايت رسمي باشگاه

18. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مسي گران‌ترين مهاجم کنوني جهان

براساس اعلام يک منبع رسانه‌اي مرد سال فوتبال اروپا و جهان هم اکنون گران‌بها‌ترين مهاجم حال حاضر دنيا محسوب مي شود.

به نقل از ورلد ساکر، ليونل مسي در فصل جاري اگر چه نتوانست عناوين قهرماني مجدد لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا را به ويترين پرعنوان افتخاراتش اضافه کند، اما در عوض 68 گل در يک فصل زد. به اين ترتيب در بازي چهارشنبه شب مقابل مالاگا با هت تريک خود ، حتي رکورد گرد مولر،‌ بمب افکن افسانه‌اي ژرمن‌ها را پس از حدود 40 ساله را شکست تا اکنون عنوان گران‌قيمت‌ترين مهاجم کنوني جهان را به خود اختصاص دهد.

براساس پيش بيني‌ها او در شرايط کنوني رقمي معادل 100 ميليون يورو در بازار نقل و انتقالات ارزش دارد.

در فهرستي که به همين منظور از 10 مهاجم برتر دنيا تهيه شده، پس از او ،کريستيانو رونالدو، گلزن پرتغالي رئال مادريد قرار گرفته است. وي نيز درخشش زيادي در فصل جاري داشته است، براساس گمانه‌زني کارشناسان چيزي حدود 90 ميليون يورو ارزش دارد.

در رتبه سوم نيز وين روني، گلزن 26 ساله منچستريونايتد با ارزشي بالغ بر 65 ميليون يورو جاي گرفته است.

فهرست 10 مهاجم گران‌بهاي حال حاضر جهان به اين شرح است:

1- ليونل مسي، 24 ساله، بارسلونا، آرژانتيني، 100 ميليون يورو

2- کريستيانو رونالدو، 27 ساله، رئال مادريد، پرتغالي، 90 ميليون يورو

3- وين روني، 26 ساله، منچستريونايتد، انگليسي، 65 ميليون يورو

4- سرخيو آخرو، 23 ساله، منچسترسيتي، آرژانتيني، 47 ميليون يورو

5-روبين فان پرسي، 28 ساله، آرسنال انگليس، هلندي، 45 ميليون يورو

6-ماريو گومس،‌26 ساله، آلماني، بايرن مونيخ آلمان، 42 ميليون يورو

7-فالکائو، 26 ساله، آتلتيکومادريد اسپانيا، کلمبيايي، 40 ميليون يورو

8-زلاتان ابراهيموويچ،‌30 ساله، آ.ث ‌ميلان ايتاليا،‌ سوئدي، 37 ميليون يورو

9-گونزالو ايگواين،‌24 ساله، رئال مادريد آرژانتيني،‌35 ميليون يورو

10-کريم بن‌زما 24 ساله، رئال مادريد ، فرانسوي ، 35 ميليون يورو

20. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •