سوبی ساره تا: پیدا کردن جانشین برای گواریولا بسیار دشوار بود
تیتو ویلانووا، کمک گواردیولا، جانشین او روی نیمکت بارسا خواهد شد و سوبی ساره تا از هم اکنون به فکر برنامه ریزی برای فصل آینده است

Getty Images
سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، اعلام کرد که پیدا کردن جانشین برای پپ گواردیولا برای باشگاه کاتالانی کار ساده ای نبود.
گواردیولا که در سال 2008 جانشین فرانک رایکارد روی نیمکت بارسا شد، در چهار فصل حضور در نوکمپ 13 جام مختلف به دست آورد اما قصد دارد در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک کند.
تیتو ویلانووا، کمک گواردیولا، جانشین او روی نیمکت بارسا خواهد شد و سوبی ساره تا از هم اکنون به فکر برنامه ریزی برای فصل آینده است.
سوبی ساره تا به بارسا تی وی گفت:" پیدا کردن جانشین برای پپ آسان نبود. این کار پروسه ای طولانی و پیچیده بود.
از 25 می ما برنامه ریزی برای فصل آینده را آغاز کردیم. ما باید مراقب سپری زدن زمان باشیم و باشگاه و تیم در اولویت های قرار داشته باشد.
در طول فصل، هیئت مدیره بارسا جلسات متعددی برای برنامه ریزی و دیدن پیشرفت بازیکنان زیر نظر پپ و تیتو دارد."
مدیر ورزشی بارسا همچنین لیونل مسی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او تنها به خاطر گل هایی که برای تیم به ثمر رسانده، برای ما مهم نیست بلکه به خاطر شخصیتی که به تیم می دهد، برای ما اهمیت دارد."
بارسا روز 25 می در فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو قرار خواهند گرفت.
دل بوسکه: تا آخرین رو منتظر ویا می مانم
ویا در دیدار بارسا مقابل السد در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد اما دل بوسکه تاکید کرد که به این بازیکن فرصت کافی برای اثبات آمادگی اش خواهد داد

David Villa - Barcelona
سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد تا هر زمانی که ممکن باشد در انتظار داوید ویا، مهاجم مصدوم بارسا، خواهد ماند و امیدوار است که بتواند از این بازیکن باتجربه در رقابت های یورو 2012 استفاده کند.
دل بوسکه قصد داشت فهرست نهایی اش برای رقابت های یورو 2012 را روز 23 می اعلام کند اما برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری بین بارسا و بیلبائو در روز 25 می، او را مجبور کرد تا انتخاب فهرست نهایی اش را 4 روز به تاخیر بیندازد.
ویا در دیدار بارسا مقابل السد در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد وتاکنون نتوانسته برای تیمش به میدان برود اما دل بوسکه تاکید کرد که به این بازیکن فرصت کافی برای اثبات آمادگی اش خواهد داد.
سرمربی لافوریا روخا به خبرنگاران گفت:" ویا در یورو؟ من دیروز با پپ صحبت کردم. ما تا آخرین لحظه در انتظار او خواهیم ماند. او بهترین گلزن ماست."
اسپانیا در مرحله گروهی یورو 2012 با تیم های ایتالیا، ایرلند و کرواسی هم گروه است.
گواردیولا: رئال شایسته قهرمانی بود
کاتالان ها در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رده دوم لالیگا قرار دارند و سرمربی بارسا معتقد است تنها خوب کار کردن برای پشت سر گذاشتن رئال کافی نیست.

