سلا
پس فردا میرم این گوشیو بخرم نظزتون چیه ؟؟ پشیمون نشم بعد از خریدش؟
سلا
پس فردا میرم این گوشیو بخرم نظزتون چیه ؟؟ پشیمون نشم بعد از خریدش؟
مبارکه
پشیمون شدی مال من![]()
دوستان کسی میدونه چطور از طریق سامسونگ کیز میتونم تو اپلیکشین بوک کتاب الکترونیکی بریزم ؟؟ ممنون ازتون
سلام کسی در مورد دانگل اتصال فلش و کابل HDMI به گلکسی اس 2 اطلاعاتی داره
کمک کنید لطفا
این دو قسمت رو بخونید و مرا یاری کنید
با سلام من در توضیحات سایتتون خوندم که جعبه گوشی را باز کرده و گوشی را تست می کنید ؟ ولی در صورت که پلمپ جعبه باز شه گوشی دست دوم حساب میاد چه برسه روشن شه تست شه با این وضعیت گوشی اکبند به حساب نمیاد که ؟ کمی روشن میکنید ای قضیه رو. با تشکرپاسخ
سلام، متشكر از لطف شما، ما در صورت خواست شما موبايل را باز و تست ميكنيم در غير اينصورت آنرا آكبند براي شما ارسال ميكنبمآخه این تست به چه منظور صورت میگیره ؟ گوشی در کارخانه تست نهایی میخوره بعد پلمپ میشن ؟ حتی تو جعبه گالکسی نوت رو برچسب نوشته اگه این برچسب پاره شود از خرید ان صرف نضر کنید. به نظر من این بندی که نوشتین تو دل شک میاره.مربوط به آل دیجیتال میباشد . . . من هم بگم تست کنن ؟همانطور كه عرض كرديم در صورت درخواست شما آنرا تست ميكنيم در غير اين صورت آكبند ارسال ميكنيم، اين خواست خيلي از مشتريان است بدليل اعتمادي كه بما دارند و ما اصراري بر تست نداريم
بچه ها میشه نحوه ی کار با voice talk رو بگین منظورم این که چیز پی ان میخواد یا همین جوری میشه باهاش کار کرد؟
یک برنامه ی خوب هم مثل سیری برای اندروید معرفی کنین؟
با تشکر
در مورد کابل USB OTG شما هم میتونین ارجینالشو بخرید که تو سایت آل دیجیتال 29 هست فکر کنم
ولی بهترین روش خرید یه کابل N8 هست که حدود 5 تومن تو بازار میفروشن.
بعد با سوهان گوشه های فیش این کابل صاف کنین (تا از MICRO USB-A به MICRO USB-B تبدیل بشه )
و واسه گالکسی اس 2 بشه استفاده کرد.
میتونین با استفاده از لحیم و سیم کشی هم خودتون بسازین ولی این شیک تر هست.
در مورد کابل HDMI هم میتونم بگم که تنها راهش خرید این کابل هست
سایت گوشی بازار ارجینال سامسونگ رو حدود 70 تومن میده که خیلی گرونه
ولی همینو آل دیجیتال حدود 55 میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کابل hdmi رو هم از مارک ikross هم 39 میده
البته همه ی این قیمت ها خیلی بالا هست و تو سایت های خرید اینترنتی نهایتا 15 دلار هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای مدل اصلی نهایتا 20 دلار
از سایتای دیگه و مارکای دیگه هم هست که ارزونتر باشه
ولی باید بگردین و اکثرا سایت های خارجی هستن
من رام kk5 2.3.6 و اصلا داغ نمی کنه حتی با نیم ساعت بازی hd مثل nova 2 یا shadowgun
با همون 2.3.5 هم همینجور بود ولی من این رام فارسی ایران رو نزدم اگه برات منو فارسی مهم نیس یه رام کاستوم خوب بزن و واسه اس ام اس هم پچ فونت بریز. wanam kk5 خوبه اگه خواستی تا لینک بدم.
ببینین این سایت های خرید اینترنتی باید یه سری چیز ها رو چک کنن که گوشی مشکلی نداشته باشه و خریدار پس بده
مثلا من گوشی خودم رو که به اسم پلمپ خریدم یه بار قبلا پلمپش باز شده بود و چک کرده بودن و باز برچسپ پلمپ اصل سامسونگ زده بودن شما میل خودته میتونن برات همونجوری ارسال کنن ولی فرقی نداره
همین تست هایی رو که تو پست دو من گفتم اونا هم انجام میدن که مطمئن باشن.
خرید اینترنتی این مسائل رو هم داره وگرنه بنده خودم شخصا تو حدود 10 تا پست گفتم حضوری بخر و خودت تست کن.
این تقریبا مثل siri هست
یه سری مثال هم تو همون قسمت وویس تاک نوشته
دستورات رو به صورت صدا به گوشی میدی...
از جمله ایمیل دادن زنگ زدن و اس ام دادن..
متن رو هم میگی و اون می نویسه..
و یه حالت کار مود داره که در اون حالت وقتی بگی hi galaxy فعال میشه و دستورات رو اجرا میکنه
در حالت های دیگه اگه دوبار بالای گوشی (قسمت میکروفن و کنار جک ) بزنی و یا خودت برنامه رو باز کنی فعال میشه
به طور خلاصه با صدا زدن گوشی یا مثلا گفتن call dad یا text message to mom و خوندن متن و سند کردن بدون دست زدن به گوشی میتونین پیام بفرستین یا زنگ بزنین یا ایمیل بفرستین برنامه باز کنین صدا ضبط کنین و ...
من رام کاستوم زدم و برنامه های اصلی سامی رو ندارم ولی برای دریافت کتاب های انگلیسی خودش یه کتابخونه انلاین داره که از کتابفروشی های مختلف آنلاین میتونی کتاب بخری ولی اکثرا انگلیسی هست
ولی اگر از طریق سامسونگ اپز یه برنامه کتابخونه فارسی به اسم (کتابخانه همراه) دانلود کنی تو اون میتونی کتاب های فارسی به روز رو هم دانلود کنی. من خودم رو گوشی کتاب نمی خونم
Last edited by PersiAndroid; 23-12-2011 at 10:51.
به نظر من بدین تست کنن بهتره... آل دیجیتال مطمئنه...
PersiAndroid جان با همین اینترنت معمولی میشه باهاش کار کرد یا چیز پی ان میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)