Pep Guardiola - Barcelona
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، معتقد است رئال مادرید با شایستگی عنوان قهرمانی این فصل لالیگا را به دست آورد و اعلام کرد تیمش برای پشت سر گذاشتن کهکشانی ها باید دست به کار بزرگی می زد.
کاتالان ها در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رده دوم لالیگا قرار دارند و سرمربی بارسا معتقد است تنها خوب کار کردن برای پشت سر گذاشتن رئال کافی نیست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رئال شایسته قهرمانی است زیرا آنها امتیازهای زیادی به دست آوردند. ما باید به این فکر کنیم که چطور می توانیم پیشرفت کنیم و آنها را پشت سر بگذاریم.
برای شکست دادن رئال، تنها خوب بودن کافی نیست، باید خیلی فوق العاده کار کرد. آنها خیلی قوی هستند."
سرمربی آبی و اناری ها سپس در مورد آمادگی داوید ویا صحبت کرد و تاکید کرد که این مهاجم باتجربه در آستانه بازگشت به میادین است.
" دوران بهبودی ویا بسیار خوب سپری می شود. او تقریبا دیگر دردی ندارد و هر روز بهتر می شود. باید امیدوار باشیم که او به یورو 2012 برسد."
گواردیولا در پایان صحبت هایش گفت:" همه به دنبال قهرمانی هستند اما باید بلد باشید که چگونه پیروز شوید و چگونه ببازید. من ازشیوه برخوردمان با پیروزی و شکست ها احساس غرور می کنم."
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
اخبار کوتاه
داوید لوئیز از چلسی و ورتانگن از آژاکس بازیکنانی هستند که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت شکست در خرید تیاگو سیلوا از میلان برای بخدمت گرفتن آن ها تلاش خواهد کرد
تیم هایی که بیشترین گل در این فصل را بثمر رسانده اند :
بارسلونا : 181 گل
رئال مادرید : 168 گل
پی اس وی : 133 گل
منچستر سیتی : 120 گل
توئنته : 118 گل
منچستر یونایتد : 117 گل
شالکه : 116 گل
بایرن : 114 گل
لوئیز فابیانو (بازیکن سابق سویا) : نیمار از کریس رونالدو بهتر است ، اما برای رقابت با مسی او باید به اروپا برود
بازیکنانی که بیشترین گل را در قرن 21 بثمر رسانده اند :
لیونل مسی : 164 گل
داوید ویا : 161 گل
اتوو : 156 گل
فورلان : 128 گل
رائول : 127 گل
تامودو : 124 گل
کریس پنالدو : 110 گل
گواردیولا : چرا مصاحبه ی اختصاصی (یک به یک) انجام نمیدهم ؟ بخاطر اینکه میخواهم با همه با یک روش برخورد داشته باشم . میخواهم آزاد باشم و شغل من این است که تیم را مربی گری کنم
نام والورده بعنوان جانشین من برده میشد ؟ او کاملا این را نشان داده که میتواند هر تیمی را در جهان هدایت کند .
حرکت زشت کریس پنالدو درمقابل خاوی مارتینز بعد از بدست آوردن
؟ ترجیح میدهم راجع به این صحبتی نکنم .همه میخواهند برنده باشند ، اما شما باید بدانید که چگونه ببازید و چگونه برنده شوید . من افتخار میکنم که در این مدت کاملا درست عمل کردیم .
من به
نیامدم که به بخشی از تاریخ تبدیل شوم . فقط آمدم تا بهترین کار را انجام دهم مثل هر کس دیگری که در این شغل میباشد
از وقتی که اعلام کردم میخواهم بروم ، احساس آرامش میکنم . اما جدا از آن ، چیزی در زندگی من تغییر نکرده است
ویا بخوبی مراحل ریکاوری را میگذراند و تقریبا دردی احساس نمیکند . کم کم حالش بهتر میشود و بیایید امیدوار باشیم او را در یورو ببینیم
در آینده باز خواهم گشت ؟ اما هنوز که اینجا را ترک نکرده ام و هنوز سه بازی باقی مانده است . هیچ وقت آینده مشخص نیست ، من با توپ جمع کنی کارم را اینجا آغاز کردم ...
برای بردن مادرید فقط خوب باشید کافی نیست ، شما باید بیش از خوب بودن بازی کنید . آن ها به معنای واقعی قدرتمندند
اگر آن ها امتیاز زیادی بدست آورده اند ، شایسته ی قهرمانی بوده اند . ما باید به فکر پیشرفت خودمان باشیم
کیتا که تا سال 2014 قرارداد دارد میتواند در صورت کم بازی کردن در این فصل به طور رایگان به تیم دیگری بپیوندد
دلبوسکه : ویا در یورو ؟ من دیروز با پپ صحبت کردم . ما تا آخرین لحظات منتظر او میمانیم ، او بهترین گلزن ما است .
بارسلونا به دنبال بخدمت گرفتن بال کناری بایرن مونیخ ، دیوید آلابای 19 ساله میباشد .
مدتی است که این بازیکن اتریشی را زیر نظر دارد .
کریستین ته یو فعالیت خود در توییتر را آغاز کرد : @ctello91
لیونل مسی در این فصل 75 گل بثمر رسانده است : 70 گل برای
(68+2 گل در بازی های دوستانه) + 5 گل در بازی های ملی
بارسلونا 100 میلیون یورو بودجه برای این فصل نقل و انتقالات در اختیار دارد : 30 میلیون بودجه ی سالانه ی نقل و انتقالات + 30 میلیون بابت فروش بازیکنان + 30 میلیون پاداش بازیکنان که امسال پرداخت نشد + 10 میلیون مبلغ حقوق سالانه ی پپ گواردیولا
لیونل مسی با زدن 24 گل در نیم فصل دوم ، رکورد زارا (21 گل در نیم فصل دوم 1950/51) را در گلزنی در نیم فصل دوم شکست